Guerlaino pudros jau nebebus?! Tikrai gaila! o kokios alternatyvos pagal tekstura ir spalvos? nezinau kaip YSL.. bet Chanel Double Perfection nu gal..gal..turejau 50 tona ir kaskaip greit pabaigiau.
QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 08 02, 10:17)
Guerlaino pudros jau nebebus?! Tikrai gaila! o kokios alternatyvos pagal tekstura ir spalvos? nezinau kaip YSL.. bet Chanel Double Perfection nu gal..gal..turejau 50 tona ir kaskaip greit pabaigiau.
net neisivaizduoju i ka reiks keist.nes dauguma kompaktiniu misriom bei riebiom odelem skirtos. bandysiu ysl, kurioms patiko, kas pirko, nes kiek ziurejau aprasyma jos drekinancios
gal kuri galite parekomenduoti kokia saules pudryte misriai odelei.... turejau Ez netiko nes per dauk riebino, taip pat chanel irreelle soleil bet noriu kokia kita pabandyti.... aciu
QUOTE(werda @ 2007 08 02, 09:45)
o kur jas perkat? kristianoj? nes braskese tokiu nera. gal is kitu psl uzsisakinejat?
As kristianoj
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 27, 20:20)
as tai anksciau naudodavau kompaktines pudras, o dabar kazkaip biri pradejo patikti. Manhattan su blizgiom dalelem nieko ten beveik neblizga, bet kai visai matines buna tai man nepatinka.
kiek esu turejus pudru, tai patiko Manhattan Clear Face, Rimmel, Lumene... Vipera
kiek esu turejus pudru, tai patiko Manhattan Clear Face, Rimmel, Lumene... Vipera
o ta su blizgiom dalelem ne tokia kartais..?
http://public.fotki....tika/pudra.html
Merginos ir moterys, patarkit kaip lygiai ir gražiai užtepama kompaktinė pudrytė ant veido
QUOTE(Morepink @ 2007 08 17, 16:11)
Merginos ir moterys, patarkit kaip lygiai ir gražiai užtepama kompaktinė pudrytė ant veido
man su dideliu sepeteliu (turiu is TBS) labai graziai pavyksta pasipudruot o su kempinele nelabai
QUOTE(Palomina @ 2007 08 18, 14:55)
man su dideliu sepeteliu (turiu is TBS) labai graziai pavyksta pasipudruot o su kempinele nelabai
noreciau nusipirkti kompaktine pudryte , su kuria dienos begyje galeciau koreguoti savo makiaza gal kuri esate naudojusi sita
http://www.kristiana..._gamintojo_id=8
ir siaip kuo taisote makiaza dienos eigoje ?
http://www.kristiana..._gamintojo_id=8
ir siaip kuo taisote makiaza dienos eigoje ?
Gyvenime daugiau nebepirksiu ARTDECO kompaktinės pudros silk touch Didesnio š... nesu turėjus. Blogai tepasi, nesilaiko visiškai, bijau veidą ranka paliesti, nes lieka pirštų antspaudai, anksčiau net negalėjau įsivaizduoti, kad taip iš vis būna, bet pasirodo būna, ištvėriau dvi savaites daugiau nebegaliu, keliauja ta pudra į šiukšlinę, o tą pardavėją kuri rekomendavo tai užmušt maža, per visokias vištas pinigai į balą
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 24, 10:28)
Gyvenime daugiau nebepirksiu ARTDECO kompaktinės pudros silk touch Didesnio š... nesu turėjus. Blogai tepasi, nesilaiko visiškai, bijau veidą ranka paliesti, nes lieka pirštų antspaudai, anksčiau net negalėjau įsivaizduoti, kad taip iš vis būna, bet pasirodo būna, ištvėriau dvi savaites daugiau nebegaliu, keliauja ta pudra į šiukšlinę, o tą pardavėją kuri rekomendavo tai užmušt maža, per visokias vištas pinigai į balą
man irgi nlb, spalva netiko ir nlb gerai tepasi
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 24, 10:28)
o tą pardavėją kuri rekomendavo tai užmušt maža, per visokias vištas pinigai į balą
kokia zmogaus gyvybe yra pigi
del kazkokios pudros tokius pagiezos,pykcio, neapykantos postus reikia rasyti.... kraupu