Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

ačiū ačiū,,,,tj aišku reikia dar tobulintis....juk pirmos lėlės... nosis per lietų apsilupo truputį....biggrin.gif:D:D reikia antrą lako sluoksnį dėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freja3 @ 2007 07 30, 22:17)

Saunuole, leles labai idomios, man visos trys labai patiko, net nezinau kuri labiau. Aisku, technika truputi slubuoja, bet svarbiausia, kad tu sugebi sukurti personaza, ypac pirmosios leles kostiumas suzavejo (stilingas wink.gif). Seniai uzsiemi lelemis?
Atsakyti
prieš metus gamint pradėjau.,.smile.gif biggrin.gif jos iš modelino, papjė mašė technika, siūta iš medžiagos...
Atsakyti
QUOTE(freja3 @ 2007 07 31, 11:03)
prieš metus gamint pradėjau.,.smile.gif biggrin.gif  jos iš modelino, papjė mašė technika, siūta  iš medžiagos...

As taip ir supratau (apie medziagas wink.gif)
O cia mano galerija http://www.flickr.co...57600227573434/
Is kur tu? 4u.gif
Atsakyti
OHO....tikriausiai jau seniai užsiimi tokiu menu...smile.gif faina,,,, o kas įkvėpė tave? kaip degini tas lėles, kad jos nesiluptų? Aš kai iš modelino lipdžiau, tai nieko nešlifavau, nes bijojau , kad viskas nubyrės...Nepasakoji savo technikos, tai komercinė paslaptis??Įdomu būtų išmokti ko nors naujo...Aš iš KLp.. rolleyes.gif
Atsakyti
Matau tave wink.gif puslapio apacioje wink.gif

As jau trecius metus uzsiimu wink.gif savamoksle. O forume yra dar pora lelininkiu rulle ir pilka http://www.supermama...howtopic=206868
As galva ir galunes lipdau is modelino FIMO, kepu orkaiteje , o po to surenku viska kartu. Tu pavartyk sia tema, yra daug naudingu nuorodu
Atsakyti
aišku... bet pagrindinė taisyklė- svarbu bandyti, tada lengviau mokytis....jei daug persiskaitysi galva apsisuks...dabar su tuo šlifavimu.... reik bandyt, bet dar bijau ...sugadint blush2.gif
Atsakyti
dar toks klausimas iškilo bedarant lėles- batai...jei iš molio lėlė, tai nesunku iškart ir molinius batelius padaryt, o jei papjė mašė? kaip padaryti tikroviškus?tokius mažiukus? siūti bandžiau Beatričei, bet ji didelė ir lengviau...o mažoms?mmmm..kaip norėčiau išmokt biggrin.gif
Atsakyti
Universalaus patarimo duoti negaliu, as taip pat vienu atveju lipdau, kitu - klijuoju is odos, kartais si lino , o po to nudazau norima spalva ir dekoruoju. O cia jau fantazijos reikalas. Kai klijuoju is odos - ziuriu kaip pasiuti tikri batai ir kartoju.
Atsakyti
lauksiu įkvėpimo taikant naujas technikas... bet girdėjau fimo žiauriai brangus dalykas, o lėlėms jo daug reikia . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freja3 @ 2007 07 31, 21:53)
lauksiu įkvėpimo taikant naujas technikas... bet girdėjau fimo žiauriai brangus dalykas, o lėlėms jo daug reikia . blush2.gif

puse kg FIMO kainuoja apie 40 lt. Man uztenka trim lelem. O kadangi as ilgai darau - tai 3 menesiams wink.gif
Siap, pries fimo as lipdziau is rusiskos plastikos, lipdyti gana patogu, tik spalva nenaturali, truksta skaidrumo. Pvz. sis karys is plastikos
user posted image
Atsakyti
žinok man kariui ta veido odos spalva tinka prie aprangos mirksiukas.gif puikiai.. bigsmile.gif o man tokia problema kd net neįsivaizduoju kur gaut tokiais dideliais kiekiais to fimo... parduoda artmanijoj kubeliuką už 9 lt...ten žiauriai mažai ir palyginus nepigiai unsure.gif
Atsakyti