Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(sarkela @ 2008 01 04, 14:51)
Sveikutės, gal galite padėti  blush2.gif
Pas draugę mačiau pudrą - tik neatsimenu kaip vadinasi - ant dėžutės viršelio nupieštos lyg ir šokolado plytelės... Kas tai per daiktas? O gal tai ne pudra?  blush2.gif Norėčiau daugiau sužinoti apie šį produktą  wub.gif

gal tokia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 04, 15:26)
gal tokia?
user posted image

Ačiukas labai wub.gif tokia tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2008 01 04, 15:53)
Ačiukas labai  wub.gif tokia tokia  drinks_cheers.gif

tai dziaugiuos, kad galejau padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai tokią nužiūrėjau Sarmoje, bet irgi pabijojau pirkti, ale ir klausti nerdįsau, nenorėjau tundra pasirodyti, ką jinai daro,kas čia per daiktas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 01 04, 07:45)
manau, nelabai, jei cia Matt&Eclat - nes ji skirta daugiau misriai - sutiekia matiskumo, kad netycia nesausintu mastau.gif (mano misri, as ja naudoju jau kuris laikas - tai man ji labai super good.gif)

As irgi manau, kad nelabai, pas mane misri odyte ir man ji labai tinka, vietom gal net siek tiek per daug sausina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 01 04, 18:03)
Aš tai tokią nužiūrėjau Sarmoje, bet irgi pabijojau pirkti, ale ir klausti nerdįsau, nenorėjau tundra pasirodyti, ką jinai daro,kas čia per daiktas? smile.gif

cia is Kristianos puslapio

Ypatingai švelni tekstūra lengvai ir lygiai padengia jūsų veido ir dekoltė odą. Rezultatas: visiškai natūralus ir švytintis bronzinis įdegio efektas. Pudros sudėtyje esančių šokolado skonio kvepalų dėka jūs kvepėsite taip pat nepaprastai kaip ir atrodysite!

Atsakyti
Žodžiu eilinis šokoladu kvepiantis bronzatas
Atsakyti
Gal kas bandete sita - Clarins - Powder - Compact Powder Foundation? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos, turiu vieną tokį klausimą - gal žinot tokią pūdrą, su kuria nusipudravus norytę nesimatytų, kad ją naudoji. bet turiu omenyje šviesią, ne tas visokias bronzines ir pan. ir kokį makiažo pagrindą po ja geriausiai naudoti? dėkui už patarimus
Atsakyti
QUOTE(sigmika @ 2008 01 15, 21:19)
sveikos, turiu vieną tokį klausimą - gal žinot tokią pūdrą, su kuria nusipudravus norytę nesimatytų, kad ją naudoji. bet turiu omenyje šviesią, ne tas visokias bronzines ir pan. ir kokį makiažo pagrindą po ja geriausiai naudoti? dėkui už patarimus

Nesupratau klausimo g.gif bigsmile.gif Kokios pudros nori - kompaktines, kremines, birios? Ir makijazo pagrindo kokio nori - matinancio, skaistinancio, lyginancio ar kt. g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti