Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

Kas geriau- prestige ar egipto zeme? Prestige apie 30lt, egipto zeme- 100...
Atsakyti
man maxfactor kompaktinė pudra labai liuksiška thumbup.gif nesimato miltų ant veido, maskuoja, oda atrodo kaip aksominė rolleyes.gif
Atsakyti
man maxfactor kompaktinė pudra labai liuksiška nesimato miltų ant veido, maskuoja, oda atrodo kaip aksominė

ar galiu paklausti- kuri is maxfactor?

Atsakyti
QUOTE(zuvies edra @ 2005 12 10, 23:14)
ar galiu paklausti- kuri is maxfactor?

creme puff mirksiukas.gif

tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 10 gruodžio 2005 - 23:17
O gal kas naudojat ar esat bande "Maxfactor" " 3-in-1 Complete Make-Up" ar
" Facefinity Compact"? smile.gif
Atsakyti
?smile.gif
Atsakyti
Man tai labai gera ir Prestige thumbup.gif Užtenka labai ilgam, o ir veidas atrodo kaip įdegęs biggrin.gif Net vyrai darbe klausia, į kokį soliariumą vaikštau tongue.gif
Atsakyti
naudoju Golden Rose... pradžioj nieko nieko buvo, bet kuo toliau, tuo labiau man ji nepatinka... Vis dėlto eilinį kartą įsitikinau, kad skupas moka du kartus sad.gif
Atsakyti
Aš naudoju Versace birią pudrą ir man labai patinka tongue.gif Lietuvoj jinai brangi,bet šiaip fainas daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jums max factor terra mediteriana pudryte? bigsmile.gif man ji pati paciausia, nesimato, kad prisitepus ir atrodau naturaliai irudus ax.gif naudoju bronze, golden kazkaip labiau matosi ant veido wub.gif
Atsakyti
Naudoju Isadora Bronzine pudra ir Christian Dior kompaktine. Abi labai geros thumbup.gif Bet dabar noriu tokios pudrytes, kuri skaistintu veiduka, tai esu nusiziurejusi is Collistar- daug geru atsiliepimu girdejau apie sias pudras.
Atsakyti
gal kas galit rekomenduoti gera kremine-kompaktine pudra blush2.gif nu tokia pavidalu kaip kompaktine, tik pati ne is milteliu supresuotu o tokia tarsi dregna blush2.gif noriu mamai padovanoti
Atsakyti