Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(elva @ 2005 06 01, 23:10)
As is Manhatan esu isbandzius ir kompaktine ir krempudra - ir abi jos man per storai denge - kad ir mazai bandytum pasipudruot, bet veidas vistiek kaip su kauke atrode - nors spalva buvau issirinkusi tinkamiausia... unsure.gif veliau turejau Lumene kompaktine pudra tai kaip diena nuo nakties skyresi - taip svelniai ir lygiai dengesi  smile.gif  O va dabar tai isvis kompaktines pudros nebenaudoju - tik krempudra - taip veidas naturaliau atrodo... 4u.gif

Man geriausia vietoj kompaktinės - egipto žemė: ir užmaskuoja ir papudruoja ir bruožus pakoreguot galima biggrin.gif
Aišku, kai aš pati pakankamai ruda ....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 02, 09:57)
Man geriausia vietoj kompaktinės - egipto žemė: ir užmaskuoja ir papudruoja ir bruožus pakoreguot galima biggrin.gif

jinai visai nemaskuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 02, 12:31)
jinai visai nemaskuoja schmoll.gif

Man tik spalvos nelygumus užmaskuot reikia...

O jei souogelius - tai krem pudrą naudoju, kompaktinė nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 02, 11:57)

O kas yra egipto žemė? unsure.gif Kur jos būna pirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
kainuoja brangiai doh.gif 100 lt, pirkti pylimo gatvej netoli stoties yra parde arba vcup'e pirmam aukste
Atsakyti
Kaip kažkuri forumietė sakė, yra pirkt Kosmadoj panaši pudra į Egipto žemę- Prestige. Šiandien mačiau Akropoly už 22.9Lt. Kiek gramų, tai neatkreipiau dėmesio, bet kaip stasndartinės pudros.
Atsakyti
as naudoju max factor bronzine kompaktine pudra terra mediterranea. Labai liux dalykelis dziaugiuosi ji atradusi thumbup.gif jei nori atrodyt labiau idegusi tepi daugiau, maziau-maziau smile.gif naudoju kartais kaip skaistalus ax.gif drauges kartais net klausineja ar as su pudra ar be, nes tikrai atrodo kad veidelis niekuo neteptas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2005 06 03, 10:39)
as naudoju max factor bronzine kompaktine pudra terra mediterranea. Labai liux dalykelis dziaugiuosi ji atradusi thumbup.gif jei nori atrodyt labiau idegusi tepi daugiau, maziau-maziau smile.gif  naudoju kartais kaip skaistalus ax.gif drauges kartais net klausineja ar as su pudra ar be, nes tikrai atrodo kad veidelis niekuo neteptas biggrin.gif

thumbup.gif: panačiai kaip ir egipto žemė smile.gif tikrai geras dalykas smile.gif
Atsakyti
Neturėjau laiko kada forume apsilankyt, todėl tik dabar atsakyt galiu smile.gif

France;), ta pudrą pirkau prieš kelis metus, tai ji kainavo apie 40 Lt, dabar gal ir pigiau kaip rašė, pirkau Eurokose; 32 g. ir rašo, kad tai saulės įdegio efekto bronzinė pudra smile.gif
Atsakyti
kazkas klause apie MANHATTEN krempudra COVER, tai man ji nlb - tokia riebi, reikedavo ja atskiest du dieniniu kremu schmoll.gif . o ta presuota COVERIO tai drauges lb gyre, sake tokia maloni, minkstute. as tai db naudoju LOREALIO bronzine, ir nesiskundziu, nors is pradziu galvoju, kad 42 lt i bala ismeciau... tongue.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka ir tinka Isadoros kompaktinė pudrytė Velvet touch biggrin.gif O krempudrą naudojų Biotherm Light. O bruožus pakoreguoju egipto žeme thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju Max Factor terra mediterranea,labaj gera ir siek tiek blizga, nu zodziu lb grazu..wink.gif o drauge turi Isadoros lb panasi i Max Factor taip pat lb gera..wink.gif
Atsakyti