Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

O aš naudoju Isadora kompaktinę pudrą, bet tik ją vienintelę ir esu turėjus. Gal vertėtų išbandyti ką nors naujo- smalsumo dėlei smile.gif g.gif
Atsakyti
ir kompaktine ir krem naudoju tik max factor man jos pacios paciausios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaMeL: 06 kovo 2006 - 17:28
pati paciausia man - darphano pudryte (be jos ne kojos is namu nekeliu) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 06, 18:26)
ir kompaktine ir krem naudoju tik max factor man jos pacios paciausios thumbup.gif  thumbup.gif

Man tai visi atspalviai per tamsus. Kai pasitepu, tai atrodau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2006 03 16, 19:05)
Man tai visi atspalviai per tamsus. Kai pasitepu, tai atrodau  cry.gif

Man tas pats su Max Factor`u, net ir pats sviesiausias atspalvis per tamsus...
Atsakyti
Man pati geriausia thumbup.gif -Sothys kompaktine pudra.Zymiai geresne uz Dior,Shiseido,Givenchy kompaktines.Taip pat patinka Clinique ir Max Factor.Sothys biri pudra irgi fantastiska.Labai taupiai naudojasi.Puikiai fiksuoja makijaza.L'oreal,Lumene,Isadora- schmoll.gif- nosi daznai puduoti reikia,pudra susivelia-negraziai atrodo g.gif .Kazkada naudojau Maybelinne juodoje dezuteje,tai visai nebloga buvo.Tiesa,dar Estee Lauder labai geros pudros.
Atsakyti
Turiu MX kompaktine, bet tik viena karta tenaudojau... man atrodo, kad jinai nieko nemaskuoj, dar labiau isryskina visokius spuogelius.. Nors ant pakuotes parasyta, kad maskuoja. Kuo ji Jums tooookia gera?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 01, 23:56)
Turiu MX kompaktine, bet tik viena karta tenaudojau... man atrodo, kad jinai nieko nemaskuoj, dar labiau isryskina visokius spuogelius.. Nors ant pakuotes parasyta, kad maskuoja. Kuo ji Jums tooookia gera?

tai kad kompaktine ir neturetu nieko maskuoti ji gali tik sulyginti ar pagrazinti veido spalva o siaip dauguma presuota ir biria pudra naudoja uzfiksuoti krempudra ar kad oda neblizgetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 04 02, 10:20)
tai kad kompaktine ir neturetu nieko maskuoti ji gali tik sulyginti ar pagrazinti veido spalva o siaip dauguma presuota ir biria pudra naudoja uzfiksuoti krempudra ar kad oda neblizgetu  mirksiukas.gif

Kai pirkau, pardaveja sake, kad maskuoja... Negaliu dabar perskaityti anotacijos tos, nes nusitryne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 04 02, 08:20)
tai kad kompaktine ir neturetu nieko maskuoti ji gali tik sulyginti ar pagrazinti veido spalva o siaip dauguma presuota ir biria pudra naudoja uzfiksuoti krempudra ar kad oda neblizgetu  mirksiukas.gif

na bet man darphan pudra labai gerai ir uzmaskuoja ir islygina ir siaip labai fainute pudryte 4u.gif
Atsakyti
o as paprasta Ruby Rose. ir islygina, ir blizgesi pasalina, ir siaip oda vienodos spalvos pasidaro (cia kompaktine jei ka wink.gif ). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 04 03, 19:35)
o as paprasta Ruby Rose. ir islygina, ir blizgesi pasalina, ir siaip oda vienodos spalvos pasidaro (cia kompaktine jei ka wink.gif ).  ax.gif

o dabar ir susimaisiau (matyt pavasaris veikia), o kokia gali buti kompaktine pudra (kieta, kur sepeteliu tepasi ir minksta kur su kempinyte) g.gif
Atsakyti