Man idomu, ar yra nors viena givenchy prisme kuri butu be blisguciu?
QUOTE(Dezdemona* @ 2007 12 02, 21:09)
Man idomu, ar yra nors viena givenchy prisme kuri butu be blisguciu?
Man atrodo, kad kompaktine ta is keturiu atspalviu ir yra be blizguciu. Biri tai spindinti
grazios mozaikos
kaip ilgam uztenka jums kompaktines pudros?
kaip ilgam uztenka jums kompaktines pudros?
Gal zinot kiek Lietuvoj kainuoja Guerlain Teint Expert Confort Powder Foundation.
Gal jau kas isbandete, atsiliepimai neprosali butu
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 02, 21:18)
Man atrodo, kad kompaktine ta is keturiu atspalviu ir yra be blizguciu. Biri tai spindinti
Dekui, nesu jos realiai maciusi, bet tikrai artimiausias pirkinys tuomet
gal kas pades su spalvomis kokia reiketu rinktis mano oda siek tiek i tamsuma, bet labai nedaug
Lancôme PHOTÔGENIC Sheer Loose
Lancôme PHOTÔGENIC Sheer Loose
aš naudoju mahattan antibanterinę. Ji mano pirmoji kompaktinė ir esu ja labai patenkinta, nes anksčiau kažkaip nenaudodavau jokios
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 05, 21:11)
aš naudoju mahattan antibanterinę. Ji mano pirmoji kompaktinė ir esu ja labai patenkinta, nes anksčiau kažkaip nenaudodavau jokios
atsimenu, kai tik pradejau dazytis, mano pirmoji kompaktine pudra irgi buvo Manhattan antibakterine kiek prisimenu tada patiko labai, o kaip dabar butu tai nezinau
QUOTE(Palomina @ 2007 12 05, 21:42)
atsimenu, kai tik pradejau dazytis, mano pirmoji kompaktine pudra irgi buvo Manhattan antibakterine kiek prisimenu tada patiko labai, o kaip dabar butu tai nezinau
mano irgi pirmoji
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 19:07)
Nu geras, ir mano
Man iš viso tada Manhattan kosmetika atrodė nerealių nerealiausia, sakiau gyvenime kitos nepirksiu, nes jau tokia superinė