Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 16, 10:09)
gal kas galit  rekomenduoti gera kremine-kompaktine pudra  blush2.gif  nu tokia pavidalu kaip kompaktine, tik pati ne is milteliu supresuotu o tokia tarsi dregna  blush2.gif  noriu mamai padovanoti

is max factor anksciau budavo nebloga ax.gif
Atsakyti
gal kas bandet firmos "Gosh" pudras? kokie butu atsiliepimai? gera ta firma ar ne kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 04, 12:56)
Kas geriau- prestige ar egipto zeme? Prestige apie 30lt, egipto zeme- 100...

Kiekviena jų turi savo pranašumų ir trūkumų, kad nesiplėsti į plotį, turiu pasakyti, kad "Egipto žemė" surenka šiektiek daugiau pliusų (kam negaila šimtinės) rolleyes.gif .
Kita vertus geriau veido blizgesį nuiminėti ir makiažą koreguoti biria pudra (kad ir iš maxfactor), taip išvengsit ankstyvų raukšlių (nes moterys su tom kompaktinėm pudrom dažnai jas priešlaik įsispaudžia). blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 12 29, 15:22)
Kita vertus geriau veido blizgesį nuiminėti ir makiažą koreguoti biria pudra (kad ir iš maxfactor), taip išvengsit ankstyvų raukšlių (nes moterys su tom kompaktinėm pudrom dažnai jas priešlaik įsispaudžia). blush2.gif

pala pala...nesupratau nieko... g.gif prasyciau pakomentuoti ir irodyti savo teigini blink.gif (del kompaktiniu pudru) nes ne tik anekdotu nesuprantu tavo bet ir paprastu zinuciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 12 29, 19:00)
...nesupratau nieko... g.gif prasyciau pakomentuoti ir irodyti savo teigini blink.gif (del kompaktiniu pudru) nes ne tik anekdotu nesuprantu tavo bet ir paprastu zinuciu blink.gif

Ačiū! lotuliukas.gif Čia patarimas buvo žmonėm darantiems makiažą (ne asmeninis 'tip' jums), todėl nereik elgtis taip reaktyviai. tongue.gif
Atsakyti
siuometu naudoju MF kompaktine pudra brondzine tai neiko patenkinta,vakar nusipirkau isadoros irgi brondzine tai super graziia atrodo,o ar oadi kas darysis tai dar neaisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 12 29, 14:22)

ir man įdomu, kaip čia taip su tom įspaustom raukšlėm yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 30, 15:36)
ir man įdomu, kaip čia taip su tom įspaustom raukšlėm yra  blink.gif

gal kazkiek ir yra tiesos, bet manau esme tame, kad jei pudra prasta tai oda nekvepuoja, del ko tampa nelabai grazi, o mes tepdamos daug sluoksniu per diena vis labiau uzkemsam poras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaw @ 2004 12 01, 21:47)
Ar esate naudojusios Manhattan firmos? Kaip ji jums? Norėčiau kokią nors nusipikrk, ir labai vilioja būtent šita. O gal šeip patarimų turit ta tema? smile.gif

man lbai faina dabar manhattan wake up make up - su šviesą atspindinčiom dalelėm... blush2.gif
...jau kažkurioj temoj gyriausi... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na pati pačiausia kompaktinė pudra man yra iš Lancome - Poudre majeur excellence thumbup.gif odytė būna švelni kaip kūdikėlio,o kas man svarbiausia-kad ji nėra iš tokių pudrų,kur iš tolo šviečia,kad pasipudravai,ta prasme ji kažkaip labai plonu sluoksniu pasitepa ir dėl to atrodo labai natūraliai thumbup.gif
Atsakyti

Visai nenaudoju kompaktines pudros,mano oda labai sausa ,nors ir pasitepu kremu pries tepant ,labai negraziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
As kremine kompaktine pudra moku uzsitepti.Bet va sausa kompaktine pudra man zalias miskas.Kad ir kaip is leto graziai tepu,visvien gaunasi ruozai,nelygiai uzsitepa.
Atsakyti