Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(Zhuvycia @ 2007 04 04, 19:49)
Aha, ir is kur ta fimo reikia imti, ir kur tokia tema "rankdarbiai ir kitos paslaugos"? Kur ten i kursus rasytis?

nesupratau...? blink.gif čia priekaištas...? unsure.gif
Atsakyti
P.S. jeigu sunku žmogui atsakyti, gi niekas nereikalauja vargintis rašyti.... smile.gif
nebūtina jei neįdomu. Aš tik tikėjausi surasianti žmonių, kurie taip pat domisi lėlių gamyba ir pasidalins patirtimi. nieko blogo nenorėjau. gal ir kitosew temose kas išbarstyta, bet deja, sm paiškos sistema man nepateikė rezultatų, kurių tikėjausi. Tai užvesdama temą norėjau, kad ap[ie lėles būtų kalbama sistemingiau.... ax.gif
Atsakyti
Na man irgi pasirodė kaip priekaištas. Kokios netolerantiškos esam... Juk nežinoti ne nuodėmė ar ne?
Atsakyti
Na baikit, mergaitės-jokio priekaišto neįžiūrėjau mirksiukas.gif
" rankdarbiai ir kitos paslaugos" yra beveik pačiame SM visų temų gale, Skelbimų lentoj.Aš kaip tik užsirašius į tuos kursus ir šiandien grįžau iš pirmosios pamokos.Kadangi tai tik pirmas mano žingsnelis šioje srityje, negaliu kažko dar paaiškinti ir patarti, pati tik mokausi ir pradedu kaupti informaciją.
O tas Fimo-tai vadinamasis polimerinis molis, kurio yra keletas rūšių:savaime stingstantis;specialus lėlėms daryti; papuošalams ir gal dar koks kitoks. Jo pirkti yra parduotuvėlėj Žukausko g-vėj(netoli Banginio, Šiaurės miestely) Va, galima čia pasižiūrėti Tikros spalvos.

Bet ką galiu pasakyti jau dabar-tai be galo kruopštus ir sunkus darbas padaryti lėlę. Na, stengsiuosi, bandysiu ir kai jau pabaigsiu savo pirmąją-būtinai pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
Matot, aš nesuptatau kodėl man prikišo paslaugų skyrelį (gi noriu išmokt, o ne pirtk) ir dar kursus, kurie vyksta vln (o matosi mano langely, kad aš iš šilutės) (šilutėj apie tokius kursus net svajoti nėra vilties.... unsure.gif )

tada pradėsiu ieškot fimo. manau rasiu lenvai. visgi tik pabandęs sužinosi, koks darbas laukia... smile.gif

ievuschka,laukiam žinių iš tavęs... 4u.gif parašyk, kaip seksis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aguliero @ 2007 04 04, 21:13)
Na man irgi pasirodė kaip priekaištas. Kokios netolerantiškos esam... Juk nežinoti ne nuodėmė ar ne?

blush2.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal šis tas iš ČIA jums padės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 05, 08:08)
Gal šis tas iš ČIA jums padės  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 04, 21:54)
nesupratau...?  blink.gif  čia priekaištas...?  unsure.gif

Juokus megstas, koki čia priekaištą įžvelgėte? Mane kaip tik labai sudomino ši tema, ir domiuosi, iš kur to fimo gauti ir kur ta tema rankdarbių paslaugos (ar pan.) Joookiu būdu niekam neriekaištauju. Dabar tik žiūriuu, kada čia laiko nugriebti ir medžiagų ir pabandyti pasigaminti kokią lėlytę.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 04 05, 18:22)
Juokus megstas, koki čia priekaištą įžvelgėte? Mane kaip tik labai sudomino ši tema, ir domiuosi, iš kur to fimo gauti ir kur ta tema rankdarbių paslaugos (ar pan.) Joookiu būdu niekam neriekaištauju. Dabar tik žiūriuu, kada čia laiko nugriebti ir medžiagų ir pabandyti pasigaminti kokią lėlytę.

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 05, 20:29)

Fuuu, nu va, susitaikeme biggrin.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 04 05, 18:39)
Fuuu, nu va, susitaikeme biggrin.gif clap_1.gif  thumb_yello.gif

mus vienija noras gaminti - flirt.gif
thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fimo modelinu pradėjo prekiauti "ofis1" parduotuvės. Tik nežinau kokios ten rūšies jis skaitosi . Pirkau . Reikia jį kepti, bet manau lėlėms puikiausiai tinkamas. Tačiau galvytę nulipdyti laaaaaabai sunku. Bent jau man. Iš vilnos išbaksnoti geriau sekasi.
O temelė tai thumbup.gif .

Atsakyti