Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 10 17, 13:24)
Furija, tu cia apie sintepona kalbi?jei taip, tai jo gali rast bet kokioj audiniu parduotuvej
Papildyta:
paziurejau, net Senukai sinteponu prekiauja ax.gif

dekuoju, bandysiu ieskoti, o Senukus net dvejus aplankiau, neturi...
Atsakyti
apziurejau ir as lelytes lietuviu,kai kurios is ties mielos wub.gif kai kurios ne mano skonio schmoll.gif bet kaip sakoma kiek zmoniu tiek skoniu ax.gif
Dabar nepamenu kuriame saite esu maciusi leles i kurias beziurint oda siurpo unsure.gif visokios vampyres raganos ir numireles unsure.gif Is technines puse padaryta super,bet is kitos puses as ir uz dyka tokiu leliu neisileisciau i namus schmoll.gif
Atsakyti
Nu saunu,kad tiek sauniu lelininku.Ir labai skirtingos leles.Visai idomu.Kad jos tokios skirtingos.
Nors man lele is vaikystes mielas,malonus draugas.
Atsakyti
Smagu, kad patiko temele. 4u.gif Jei pavyks apsilankyti kokioje leliu parodoje - prasom nufotografuoti ir iskabinti wink.gif Ypac tai aktualu vilnieciams, kaunieciams, klaipedieciams wink.gif Nes mes, provincijos gyventojai, tokiu parodu nesulaukiam ;(
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 10 17, 20:32)
dekuoju, bandysiu ieskoti, o Senukus net dvejus aplankiau, neturi...

Pirkau buvusio "Pasimatymo" ( Krėvės pr.) antram aukšte... Tiesa jis yra rulonais, bet galima pasirinkti iš kelių storių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee Dee @ 2007 10 18, 10:35)
Pirkau buvusio "Pasimatymo" ( Krėvės pr.) antram aukšte... Tiesa jis yra rulonais, bet galima pasirinkti iš kelių storių...  ax.gif

fantastiskas puslapis, kur kitur gauciau tiek informacijos smile.gif
Atsakyti
Susipazinkite - Vitos Kiseliunienes leles (Birzai) (zurnalas *MOTERIS* uz 2004 metus 12 men)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

leles is parodos Maskvoje
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Oho koks grožis clap_1.gif
Atsakyti
nu dabar tai visur su savo lėle pasirodysiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 22 spalio 2007 - 16:56
jalta - dėkui už įdomias nuotraukas thumbup.gif Norėtųsi ir kokio išsamesnio pasakojimo ax.gif Kokios tendencijos vyrauja Rusijoj? Gal kokios lėlių mados? Kas labiausiai įstrigo? Sužavėjo? Netikėtai nustebino ir pan?

Matelyk - išraiškinga lėlė thumbup.gif man tokia rūstoka tetulė atrodo mirksiukas.gif tvirto būdo, ne iš kelmo spirta, jos gyvenime nepastumdysi, nors ir apsirengus kaip dama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 10 22, 18:15)
Matelyk - išraiškinga lėlė  thumbup.gif man tokia rūstoka tetulė atrodo  mirksiukas.gif tvirto būdo, ne iš kelmo spirta, jos gyvenime nepastumdysi, nors ir apsirengus kaip dama  smile.gif

kaip įdomiai aprašiai bigsmile.gif o kai dariau tai net minties apie charakterį ar būdą negalvojau, ne tas galvoj buvo biggrin.gif svarbu techniškai bent kiek gerai padaryti biggrin.gif
Atsakyti