Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Čičila @ 2007 09 01, 12:20)
o True match - Minerals kazkuo kitokia nei True match?  g.gif 
Kadangi ilgai naudojau true match ir po ju isbandziau Maxfaktor color adapt, tai galiu pasakyt, kad maxfaktor man malonesne, lygiau dengiasi ir yra maziau pastebima  ax.gif

uoj, sorry... paskaicius apie true match uzsimirsau, kad skaitau apie kompaktines, o ne kremines pudras doh.gif atleiskit uz issiblaskyma ir nekreipkite demesio biggrin.gif
Atsakyti
manau skirias kazkiek bet neturetu labai daug kadangi ankstesnes True Margh nesu bandzius tai negaliu ir sakyt;)

QUOTE(Čičila @ 2007 09 01, 12:20)
o True match - Minerals kazkuo kitokia nei True match?  g.gif 
Kadangi ilgai naudojau true match ir po ju isbandziau Maxfaktor color adapt, tai galiu pasakyt, kad maxfaktor man malonesne, lygiau dengiasi ir yra maziau pastebima  ax.gif

Atsakyti
O gal kas naudojate/-ote vokiskos firmos INSCENE kompaktine pudra? tai geriausia pudra is visu kurias kada nors esu naudojus. nereali! ne per sausa ir ne per slapia, nepalieka blizgesio bet ir nesausina odos, padengia lygiai ir tt ir pan. smile.gif zodziu, be priekaistu? butu idomu surasti bendraminciu thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju egipto zeme, man ji labai gera. nors mano oda riebi ji man tikrai neriebina veido dar labiau. plius nereikia pastoviai atitaikyti numeriu, ji tinka ir albinosui ir juodaodziui, yra naturali ir su apsauga nuo saules. man tai super thumbup.gif
Atsakyti
Egipto žemė man per ryža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 17, 14:59)

Nu nezinau, man ji ryza pasidaro tik tuomet, kai neisigeria gerai kremas ant veido ir as uzvarau tos egipto zemes biggrin.gif o siaip nors esu baltaode, spalvyte gaunasi super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 17, 15:59)

Nu nesuprantu kaip ten gali but per ryza g.gif Gal tu labai daug jos "uzsidedi". Reikia vos vos sukamaisiais judesiais. Pirmas sluoksnis tik skaistumo suteikia, o jei dedi daugiau tada ruduoji.
Atsakyti

Tu jos per daug uztepi matyt. As irgi visiska baltaode, tai tepu tik vos vos ir veidukas igauna naturalu atspalvi. Tik man nepatinka kad jinai nemaskuoja nei kiek verysad.gif visi mano veido odos kapiliarai matosi verysad.gif tai dar ant virsaus krempudros turiu tepti verysad.gif .

Bet siaip tai EZ tikrai labai liuks dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 09 20, 09:57)
Tu jos per daug uztepi matyt. As irgi visiska baltaode, tai tepu tik vos vos ir veidukas igauna naturalu atspalvi. Tik man nepatinka kad jinai nemaskuoja nei kiek  verysad.gif  visi mano veido odos kapiliarai matosi  verysad.gif  tai dar ant virsaus krempudros turiu tepti  verysad.gif .

Bet siaip tai EZ tikrai labai liuks dalykelis  thumbup.gif

jei nori pamaskuoti tai pirmiausia reikia krempudra deti, o tik paskui egipto zeme rolleyes.gif
Atsakyti

Man Sarmoje kartais visos konsultantės per ryžos pasirodo ,tada jos būna EŽ padauginusios ax.gif
O jei nedaug ,ir ant krempudros tepi ,tai spalvytė labai wub.gif Vasarą nenaudojau EŽ ,bet jau dabar vėl pradedu apie ją svajoti ,nors ir esu prisipirkus įvairių "bronzilklių",turbūt grįšiu prie EŽ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 21, 16:39)
Man Sarmoje kartais visos konsultantės per ryžos pasirodo ,tada jos būna EŽ padauginusios ax.gif
O jei nedaug ,ir ant krempudros tepi ,tai spalvytė labai wub.gif Vasarą nenaudojau EŽ ,bet jau dabar vėl pradedu apie ją svajoti ,nors ir esu prisipirkus įvairių "bronzilklių",turbūt grįšiu prie EŽ bigsmile.gif

Nu čia geras, esu ir aš ne kartą atkreipus dėmesį , kad Sarmoj pardvėjos kažkokios ryžos, o priežastis pasirodo va kur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gali būti, kad per daug užvarau, bet...mano draugė deda jos tikrai saikingai,bet atrodo ryža smile.gif
Atsakyti