Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(kissable @ 2007 10 05, 10:51)
as parduodu Egipto Zeme Klaipedoje, vos pora karteliu patepta, bet man buvo per tamsi ir seip as labiau kremines pudras megstu.. tai va mokejau 110Lt, pirkau is Erdesos, o parduociau uz 90Lt. Klaipeda  smile.gif

eik į kosmetikos išparduotuvę mirksiukas.gif čia ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti 4u.gif
ta manhattan antibakterine pudryte, tai cia jau "oil free"? ax.gif man dermatologe sake, kad tik tokias naudot, kur oil free uzrasiukas yra, tai ir mastau, ar tai kad antibakterine, tai vadinasi ir kad oil free? blush2.gif
Atsakyti
kas nemoka naudotis egipto žeme tam ji ir nepatinka.Patarčiau užeiti į Erdesą, Pylimo gv. gausit išsamią konsultaciją .Ir parodys ir paaškins,padažys.Tikrai negaili savo laiko.Super aptarnavimas
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 10 10, 13:46)
Norejau paklausti  4u.gif
ta manhattan antibakterine pudryte, tai cia jau "oil free"?  ax.gif  man dermatologe sake, kad tik tokias naudot, kur oil free uzrasiukas yra, tai ir mastau, ar tai kad antibakterine, tai vadinasi ir kad oil free?  blush2.gif

Antibakterine ir "oil free" yra skirtingi dalykai, "oil free" reiskia, kad pudros sudetyje nera riebalu, o antibakterine, kad naikina bakterijas, pudra gali buti antibakterine, bet nebuti "oil free" ir atvirksciai, reiketu ziureti i pudros aprasyma.
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 10 10, 13:46)
Norejau paklausti  4u.gif
ta manhattan antibakterine pudryte, tai cia jau "oil free"?  ax.gif  man dermatologe sake, kad tik tokias naudot, kur oil free uzrasiukas yra, tai ir mastau, ar tai kad antibakterine, tai vadinasi ir kad oil free?  blush2.gif

Naudoju šitą kompaktinę jau kelis metus, neturiu į ką jos iškeisti, nes nuo vienintelės jos manęs neberia ir + naikina visokius spuogelius, gydo. O makiažo pagrindą naudoju oil free arba tokį, kuris reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Kas dėl kitų kompaktinių tai esu išbandžius ne vieną, bet arba blogai maskuoja, arba pradeda berti... rolleyes.gif
Atsakyti
na aciu uz issamia informacija mergaites 4u.gif
Atsakyti
Ujuj žinau, kad temoje daug prirašyta tikriausiai apie manhattan pudrą, bet trupučiuką patingėjau paskaityti blush2.gif taigi paklausiu, ar ši kompaktinė manhattan pudra išlaiko odą nesusiriebalavusią, ir ar šiek tiek pasausina? 4u.gif 4u.gif nes čia man yra aktualiausias klausimas, riebiaodei? blush2.gif
Atsakyti
Prasom man tundrai paaiskinti kuo skiriasi ir kaip naudojama kompaktine pudra ir biri? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:00)
Prasom man tundrai paaiskinti kuo skiriasi ir kaip naudojama kompaktine pudra ir biri?  blush2.gif

cia jau viena tundra (as wink.gif ) paklause sio klausimo, tai atsakymas buvo niekuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 15 spalio 2007 - 07:16
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:00)
Prasom man tundrai paaiskinti kuo skiriasi ir kaip naudojama kompaktine pudra ir biri?  blush2.gif

QUOTE(Baltija @ 2007 10 04, 09:04)
aš tai nematau skirtumo  schmoll.gif  Nebent  kompaktinę teptum kempinėle, tada aišku sluoksnis būtų storesnis, nei naudojant birią. Bet aš kompaktinę tepu šepetėliu, todėl man atrodo gaunasi tas pats, kas biri. O funkcijos tai sutvirtina makiažą, nuimą blizgesį, suvienodina veido spalvą  ax.gif  Kompaktinę patogiau nešiotis su savimi, dienos begyje galima dar pasipudruoti nosytę  ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teliuke @ 2007 10 14, 19:13)
Ujuj žinau, kad temoje daug prirašyta tikriausiai apie manhattan pudrą, bet trupučiuką patingėjau paskaityti blush2.gif  taigi paklausiu, ar ši kompaktinė manhattan pudra  išlaiko odą nesusiriebalavusią, ir ar šiek tiek pasausina? 4u.gif  4u.gif  nes čia man yra aktualiausias klausimas, riebiaodei? blush2.gif

Sveika. Jau sunaudojau dvi tokias manhattan pudras ir man visai patinka...tiesa pasakius kitų kompaktinių ir nebandžiau, bet ji neblogai tepasi ir spogelius neblogai užmaskuoja, todėl ir nesiskundžiu. Bet dėl riebalavimosi, tai oda vis vien riebalojasi, o dėl sausinimo, tai net nežinau ....gal truputi ir sausina, bet nelabai man šitas jaučiasi smile.gif Vat dabar galvoju ar vėl šitą pudrutę pirkti, ar kokios kitos firmos g.gif
Atsakyti
merginos, labai reikia kompaktinės. tik nežinau kokios doh.gif

reikia kad mišriai odytei įsidienojus suteiktų matiškumo, bet kartu ir gaiviai atrodytų. noris kažko iš Chanel, Dior arba YSL..

bet labiausiai linkstu prie Givenchy Matmate. sorry, nepamenu ar čia buvo apie ją komentarų, bet gal kas naudojot šitą pudrytę? ax.gif
Atsakyti