QUOTE(jurvite @ 2008 03 28, 21:21)
Graži, ievuschka, Tavo lėlytė

Tokia pavasariškai svajinga

Tik mano akims šiek tiek matosi natūralumo trūkumas, mat aš visuomet siekiu kuo natūralesnių figūrų. Žinoma, darei, kokios norėjai, suprantu. Tik iki idealios, mano skonį atitinkančios lėlės šiek tiek trūksta ir kai kas taisytina: rankos ir kojos kiek ilgokos. Pasistenkčiau labiau suformuoti kojas, kad atrodytų ne kaip pagaliukai(čiurnos plonos, toliau blauzdos platesnės, per kelius vėl siaurėja, virš kelių platėja). Nors ten po kelnėm kokios kojos tai koks skirtumas... Kai rankos susilenkia, tai tas kampas, manau, turėtų būti smailesnis, o ne susilenktų kaip lankas. Plaštakas pavyko padaryti labai gražiai, tik natūraliau atrodytų, jei pirštukai būtų labiau sulenkti, o ne tokie ištiesti

. Patį veiduką pavyko padaryti puikiai

Mimika tokia įdomi išėjo, savajinga

. Ir dar: aš lėlės kojas labiau suglausčiau...

Apskritai, graži, kaip minėjau, lėlytė

Jei apie tokią svajojai ir padarei, kaip norėjai, šaunu; kartais galima ir nepaisyti 100 proc. natūralumo, ne visada juk ir pavyksta to pasiekti... Kaip bebūtų, sveikinu tokį gražų kūrinį nulipdžius, linkiu daug kūrybinių idėjų ir smagaus laiko jas įgyvendinant
NOrs adresuota ne man, bet..... Skaiciau Rusijos lelininkiu straipsnius, apie tai, kaip jie daro leles ir ko siekia. Tai laaaaaaaabai buvau nustebusi, kad daugelis is ju butent taip ir raso - siekiu, kad butu kuo panasesne i originala - zmogu. O vat man, kurianciam zmogui, tokia lele ispudzio tikrai nedaro (panasi i zmogu). O daro butent tokia - ilgais pirstais, nestandartine poza, plonom kojom, ispustu pilbu, norim- bulve ir pan. Originalus mes patys sugebam padaryti

As turiu netgi 2 gyvas leles. O sukurti kazka idomesnio, nepanasu i kitu ir tai, uz ko akis "uzkimba" - tai jau gerbiu as toki darba.... Deja, kad ir liaudies meistrus paemus - nemaciau nei vieno darbo, atitinkancio viens prie vieno zmogu. O tik paminklai buna i mus 100 proc panasus..... O leles paskirtis - visai ne ta pati, kaip paminklo.
Ievuschka - lele super

Be priekaistu