Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(nancy @ 2007 08 24, 11:18)
kokia zmogaus gyvybe yra pigi  mastau.gif
del kazkokios pudros tokius pagiezos,pykcio, neapykantos postus reikia rasyti.... kraupu unsure.gif

Tiesiog kartais pyktis ima, paima į darbą neapmokytų žmonių. Aš ateinu į parduotuvę ir noriu pagalbos, o jie patys nieko nežino perskaito etikete i siūlo. Tai per tokias vištas reikia gaišti laiko antram apsilankymui po parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2007 08 24, 11:46)
Tiesiog kartais pyktis ima, paima į darbą neapmokytų žmonių. Aš ateinu į parduotuvę ir noriu pagalbos, o jie patys nieko nežino perskaito etikete i siūlo. Tai per tokias vištas reikia  gaišti laiko antram apsilankymui po parduotuves

jus manote kad jos tik is etikeciu viska zino? jau ka ka bet dekoratyvine (kur yra testeriai) jos 100kartu yra isbandziusios ir patarti [savo nuoziura] tikrai stengiasi.... bet tiek to... neketinu ju ginti nes vistiek uz visas negaliu laiduoti....
o SM'as ir yra skirtas tam kad visi pasidalintu savo patirtimi tai pvz Vikusia laisvai galejo paklausti Artdeco temoje atsiliepimu apie kompaktine pudra ir butu Evelina jai parasiusi kad butent sioji pudra - neverta demesio mirksiukas.gif ir nereiketu keikti viso pasaulio, metyti pinigu, o tiesiog smagiai pabendrauti su forumietem bigsmile.gif
soz kad nukrypau i lankas.... o kalbant apie kompaktines as apskritai nesu atradusi jokios vertos demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 24 rugpjūčio 2007 - 16:39
Mary kary sako nebloga... g.gif
Atsakyti
man visai patinka Loreal True mach ax.gif
Atsakyti
Sveikos:)
baigineju kompaktine pudra ir sumasciau kad reikia pakeist (nes paskutiniu metu naudojau Isadora), taciau neapsisprendziu ka cia isbandzius uz Isaroda klodavau po 50lt dabar mastau kad visai imanoma pudra nusiprikti ir nuo 30 - 50 lt, gal ka patartumet? ax.gif
Atsakyti
As irgi naudoju Loreal True match,kol kas man patinka;)
Atsakyti
As naudoju stai sia Niveos stay real pudryte: user posted image

Patinka, gerai laiko o ir kaina nelabai didele thumbup.gif Tik jau baigineju, nezinau kokia reikes keisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 08 26, 12:28)
man visai patinka Loreal True mach  ax.gif

QUOTE(Liolika @ 2007 08 27, 21:40)
As irgi naudoju Loreal True match,kol kas man patinka;)

kokias spalvytes turite ?

as irgi turiu sita . bet su spalva tai ne i tema nusipirkau w6 smile.gif ant rankos tai rodos tiko , bet kai isitepi visa veiduka tai toks oranzinis atspalvis gaunas ..
Atsakyti
w3 naturali sviesem veidukui ax.gif
Atsakyti
kai as pirkau buvo kokios 6 spalvos , o paieskojau intike tai oho koks pasirinkimas .........
http://www.ulta.com/...93e65aja.uprod1
Atsakyti
visgi susigundziau ir nusipirkau Loreal "True match - Minerals" labai patinka! super pudryte thumbup.gif

quote=Nea,2007 08 26, 16:13]
Sveikos:)
baigineju kompaktine pudra ir sumasciau kad reikia pakeist (nes paskutiniu metu naudojau Isadora), taciau neapsisprendziu ka cia isbandzius uz Isaroda klodavau po 50lt dabar mastau kad visai imanoma pudra nusiprikti ir nuo 30 - 50 lt, gal ka patartumet? ax.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2007 09 01, 10:09)
visgi susigundziau ir nusipirkau Loreal "True match - Minerals" labai patinka! super pudryte thumbup.gif

o True match - Minerals kazkuo kitokia nei True match? g.gif
Kadangi ilgai naudojau true match ir po ju isbandziau Maxfaktor color adapt, tai galiu pasakyt, kad maxfaktor man malonesne, lygiau dengiasi ir yra maziau pastebima ax.gif
Atsakyti