Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 20:07)
Nu geras, ir mano  drinks_cheers.gif

QUOTE(Dasha @ 2007 12 06, 20:39)
Man iš viso tada Manhattan kosmetika atrodė nerealių nerealiausia, sakiau gyvenime kitos nepirksiu, nes jau tokia superinė good.gif megalol.gif

drinks_cheers.gif Ir man taip pat buvo,bet manau lyginant su tuo kas tais laikais buvo ir ka paaugles budamos galejom sau leist tai geriausia ir buvo Manhattan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 06, 21:55)
drinks_cheers.gif Ir man taip pat buvo,bet manau lyginant su tuo kas tais laikais buvo ir ka paaugles budamos galejom sau leist tai geriausia ir buvo Manhattan smile.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,kaip naudoti kompaktine pudra?Ar ja galima tepti ant paprastu kremu pateptos odos ar butinai ant makiazo pagrindo ar skystos pudros? g.gif Apsvieskit mane tokia neziniuke... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Palomina, o kokią dabar naudoji?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 13, 18:24)
Palomina, o kokią dabar naudoji?

naudoju arba Guerlain Terracotta Light bronzine pudra sviesiai odai, tai ji nera tamsi, tiesiog siek tiek parusvina, suteikia veidui spindesio, atrodo labai graziai man veidas su sita pudra, man ji nereali wub.gif arba naudoju Guerlain Meteoritus, neseniai nusipirkau, tai dar bandau priprasti biggrin.gif
tai kazkaip paprasta kompaktine pudra man kaip ir nereikalinga rolleyes.gif
Atsakyti
aš iš viso kompaktinę pudrą palyginti retai naudoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 13, 18:57)
aš iš viso  kompaktinę pudrą palyginti retai naudoju...  4u.gif

as kai turejau tai irgi retai panaudodavau, stovejo stovejo pas mane viena kompaktine, tai atidaviau puskei, kol dar galiojimas nepasibaiges buvo.. bet va be tos savo bronzines tai negaliu nei dienos biggrin.gif puse metu ja kaip turiu, naudoju kasdien, nes kaip jau sakiau graziai veidas su ja atrodo smile.gif
Atsakyti
Aš ir manhattan naudoju,bet šiandien pastebėjau,kad labai jau matos ji dienos šviesoj,net nežinau,ką ir bedaryt dabar doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt tokia pudrytę?

http://oth.strawberr...l...46&goChar=C

Labai jau ja gundausi, tokia graži dėžutė. Kai lėktuve skridau, šalia moteris tokia dažėsi, tai ji labai gražiai atrodė. Bet čia nei kompaktinė nei ne, tokia kreminė. Kaip ją naudoti? Kokia odai tinka.
Atsakyti
Gal kas tokią bandėt.
http://oth.strawberr...l...22&goChar=E

ir nebrangi, ir nešiotis patogu, ir biri, ir kompaktinė. bet va nei Sarmoj nei Kristianoj nėr, tai ir pabandyt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2007 12 15, 11:29)
Gal kas bandėt tokia pudrytę?

http://oth.strawberr...l...46&goChar=C

Labai jau ja gundausi, tokia graži dėžutė. Kai lėktuve skridau, šalia moteris tokia dažėsi, tai ji labai gražiai atrodė. Bet čia nei kompaktinė nei ne, tokia kreminė. Kaip ją naudoti? Kokia odai tinka.

Turejau sia pudra. Tepantis jausmas nuostabus, tepi ir atrodo dregsta oda thumbup.gif Siaip patiko man ji, graziai dengesi, bet mano misri oda i antra dienos puse labai blizgedavo. Manau, idealus variantas turincioms sausesne odele smile.gif
Atsakyti
Patarkit kokią kompaktinę pudrą, kuri tiktų sausai - normaliai odai ax.gif Kad truputį maskuotų, nesimatyyų miltų ant veido rolleyes.gif
Kaina nesvarbu ax.gif
Atsakyti