Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Eveliina @ 2007 05 25, 21:17)
nelabai, nes demeliu nemaskuoja blush2.gif

hmmm o kokia krempudra tepi? kazkaip nezinau, kompaktine ir neturetu maskuoti..
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 05 25, 21:45)
ale kaip jus mane sudominot su va situo daiktu  doh.gif  blush2.gif  siaubas kaip uzsimaniau
GIVENCHY PRISME AGAIN! VISAGE

Garsioji GIVENCHY PRISME grįžta! Šis matinio efekto ir švytėjimo derinys - Jūsų fantazijų ir troškimų išsipildymas. Keturi atspalviai gali būti naudojami kartu arba atskirai - vienas spalvų derinys suteikia natūralų ir lengvą efektą, o kitas - žavingai švytintį efektą. Švelnią ir lygią tekstūrą suteikia sudėtyje esanti ypatingai lengva pudra. Šviesą atspindintys pigmentai bei perlų mikrodalelės suteikia pdai unikalaus švytėjimo.

139 Lt  user posted image

as ja isbandziau man tai ji nessikiria nuo beige meteoritu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 26, 09:56)
hmmm o kokia krempudra tepi? kazkaip nezinau, kompaktine ir neturetu maskuoti..

netepu jokios blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 28, 08:49)
netepu jokios  blush2.gif  biggrin.gif

tai nenorėk, kad kompaktinė maskuotų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 28, 08:21)
tai nenorėk, kad kompaktinė maskuotų  tongue.gif

pritariu. g.gif
Atsakyti
man labai patiko guerlain divinora kompaktine pudra. ji kazkiek maskuoja. ir veidui atspalvi labai gera duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 05 29, 22:26)
man labai patiko guerlain divinora kompaktine pudra. ji kazkiek maskuoja. ir veidui atspalvi labai gera duoda smile.gif

prasom smulkaiu papasakoti kiek kainuoja, koks atspalvis? kokiai odelei tinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 05 29, 21:26)

as vis i ja ziurejau ziurejau bet taip ir neapsisprendziu niekaip...
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 05 14, 23:02)
gal kas tokią naudoja?  smile.gif
user posted image
kaip atsiliepimai? kaip čia tą 2 in 1 suprast? tipo dar ir kaip krempudra? gal kas paaiškins kaip naudojama  blush2.gif

mano drauge jau perka gal 5 karta. Patenkinta. Lygiai tepasi ir paslepia trukumus smile.gif
Papildyta:
as ieskau dabar vasarai ko nors labai lengvo, be jokiu blizguciu, jog tik pagyvintu odos spalva, atrodytu labai naturaliai, na beveik kaip be pudros smile.gif gal ka pasiulysit?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 31 gegužės 2007 - 18:42
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 30, 13:59)
prasom smulkaiu papasakoti kiek kainuoja, koks atspalvis? kokiai odelei tinka? 4u.gif

siunciausi is braskiu tai sumokejau apie 120lt.kristianoj 159lt. spalva pasiemiau 563. Kiek kalbejau su konsultante, tai ji kazkiek ir drekina.mano oda sausoka, tai labai gerai, kad jos visai neisausina. pasibaigus pudrai, galima nusipirkti atskirai be dezutes istatymui i vieta nauja. smile.gif paveikslelyje si spalva gerokai patamsinta.realybej tikrai sviesesne

http://us.strawberry.......94&goChar=G
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 05 31, 19:38)
siunciausi is braskiu tai sumokejau apie 120lt.kristianoj 159lt. spalva pasiemiau 563. Kiek kalbejau su konsultante, tai ji kazkiek ir drekina.mano oda sausoka, tai labai gerai, kad jos visai neisausina. pasibaigus pudrai, galima nusipirkti atskirai be dezutes istatymui i vieta nauja. smile.gif paveikslelyje si spalva gerokai patamsinta.realybej tikrai sviesesne

http://us.strawberry.......94&goChar=G

aciu 4u.gif na mano odele misri problematiska truputi tai jei ji labaiu sausai odelei tai man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 31, 20:03)
aciu 4u.gif  na mano odele misri problematiska truputi tai jei ji labaiu sausai odelei tai man nelabai ax.gif

manau, kad ji daugiau sausai, nors negaliu drasiai sakyt,gal kurios merginos naudoja ir tokiai odai. 4u.gif
Atsakyti