Gavau dovanų Academie kompaktinę pudrą (suteikianti lengvą įdegį), na, kažkas tokio Esu laaaabai ja patenkinta
Gal galite parekomenduoti kokia kompaktine pudra, kuri skaistintu veideli? Na, kuri suteiktu spindejima, grazu atspalvi. As pati bandau rinktis tarp Dior, Lancome, Givenchy, Clarins. Gal naudojot, gal patarsit? As pati naudojau Chanel Poudre Universelle Compacte - pudra kaip pudra. Nieko idomaus negaliu apie ja pasakyti - nei bloga nei labai gera. Zodziu, laikas isbandyti kazka naujo
sveikos, as siuo metu kaip tik dairausi kompaktines pudros, tai ieskau kad butu su veidrodeliu ir kempinele butinai, kad galeciau nesiotis visur. tai labai traukia nivea Stay real kompaktine pudryte, ir iapakavimas labai grazus, sidabrine dezute. gal yra bandziusiu ir galetu parasyt atsiliepimu apie ja?
QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 16, 11:09)
gal kas galit rekomenduoti gera kremine-kompaktine pudra nu tokia pavidalu kaip kompaktine, tik pati ne is milteliu supresuotu o tokia tarsi dregna noriu mamai padovanoti
QUOTE(Aysha @ 2006 01 24, 16:28)
Gal galite parekomenduoti kokia kompaktine pudra, kuri skaistintu veideli? Na, kuri suteiktu spindejima, grazu atspalvi. As pati bandau rinktis tarp Dior, Lancome, Givenchy, Clarins. Gal naudojot, gal patarsit? As pati naudojau Chanel
Perskaičiau čia visus jūsų atsiliepimus apie įvairias pudrytes, bet neradau tos kurią aš naudoju. Tai va, noriu parekomenduoti tokią pudrą, kuri lyg ir bronzantas, lyg ir kompaktinė, bet nelabai sausa, per pusę padalinta iš dviejų spalvų. Tai ARTDECO Bronzing Powder Compact. Labai fainai tepasi ir nereikia išsigąsti kad ji tamsi (yra 4 skirtingų atspalvių , mano -Nr.5). Ji kažkaip labai švelniai dengiasi. Išlygina spalvą ir kiek maskuoja, suteikia labai grąžų atspalvį. Aš kai skubu, tai ir be krempudros apsieinu, tik su ja. O parduoda ją Kosmadoj arba Kristianoj. Kaina apie 60Lt. Ir dar, Artdeko labai geri šešėliai!!!!!
o man patiko pupa kompaktine pudra.grazu atspalvi suteikia,gerai prisitaiko
QUOTE(tigree81 @ 2006 02 04, 11:17)
o man patiko pupa kompaktine pudra.grazu atspalvi suteikia,gerai prisitaiko
ar ta naujoji kur kvepia?
QUOTE(liepukė @ 2006 01 31, 19:52)
Perskaičiau čia visus jūsų atsiliepimus apie įvairias pudrytes, bet neradau tos kurią aš naudoju. Tai va, noriu parekomenduoti tokią pudrą, kuri lyg ir bronzantas, lyg ir kompaktinė, bet nelabai sausa, per pusę padalinta iš dviejų spalvų. Tai ARTDECO Bronzing Powder Compact. Labai fainai tepasi ir nereikia išsigąsti kad ji tamsi (yra 4 skirtingų atspalvių , mano -Nr.5). Ji kažkaip labai švelniai dengiasi. Išlygina spalvą ir kiek maskuoja, suteikia labai grąžų atspalvį. Aš kai skubu, tai ir be krempudros apsieinu, tik su ja. O parduoda ją Kosmadoj arba Kristianoj. Kaina apie 60Lt. Ir dar, Artdeko labai geri šešėliai!!!!!
Labai buvau susigundziusi sia pudra, bet visgi pardaveja ikalbejo Isadora bronzine isigyti-sake geresne. Tai nesigailiu, bet butu idomu ir ta artdeco pabandyt.
As naudoju tik MANHATAN antibakterine kompaktine pudra ir jokios kitos nenoreciau. Man ji super. Kitos isberdavo oda, o sita ne.
O ka patartumet riebiai odai? Naudoju krempudra, bet veidas blizga tai kokia tiktu ta blizgesi pasalinti? Biri ar kompaktine? Tik nelabai brangoka
QUOTE(bellty @ 2006 02 07, 19:00)
O ka patartumet riebiai odai? Naudoju krempudra, bet veidas blizga tai kokia tiktu ta blizgesi pasalinti? Biri ar kompaktine? Tik nelabai brangoka
gal pabandyk avon yra pore fection specialiai riebiai odai nuimanti blizgesi kompaktine pudra
mano drauge turi , tai labai dziaugiasi, oda niekiek neblizga
QUOTE(bonza @ 2006 02 09, 12:59)
gal pabandyk avon yra pore fection specialiai riebiai odai nuimanti blizgesi kompaktine pudra
Va va sita tai norejau uzsisakyti jau senokia, bet dvejojau dvejojau, kazkaip nelabai veiksminga man ji pasirode kai truputi bandziau na bet gal ir reiks pabandyt aciu uz patarima bonza
QUOTE(bellty @ 2006 02 10, 18:04)
Va va sita tai norejau uzsisakyti jau senokia, bet dvejojau dvejojau, kazkaip nelabai veiksminga man ji pasirode kai truputi bandziau na bet gal ir reiks pabandyt aciu uz patarima bonza