Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Veila @ 2007 10 26, 17:43)
merginos, labai reikia kompaktinės. tik nežinau kokios  doh.gif

reikia kad mišriai odytei įsidienojus suteiktų matiškumo, bet kartu ir gaiviai atrodytų. noris kažko iš Chanel, Dior arba YSL..

bet labiausiai linkstu prie Givenchy Matmate. sorry, nepamenu ar čia buvo apie ją komentarų, bet gal kas naudojot šitą pudrytę?  ax.gif

As naudoju YSL Eclat and Matite. Ir ji daro butent tai ko tu tikiesi -mišriai odytei įsidienojus suteikia matiškumo, bet kartu ir gaiviai atrodo.
user posted image

Neseniai pasirode naujos Guerlain kompaktines, gali ir i jas pasidairyt mirksiukas.gif Gyvenchy Matmate nebandziau, bet esu patenkinta ju biria Prisme Libre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 26, 18:40)
As naudoju YSL  Eclat and Matite. Ir ji daro butent tai ko tu tikiesi -mišriai odytei įsidienojus suteikia matiškumo, bet kartu ir gaiviai atrodo.
user posted image 

Neseniai pasirode naujos Guerlain kompaktines, gali ir i  jas pasidairyt  mirksiukas.gif Gyvenchy Matmate nebandziau, bet esu patenkinta ju biria Prisme Libre  bigsmile.gif

nu mano misro oda ir dziaugias sia pudra - thumbup.gif svarbiausia, kad ji neatrodo sunkiai bigsmile.gif
Atsakyti
aga, į šitą irgi reiks būtinai atkreipt dėmesį 4u.gif kitą savaitę reiks kulniuot per Kristiana prasieit g.gif
galvoju, gal dar reiks akį į Dior kremines pudrytes užmest g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 26, 19:40)
bet esu patenkinta ju biria Prisme Libre  bigsmile.gif

o palyginus su meteoritais ja kuo ji kitokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 10 27, 08:37)
o palyginus su meteoritais ja kuo ji kitokia?  4u.gif

Su meteoritais sunku palyginti. Ja reiktu lyginti su kita biria pudra, nes ji vistiek neduoda tokio svytejimo kaip jie. Labai lengva, kvepianti, lygiai dengianti biri pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 27, 08:02)
Su meteoritais sunku palyginti. Ja reiktu lyginti su kita biria pudra, nes ji vistiek neduoda tokio svytejimo kaip jie. Labai lengva, kvepianti, lygiai dengianti biri pudra  smile.gif

gal, kai pabaigsiu meteoritus, pirksiu sita rolleyes.gif bet tai bus dar negreit hihihi.gif nes man jie nesibaigiantys
Atsakyti

nusipirkau naujaja guerlain sivakar, tai dar neteko pbandyt. gal kuri jau turite.kokia spalvyte pasiemet? nekenciu kai reikia rinktis nauju pudru spalvas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 30 spalio 2007 - 01:39
QUOTE(werda @ 2007 10 30, 02:37)
nusipirkau naujaja guerlain sivakar

gal jau isbandei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 26, 19:40)
As naudoju YSL  Eclat and Matite. Ir ji daro butent tai ko tu tikiesi -mišriai odytei įsidienojus suteikia matiškumo, bet kartu ir gaiviai atrodo.
user posted image 

kuri nm turi Eslauda?
As tai siek tiek nusivylusi sia pudryte.
Mano poros dideles,tai vot norint graziai atrodyti,kad veidas lygus atrodytu,tepu skysta krempudra ir tada ysl kompaktine.
Neislaiko ji man matiskumo,blizgu visvien.Nors pati tekstura-nuostabi,svelnute kaip silkas
Atsakyti
Naudoju Shiseido thumbup.gif jau antrą dėžutę baigiu sunaudoti,pirksiu vėl tokią pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 11 01, 11:14)
Naudoju Shiseido thumbup.gif jau antrą dėžutę baigiu sunaudoti,pirksiu vėl tokią pat ax.gif

drinks_cheers.gif jo shiseido pudros tikrai vertos demesio
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 11 01, 11:05)
kuri nm turi Eslauda?
As tai siek tiek nusivylusi sia pudryte.
Mano poros dideles,tai vot norint graziai atrodyti,kad veidas lygus atrodytu,tepu skysta krempudra ir tada ysl kompaktine.
Neislaiko ji man matiskumo,blizgu visvien.Nors pati tekstura-nuostabi,svelnute kaip silkas

Dabar naudoju 4nr. pries tai turejau 5nr. As tepu tik ant krempudros, man labai graziai pasidengia ir dienos blizgesi nuima stebuklingai ir ilgam. O del poru, tai pas mane labai mazos ir atvirai pasakius as dar nesu tepus jos ne ant krempudros. Reiks pabandyt, kaip atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(werda @ 2007 10 30, 02:37)
nusipirkau naujaja guerlain sivakar, tai dar neteko pbandyt. gal kuri jau turite.kokia spalvyte pasiemet? nekenciu kai reikia rinktis nauju pudru spalvas.

user posted image

Labai idomus atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti