Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Dezdemona* @ 2007 12 02, 21:09)
Man idomu, ar yra nors viena givenchy prisme kuri butu be blisguciu?

yra, pas mane be blizgučių mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2007 12 05, 22:42)
atsimenu, kai tik pradejau dazytis, mano pirmoji kompaktine pudra irgi buvo Manhattan antibakterine  smile.gif kiek prisimenu tada patiko labai, o kaip dabar butu tai nezinau  ax.gif

jep, mano irgi šita pirmoji buvo lotuliukas.gif tik man ir tada ji nepatiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 22 gruodžio 2007 - 20:23
Ar kompaktine pudra riebiai odai tinka ir normaliai? Ar po to nebuna tempimo jausmo? Gal ir kvailas klausimas, bet gavau dovanu ir nezinau ar bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2007 12 29, 19:14)
Ar kompaktine pudra riebiai odai tinka ir normaliai? Ar po to nebuna tempimo jausmo? Gal ir kvailas klausimas, bet gavau dovanu ir nezinau ar bandyt.

tinka... tai paskaityk ka raso kokiai odelei tinka... jeigu pvz ji matiskumo suteikia reiskia absorbuoja riebaliuku pertekliu tad labiau tiks misriai-riebei... na net nzn kaip paaiksint na pvz pas mane misri tai puikiai naudojasi kompaktine
Atsakyti
mane labai domina Givenchy Prisme Again sviesiai odai, nes man sviesiausios pudros per tamsios, tai noreciau kiek nugesinti spalva, tai nezinau kuria rinktis
user posted image

Beautiful Pastel user posted image ar Chic White user posted image

gal kuriai buvo panasi situacija?

Atsakyti
Dabar turiu IsaDora Snow Glow pudryte-skaistalus. Realiai skaitosi turbut skaistalai, bet visa veiduka patepus gaunasi toks spindejimas - manau labai panasu i Guerlain meteoritu efekta thumbup.gif Tai ipratau jau ja naudot dazniau uz pudryte. 4u.gif Nu bet vyro mamai uzsiminiau koks cia fainas dalykelis turetu but, tai nupirko Kaledom, nors pati jau ja turejau, tai tenka pardavinet viena doh.gif Sarmoj dabar maciau Snow Flakes,bet ta tokia ruzavesne, tai tik kaip skaistalus galima naudot, bet vistiek gundausi. Maniske stai tokia:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 30, 14:41)
mane labai domina Givenchy Prisme Again sviesiai odai, nes man sviesiausios pudros per tamsios, tai noreciau kiek nugesinti spalva, tai nezinau kuria rinktis
user posted image

Beautiful Pastel user posted image  ar Chic White  user posted image

gal kuriai buvo panasi situacija?

Manau antroji labiau tiktu. Ji sakyciau nugesintu spalvyte, o pirmoji turetu labiau paruzavint (ta prasme toki sveika raudonuma veidukui duot).

Dar galiu parekomenduot IsaDora Snow white, kuria pati naudoju. As irgi sviesiaode, tai kartais pudros net netepu,o tik sita pudryte-skaistalus, tai man labai gerai padengia veiduka ir jis toks svytintis buna. thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju l'orealio true match jau ne pirma ir ne antra pakuote thumbup.gif Neturiu priekaistu, kasdienai, dar po ja toki atradima padariau, kai nusipirkau "20ir rodykle i apacia" toks antibakterinis makiazo pagrindas, lygtais is tos pacios lirene serijos, tik paauglems skirtas, eurovaistinej yra... kol ji naudoju, nei vieno spuogelio, ir spalva islygina, o su true match'u uzbaigiu "veido tinkavima" 4u.gif Tik dabar paskaicius, uzsinorejau tos isadora sviesios spindincios pudrytes, nes pati labai sviesiaode, kad truputi gyvesnis veidukas butu..
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 21, 17:04)
Patarkit kokią kompaktinę pudrą, kuri tiktų sausai - normaliai odai  ax.gif Kad truputį maskuotų, nesimatyyų miltų ant veido  rolleyes.gif
Kaina nesvarbu  ax.gif

Ar sausai - normaliai odai tiktų šitą kompaktinė? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2008 01 03, 08:59)
As naudoju l'orealio true match jau ne pirma ir ne antra pakuote thumbup.gif

man irgi patiko, bet kad labai greit susinaudojo, nes tik 9 g doh.gif Lygiai taip pat man patiko MF kompaktinė pudra ir jos kur kas daugiau, jei neklystu tai 20 gramų rolleyes.gif
Atsakyti
Del max factor, kazkada, kol labai megau ta kosmetika (dabar vengiu, nes viskas man primena teatrini grima, kuris issilaiko extremaliom salygom lotuliukas.gif, isskyrus color addapt pudryte) tai itin ilgai naudojau kompaktine pudra, seniai beziurejau ka is kompaktiniu siulo maxfactor'ius... reiks paziuret, dekuj kad priminet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 03, 13:33)
Ar sausai - normaliai odai tiktų šitą kompaktinė?  4u.gif
user posted image

manau, nelabai, jei cia Matt&Eclat - nes ji skirta daugiau misriai - sutiekia matiskumo, kad netycia nesausintu mastau.gif (mano misri, as ja naudoju jau kuris laikas - tai man ji labai super good.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 01 04, 07:45)
manau, nelabai, jei cia Matt&Eclat - nes ji skirta daugiau misriai - sutiekia matiskumo, kad netycia nesausintu mastau.gif (mano misri, as ja naudoju jau kuris laikas - tai man ji labai super good.gif)

kristianoj rašo, kad "Tai idealus produktas normaliai-mišriai, linkusiai sausėti odai" unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal galite padėti blush2.gif
Pas draugę mačiau pudrą - tik neatsimenu kaip vadinasi - ant dėžutės viršelio nupieštos lyg ir šokolado plytelės... Kas tai per daiktas? O gal tai ne pudra? blush2.gif Norėčiau daugiau sužinoti apie šį produktą wub.gif
Atsakyti