Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(werda @ 2007 05 31, 18:38)
siunciausi is braskiu tai sumokejau apie 120lt.kristianoj 159lt. spalva pasiemiau 563. Kiek kalbejau su konsultante, tai ji kazkiek ir drekina.mano oda sausoka, tai labai gerai, kad jos visai neisausina. pasibaigus pudrai, galima nusipirkti atskirai be dezutes istatymui i vieta nauja. smile.gif paveikslelyje si spalva gerokai patamsinta.realybej tikrai sviesesne

http://us.strawberry.......94&goChar=G

Super si pudryte thumbup.gif Vienintele kompaktine kuri nesausina sausos odeles good.gif
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2007 05 31, 22:29)
Super si pudryte  thumbup.gif  Vienintele kompaktine kuri nesausina sausos odeles good.gif

o koki numeriuka tu naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 05 31, 22:41)
o koki numeriuka tu naudoji? 4u.gif

Turiu 563nr., bet siuo metu ji man siek tiek tamsoka, laukiu saulutes spinduliu vacation1.gif smile.gif
Atsakyti
as ieskau dabar vasarai ko nors labai lengvo, be jokiu blizguciu, jog tik pagyvintu odos spalva, atrodytu labai naturaliai, na beveik kaip be pudros smile.gif gal ka pasiulysit?smile.gif

turiu lorealio tokia gera, kuri tik blizgesi nuima nuo veiduko, ir nieko nesimato, jog pasipudravus.. Bet jau prie pabaigos, o pirkta uzsieny... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 05 birželio 2007 - 17:44
Aš šiuo metu labai džiaugiuosi Max Factor Facefinity Compact Foundation. Gražiai ir tolygiai dengiasi, gerai ir ilgai laikosi, nesausina odos. thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, apsveiskit mane smile.gif pudru naudojime esu beveik visiska naujoke (vos 2 esu turejus blush2.gif ) noriu naujos pudros... blush2.gif kaip tos loreal "glam shine" pudros? koks efektas? esu baltaode, tai nenuoranzintu manes? (pas drauge bandziau ez tai kai ji mane padaze as sau labai oranzine atrodziau doh.gif ) ir ar vasarai apsimoka tokia pudra pirkt?
4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia pudros LANCOME MAQUICAKE UV Excellence Compact Foundation 3 in 1 (nauja)? smile.gif
Aš pudros nenaudoju, o šitą gavau dovanų...
Atsakyti
Dabar turiu YSL kompaktine pudryte, labai taupiai naudojasi, sukuria svytejimo pojuti ant odytes, o svarbiausia labai tinka mano misriai odytei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 26 birželio 2007 - 09:04
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 06 25, 17:02)
mergaites, apsveiskit mane smile.gif pudru naudojime esu beveik visiska naujoke (vos 2 esu turejus blush2.gif ) noriu naujos pudros...  blush2.gif kaip tos loreal "glam shine" pudros? koks efektas? esu baltaode, tai nenuoranzintu manes? (pas drauge bandziau ez tai kai ji mane padaze as sau labai oranzine atrodziau doh.gif ) ir ar vasarai apsimoka tokia pudra pirkt?
4u.gif

tokios pudrytes is lorealio nesu maciusi glam shine tik blizgi zinau..... biggrin.gif na o vasarai jei odele misri ar riebesne tai kompaktine geriau rinktis,kad odele ir sausa man asmeniskai kazkaip vasara nesinori apkraut veiduko siaip nueik i parduotuve ir ant rieso vidines puses pasitepliok ir isisrinksi
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2007 06 26, 10:04)
Dabar turiu YSL kompaktine pudryte, labai taupiai naudojasi, sukuria svytejimo pojuti ant odytes, o svarbiausia labai tinka mano misriai odytei  thumbup.gif

gal galima butu smulkiau?.................. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 06 05, 18:43)
as ieskau dabar vasarai ko nors labai lengvo, be jokiu blizguciu, jog tik pagyvintu odos spalva, atrodytu labai naturaliai, na beveik kaip be pudros smile.gif gal ka pasiulysit?smile.gif

turiu lorealio tokia gera, kuri tik blizgesi nuima nuo veiduko, ir nieko nesimato, jog pasipudravus.. Bet jau prie pabaigos, o pirkta uzsieny...  cool.gif

laba, jei nori kokybes ir gero rezultato ant savo odos siulau pabandyti vokiska Long time liner arba prancuzu Academy thumbup.gif
Atsakyti
o kokioje parduotuveje galima nusipirkti tos vokiskos,ar tinka misriai odai
Atsakyti
as tai anksciau naudodavau kompaktines pudras, o dabar kazkaip biri pradejo patikti. Manhattan su blizgiom dalelem smile.gif nieko ten beveik neblizga, bet kai visai matines buna tai man nepatinka.

kiek esu turejus pudru, tai patiko Manhattan Clear Face, Rimmel, Lumene... Vipera smile.gif
Atsakyti