Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 26, 18:53)
Gali būti, kad per daug užvarau, bet...mano draugė deda jos tikrai saikingai,bet atrodo ryža smile.gif

sutinku, mano drauge taip pat kasdiena ja naudoja ir labai giria, bet atrodo klaikiai..(zymiai graziau kai nepasidazo),o i akis juk nepasakysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 09 26, 19:36)
sutinku, mano drauge taip pat kasdiena ja naudoja ir labai giria, bet atrodo klaikiai..(zymiai graziau kai nepasidazo),o i akis juk nepasakysi smile.gif

na manau drauge budama pasakyk kad jei netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 09 26, 22:13)
na manau drauge budama pasakyk kad jei netinka ax.gif

ji taip ta EZ isimylejus, jog net nedristu, tiesiog jautrus zmogus, o be to jai grazu blink.gif
Atsakyti
O kokią kompaktinę pudrą rekomenduotumėt labai jautriai odai?
Reikalas tame, kad turiu skystą pudrą Clinique Soft Finish ir ji superinė tokiai jautriai ir mišriai odai kaip mano, bet po kiek laiko T zona ima blizgėti - norėčiau to kažkaip išvengti. T zona labai riebi, spuoguota ir, kaip ir visas veidas, jautri.
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šiaip nebloga pudra yra Biodroga firmos PURAN FORMULA jei neklystu tai yra vokiečiu gamyba na nesvarbu smile.gif siaip ji yra sukurta paaugliu odai neuzkemsa poru bei neblizgina veido

Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2007 09 26, 23:21)
O kokią kompaktinę pudrą rekomenduotumėt labai jautriai odai?
Reikalas tame, kad turiu skystą pudrą Clinique Soft Finish ir ji superinė tokiai jautriai ir mišriai odai kaip mano, bet po kiek laiko T zona ima blizgėti - norėčiau to kažkaip išvengti. T zona labai riebi, spuoguota ir, kaip ir visas veidas, jautri.
Ačiū iš anksto  4u.gif

nu zinok tokiu pudru nera,jei jau veido oda riebi,ypac T-zonoje,tai visvien blizgesys dienos begyje islis.
Yra is tos pacios firmos Clinique Stay Matt gera kompaktine pudra,sugeria sebumo blizgesi ir suteikia odai matini poveiki
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 25, 15:21)
Nu čia geras, esu ir aš ne kartą atkreipus dėmesį , kad Sarmoj pardvėjos kažkokios ryžos, o priežastis pasirodo va kur  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ir man dar juokinga ,kai jos sako ,kad be EŽ neįsivaizduoja makiažo,o aš žiūriu ir galvoju " Niu ,negi tu nematai savęs veidrody? g.gif } Ir dar ginčijasi ,kad ji neriebalina veido ,ir kad netepa rūbų ax.gif Čia tai totali nesąmonė rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Guerlain ir YSL pudras , kuri geresne??? Man YSL, bet Guerlain brangesne doh.gif lotuliukas.gif
O MF pati paciausia bigsmile.gif
Atsakyti
EŽ man marškinukų apykaklė nupeckiojo, dar mėginau pas draugę, nu ryža ir tiek smile.gif
Atsakyti
paaiskinkit man, kuom skiriasi biri pudra nuo kompaktines ir kokia jos funkcija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 10 04, 08:07)
paaiskinkit man, kuom skiriasi biri pudra nuo kompaktines ir kokia jos funkcija blush2.gif  4u.gif

aš tai nematau skirtumo schmoll.gif Nebent kompaktinę teptum kempinėle, tada aišku sluoksnis būtų storesnis, nei naudojant birią. Bet aš kompaktinę tepu šepetėliu, todėl man atrodo gaunasi tas pats, kas biri. O funkcijos tai sutvirtina makiažą, nuimą blizgesį, suvienodina veido spalvą ax.gif Kompaktinę patogiau nešiotis su savimi, dienos begyje galima dar pasipudruoti nosytę ax.gif
Atsakyti
as parduodu Egipto Zeme Klaipedoje, vos pora karteliu patepta, bet man buvo per tamsi ir seip as labiau kremines pudras megstu.. tai va mokejau 110Lt, pirkau is Erdesos, o parduociau uz 90Lt. Klaipeda smile.gif
Atsakyti