Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(^^liutuke @ 2007 07 04, 22:51)
dar tau mazai pudryciu  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

na tai kad EZ pardaviau tai db neturiu jokios saules pudros biggrin.gif
Atsakyti
ramintele22,kodel pardavei ez? del ko nepatiko?

o kalbant apie kompaktines pudras,tai man ant veido jos kazkaip nelimpa.. toks jausmas,kad vaikstau su kauke kokia doh.gif
Atsakyti
[quote=TerrorisTe69,2007 07 05, 19:19]
na nepatiko labiausiai uz tai kad labai riebino T zona kadangi mano oda misri padariau isvada kad EZ labiau sausaodems, ir dar todel kad labai rubelius tepe, na bet nepaneigsim kad super natural atrodo ant veido... smile.gif kad tepa tai palyginau su pries tai tureta Chanel irreelle soleil ta kazkaip ir laike ilgiau ir netaip tepe smile.gif gal pati nori ja pirkti?
Atsakyti
[quote=ramintele22,2007 07 05, 21:14]
[quote=TerrorisTe69,2007 07 05, 19:19]
na nepatiko labiausiai uz tai kad labai riebino T zona kadangi mano oda misri padariau isvada kad EZ labiau sausaodems, ir dar todel kad labai rubelius tepe, na bet nepaneigsim kad super natural atrodo ant veido... smile.gif kad tepa tai palyginau su pries tai tureta Chanel irreelle soleil ta kazkaip ir laike ilgiau ir netaip tepe smile.gif gal pati nori ja pirkti?
[/quote]
Aš irgi savpo pardaviau, nes labai oda pradėjo riebaluotis, nors šiaip prie sausesnių labiau linkus, o vasarą nekaip jaučiaus ją užsitepus, kaip taukais ištepta doh.gif Bet atspalvsi tikrai labai superinis, natūraliai atrodo.
Atsakyti
Kadaise ESLAUDOS prirekomenduota nusipirkau YSL eclat et matite, siaip kiek ziurinejau - ji labiausiai atitiko mano odos atspalvi (kitu firmu daugiau tamsesni buvo, tai dvejojau ar sita ar Dior Scult kompaktine, bet prisiminus rekomendacijas 4u.gif , pasirinkau sita) - ryt isbandysiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 01, 20:39)
Kadaise ESLAUDOS prirekomenduota nusipirkau YSL eclat et matite, siaip kiek ziurinejau - ji labiausiai atitiko mano odos atspalvi (kitu firmu daugiau tamsesni buvo, tai dvejojau ar sita ar Dior Scult kompaktine, bet prisiminus rekomendacijas  4u.gif , pasirinkau sita) - ryt isbandysiu smoke.gif

Na kaip saunu. As irgi pries pora dienu vel ja nusipirkau wub.gif tik dabar kita nr. Lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
Papildyta:
poster_offtopic.gif Tiesa, Dashos parekomenduota susipirkau beveik visus TBS sepetelius ir esu begalo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 08 01, 19:48)
Na kaip saunu. As irgi pries pora dienu vel ja nusipirkau wub.gif  tik dabar kita nr. Lauksiu atsiliepimu  bigsmile.gif
Papildyta:
poster_offtopic.gif Tiesa, Dashos parekomenduota susipirkau beveik visus TBS sepetelius ir esu begalo patenkinta 4u.gif

hihihi.gif stengiuosi atsilyginti blush2.gif
koki numeri pudros pirkai?
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 27, 20:20)
as tai anksciau naudodavau kompaktines pudras, o dabar kazkaip biri pradejo patikti. Manhattan su blizgiom dalelem smile.gif nieko ten beveik neblizga, bet kai visai matines buna tai man nepatinka.

kiek esu turejus pudru, tai patiko Manhattan Clear Face, Rimmel, Lumene... Vipera smile.gif

o gal gali tiksliau pavadinima parasyt tos manhattan pudros su blizgiom dalelem..? kaip tik mastau apie pudra. o visai matines man irgi nlb patinka.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 01, 21:58)
hihihi.gif stengiuosi atsilyginti  blush2.gif
koki numeri pudros pirkai?

Turejau 5, o dabar nusipirkau 4 bigsmile.gif As labai patenkinta. O tu koki nr.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 02 rugpjūčio 2007 - 00:43
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 08 02, 00:42)
Turejau 5, o dabar nusipirkau 4 bigsmile.gif As labai patenkinta.  O tu koki nr.?

2. nes buvo tik 5 ir 2. O as tokia sviesiaode, pasirodo, labai pataikiau thumbup.gif tinka kol kas idealiai (kol kas, nes akys uzsimiegojusios, kambaty prietema, ivertinsiu diena)
Atsakyti
kristianoj 159lt. spalva pasiemiau 563. Kiek kalbejau su konsultante, tai ji kazkiek ir drekina.mano oda sausoka, tai labai gerai, kad jos visai neisausina. pasibaigus pudrai, galima nusipirkti atskirai be dezutes istatymui i vieta nauja. smile.gif paveikslelyje si spalva gerokai patamsinta.realybej tikrai sviesesne smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Geriausia pudra! as tokiu nuo balandzio 2003 apie 10 sunaudojau.Turiu jau 3 Divinoros dezute,nes jinai man labai nepraktiska,veidrodelis persunkus.Man patinka NATURELLE ir MOYEN tonai 560 ir 563.
[/quote]
Atsakyti
[quote=Miss_Cherrie,2007 08 02, 08:15]
kristianoj 159lt. spalva pasiemiau 563. Kiek kalbejau su konsultante, tai ji kazkiek ir drekina.mano oda sausoka, tai labai gerai, kad jos visai neisausina. pasibaigus pudrai, galima nusipirkti atskirai be dezutes istatymui i vieta nauja. smile.gif paveikslelyje si spalva gerokai patamsinta.realybej tikrai sviesesne smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Geriausia pudra! as tokiu nuo balandzio 2003 apie 10 sunaudojau.Turiu jau 3 Divinoros dezute,nes jinai man labai nepraktiska,veidrodelis persunkus.Man patinka NATURELLE ir MOYEN tonai 560 ir 563.
[/quote]
[/quote]

tik gaila kad ju jau nebebus blush2.gif g.gif bent jau man taip sake
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 08 01, 20:39)
Kadaise ESLAUDOS prirekomenduota nusipirkau YSL eclat et matite, siaip kiek ziurinejau - ji labiausiai atitiko mano odos atspalvi (kitu firmu daugiau tamsesni buvo, tai dvejojau ar sita ar Dior Scult kompaktine, bet prisiminus rekomendacijas  4u.gif , pasirinkau sita) - ryt isbandysiu smoke.gif

o kur jas perkat? kristianoj? nes braskese tokiu nera. gal is kitu psl uzsisakinejat?
Atsakyti