Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 01, 14:44)
Dabar naudoju 4nr. pries tai turejau 5nr. As tepu tik ant krempudros, man labai graziai pasidengia ir dienos blizgesi nuima stebuklingai ir ilgam. O del poru, tai pas mane labai mazos ir atvirai pasakius as dar nesu tepus jos ne ant krempudros. Reiks pabandyt, kaip atrodo bigsmile.gif
Papildyta:

Labai idomus atsiliepimai  bigsmile.gif

oho,net 2 turi pudrytes.As ir naudoju 4 nm.
Tai vot tokiom riebiaodem kaip as jokios priemones nepadeda doh.gif nuo blizgejimo

O sita Guerlain pudra:kremines teksturos ar presuota?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 11 01, 16:01)
Tai vot tokiom riebiaodem kaip as jokios priemones nepadeda  doh.gif nuo blizgejimo

addicted, o nebandei make up'o bazes prieš makiažą? pvz Smashbox turi Anti-Shine bazę. beje, kokias kompaktines esi naudojus? Man labai gyrė Givenchy Matmate kompaktinę, bet jos nesu dar bandžiusi. Mano odytė nėr riebi, bet ji mišri ir blizgesiukas irgi mėgsta išlyst. tas mažumėle erzina
Atsakyti
Veila,naudoju Clarins baze,bet tokia jau ta oda nedekinga doh.gif
Gaila,Givenchy sunku Vokietijoje rasti,tik dideliuose miestuose kaip Berlynas,Miunchenas ax.gif
Atsakyti
palyginus guerlain parure su divinora, mane si nuvyle.ji labai "lengva". as megstu tepti kompaktine iskart ant veido be kremo, tai ji nieko beveik nemaskuoja. grazi dezute.skaniai kvepia, bet ispudzio nepadare
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 11 01, 10:14)
Naudoju Shiseido thumbup.gif jau antrą dėžutę baigiu sunaudoti,pirksiu vėl tokią pat ax.gif

As irgi naudoju Shiseido ir man ji super thumbup.gif tikrai suteikia odai matiskumo, lengvai dengiasi ir siaip labai maloni ant veido yra smile.gif gal ir kvailai pasakiau, bet nezinau, kaip kitaip issireikst lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau lancome MAT FINISH, tai labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Eslauda gal tu o gal kas kitas bandete?

Dior - DIORSKIN FOREVER COMPACT SPF 25

Nepriekaištinga, intensyviai i drėkinanti pudra su SPF 25
Rafinuota, kompaktiška, nepakeičiama!
DIORSKIN FOREVER COMPACT kompaktine pudra suteikia toki pat lygų ir ilgai išliekantį makiažo pagrindo efektą, kaip ir DIORSKIN FOREVER FLUID skysta pudra.
Tai nepakeičiamas pagalbininkas “raudonojo kilimo” vertam makiažui sukurti. Deka Nano-Stretch Network™ ir Hydra-Gel System technologijų, ji drėkina ir bei užtikrina fantastišką komforto pojūtį, nepriklausomai nuo oro temperatūros sąlygų.
man idomu atsiliepimai
Atsakyti
Labutis! Mergytes, nezinau ar cia jau apkalbejot mineraline pudra? Kazkaip labai jau intriguojanciai reklamos skamba. Gal kam teko isbandyt? Kuo ji ypatinga?
Atsakyti
esu labai pasimetusi tarp siu pudryciu niekaip issirinkti negaliu... smile.gif gal padesite? blush2.gif noriu tokios kad suteiktu silta tonusa veidukui, nebutu blizgi, tokios persikines odeles noriu.... gal kuri kuria turite ir galite pasidalinti ispudziais 4u.gif user posted image
user posted image o ypac si domina
user posted image
jos man visos labai fainos bet reikia issirinkti, padekite 4u.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as kompaktines pudros, tik neisivaizduoju kokios butent smile.gif nereikia man nieko maskuoti, tik noriu kad veidas atrodytu gyvesnis, bet nenoriu kad butu blizgi. O kaina iki kokiu 100 lt mazdaug, gal patarsit kanors?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 23, 07:57)
Eslauda gal tu o gal kas kitas bandete?

As sitos nebandziau, kazkaip YSL patenkinta, tai i kompaktines nesidairau 4u.gif
QUOTE(ramintele22 @ 2007 11 25, 00:09)
esu labai pasimetusi tarp siu pudryciu niekaip issirinkti negaliu... smile.gif  gal padesite? blush2.gif  noriu tokios kad suteiktu silta tonusa veidukui, nebutu blizgi, tokios persikines odeles noriu.... gal kuri kuria turite ir galite pasidalinti ispudziais 4u.gif user posted image
user posted image o ypac si domina
user posted image
jos man visos labai fainos bet reikia issirinkti, padekite 4u.gif

Man labai patinka pirmoji biri, bet ji tokia lengva, svytinti. Jei nori daugiau maskavimo, rinkis kompaktine bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 02 gruodžio 2007 - 16:37
Man tai pagal atspalvius tai gražiausia būtų paskutinė smile.gif
Atsakyti