Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 26, 15:54)
tokios pudrytes is lorealio nesu maciusi glam shine tik blizgi zinau..... biggrin.gif  na o vasarai jei odele misri ar riebesne tai kompaktine geriau rinktis,kad odele ir sausa man asmeniskai kazkaip vasara nesinori apkraut veiduko siaip nueik i parduotuve ir ant rieso vidines puses pasitepliok ir isisrinksi
Papildyta:

gal galima butu smulkiau?.................. 4u.gif  biggrin.gif

Va cia smulkiau biggrin.gif YSL, pati pirma pudryte su sirdele
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 06 26, 10:04)
Dabar turiu YSL kompaktine pudryte, labai taupiai naudojasi, sukuria svytejimo pojuti ant odytes, o svarbiausia labai tinka mano misriai odytei  thumbup.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 26, 22:25)
laba, jei nori kokybes ir gero rezultato ant savo odos siulau pabandyti vokiska Long time liner arba prancuzu Academy thumbup.gif

o kur pirkti, kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 07 01, 18:09)
o kur pirkti, kokios kainos? smile.gif

Academy tai čia Amway atrodo g.gif
Atsakyti
mano oda taip pat mišri... naudoju manhattan kompaktine pudra, ir Nivea krempudra - ale kaip pagrinda... tongue.gif
nesu labai patenkinta verysad.gif po trumpo laiko pradeda blizgeti oda doh.gif labai jau mane tas siutina... nzn ka daryt... ir kokia naudot... oda gan jautroka, nivea gerai priema, siek tiek baiminuos kazka kito pabandyt... gal kas galite patart? nes si problema kamuoja mane jau gan ilgai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 07 03, 12:25)
mano oda taip pat mišri... naudoju manhattan kompaktine pudra, ir Nivea krempudra - ale kaip pagrinda...  tongue.gif 
nesu labai patenkinta  verysad.gif  po trumpo laiko pradeda blizgeti oda  doh.gif labai jau mane tas siutina... nzn ka daryt... ir kokia naudot... oda gan jautroka, nivea gerai priema, siek tiek baiminuos kazka kito pabandyt... gal kas galite patart? nes si problema kamuoja mane jau gan ilgai  verysad.gif

o tu nori pakeisti kompaktine ar krempudra? g.gif jei krem tai mano oda taip pat misri ir jautri tai man labai gerai prieme chanel double perfection fluid, tik aisku ji brangoka , neblogai blizgesi sulaiko ir odele labai gerai su ja jauciasi, jei jaudiniesi kad odele nepriims paprasyk nuejusi meginuku ivairiu firmu pudryciu misriai odelei ir isisrinksi smile.gif, na o is kompaktiniu nebloga is lancome mat finish arba maciau pasirode ir is chanelio double perfection compact, na o is pigesniu pasiziurek loreal neblogos bei isadora smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 03 liepos 2007 - 13:56
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 03, 14:44)
o tu nori pakeisti kompaktine ar krempudra?  g.gif  jei krem tai mano oda taip pat misri ir jautri tai man labai gerai prieme chanel double perfection fluid, tik aisku ji brangoka , neblogai blizgesi sulaiko ir odele labai gerai su ja jauciasi, jei jaudiniesi kad odele nepriims paprasyk nuejusi meginuku ivairiu firmu pudryciu misriai odelei ir isisrinksi smile.gif, na o is kompaktiniu nebloga is lancome mat finish arba maciau pasirode ir is chanelio double perfection compact, na o is pigesniu pasiziurek loreal neblogos bei isadora smile.gif

labai ačių už patarimus aciuks.gif bandysiu ieškoti... kaip manai droge galėčiau pabandyt? ar geriau kur kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 07 04, 15:09)
labai ačių už patarimus  aciuks.gif bandysiu ieškoti... kaip manai droge galėčiau pabandyt? ar geriau kur kitur?  g.gif

nera uz ka smile.gif na chanel rasi tik kristianoje, lancome ir kitas firmas sarmose didesnese pvz jei esi vilniete tai europoje, akropoly bei sarma 2000
Atsakyti
Gal kas bandet DIOR BRONZE arba YVS pudrą suteikiančią įdegio efektą. Kokie atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2007 07 04, 21:51)
Gal kas bandet DIOR BRONZE arba YVS pudrą suteikiančią įdegio efektą. Kokie atsiliepimai.

ir mane labai domina dior si pudryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 04, 21:06)
ir mane labai domina dior si pudryte smile.gif

dar tau mazai pudryciu lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip Isadora Velvet touch pudrike, ar esat kas nors bande? Man reikia, kad neleistu odai blizgeti (mano rieboka, o gal misri) ir kad naturaliai atrodytu ant veido 4u.gif
Atsakyti