Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 17, 19:43)
O ji veiduko nenuryžina?Turi blizgių dalelių, kurios tik vos vos matosi? smile.gif

man tai neryžina ax.gif Blizgių dalelių turi, bet matosi tik iš arti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liza @ 2007 05 14, 23:57)
Aciu uz informacija  4u.gif
Man EZ labai gera, bet kaip pastovi puse metu jau efektas ne tas  schmoll.gif  daug sunkiau tepasi ir biresne pasidaro  mirksiukas.gif  draugei irgi taip pat  ax.gif

Aha, mano EZ irgi kieta pasidare unsure.gif As netgi galvoju gal ji paseno g.gif O kiek galioja ta Egipto Zeme? Ir kaip atskirt, kad paseno g.gif
Atsakyti
O šiaip kuom skiriasi nuo paprastos tamsesnio atspalvio pudros? ax.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2007 05 18, 13:14)
Aha, mano EZ irgi kieta pasidare unsure.gif  As netgi galvoju gal ji paseno g.gif  O kiek galioja ta Egipto Zeme? Ir kaip atskirt, kad paseno g.gif

kai pirkau sake galioja 4m g.gif nors pagalvojus kazkaip ilgai.... g.gif jeigu jau tai toks natural produktas kaip sako
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 21, 19:27)
kai pirkau sake galioja 4m g.gif  nors pagalvojus kazkaip ilgai.... g.gif jeigu jau tai toks natural produktas kaip sako

Aš tai girdėjau ,kad galioja 12 mėn nuo vartojomo pradžios wub.gif Bet tiksliai pasakyt negaliu,man tai ji jau baiginėjasi ,nors EŽ gavau per Kalėdas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 22, 14:33)
Aš tai girdėjau ,kad galioja 12 mėn nuo vartojomo pradžios wub.gif Bet tiksliai pasakyt negaliu,man tai ji jau baiginėjasi ,nors EŽ gavau per Kalėdas tongue.gif

hmmmm g.gif geras g.gif man kai pirkau sake kad tiek galioja nes teiravausi kadangi teko girdeti kad labai ilgai naudojasi tai nuramino kad tikrai spesiu sunaudoti nes galioja apie 4m g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 22, 16:59)
hmmmm g.gif  geras g.gif  man kai pirkau sake kad tiek galioja nes teiravausi kadangi teko girdeti kad labai ilgai naudojasi tai nuramino kad tikrai spesiu sunaudoti nes galioja apie 4m  g.gif

Tai gal 4 metus galioja nuo pagaminimo datos, o ne nuo naudojimo? Kas toms konsultantėms rūpi, ne visos įsigilina į smulkmenas ax.gif
Prieblana kažkur rašė,kad kuo dažniau plaut šepetėlį ,tuo ilgiau pudra nepasens wub.gif tai gal taip darykim,tai ir galios kokius 2 metus,bakterijų neprisiveis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 23, 14:34)
Tai gal 4 metus galioja nuo pagaminimo datos, o ne nuo naudojimo? Kas toms konsultantėms rūpi, ne visos įsigilina į smulkmenas ax.gif
Prieblana kažkur rašė,kad kuo dažniau plaut šepetėlį ,tuo ilgiau pudra nepasens wub.gif tai gal taip darykim,tai ir galios kokius 2 metus,bakterijų neprisiveis tongue.gif

aisku.... biggrin.gif
Atsakyti
gal kas esate bande bourjois kompaktine pudra 34.50 kainuoja kosmadoj.Aprasymas:
kompaktine pudra bourjois su veidrodeliu sukuria ant veido perregima matini "vuali" ji neitiketinai puikiai paslepia visus odos nelygumus ir nesausina odos. Su aksomines pagalvels pagalba pasidengia plonu sluoksniu. Rezultatas - tolygi ir naturali veido odos spalva, lengvai pudrinis matinis efektas.
gal man jau pradet gailetis kad ne tokia nusipirkau o artdeco silk touch? ax.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 24, 22:36)
gal kas esate bande bourjois kompaktine pudra 34.50 kainuoja kosmadoj.Aprasymas:
kompaktine pudra bourjois su veidrodeliu sukuria ant veido perregima matini "vuali" ji neitiketinai puikiai paslepia visus odos nelygumus ir nesausina odos. Su aksomines pagalvels pagalba pasidengia plonu sluoksniu. Rezultatas - tolygi ir naturali veido odos spalva, lengvai pudrinis matinis efektas.
gal man jau pradet gailetis kad ne tokia nusipirkau o artdeco silk touch?  ax.gif  g.gif 4u.gif

o kaip tau artdeco? ar patenkinta?
Atsakyti
ale kaip jus mane sudominot su va situo daiktu doh.gif blush2.gif siaubas kaip uzsimaniau
GIVENCHY PRISME AGAIN! VISAGE

Garsioji GIVENCHY PRISME grįžta! Šis matinio efekto ir švytėjimo derinys - Jūsų fantazijų ir troškimų išsipildymas. Keturi atspalviai gali būti naudojami kartu arba atskirai - vienas spalvų derinys suteikia natūralų ir lengvą efektą, o kitas - žavingai švytintį efektą. Švelnią ir lygią tekstūrą suteikia sudėtyje esanti ypatingai lengva pudra. Šviesą atspindintys pigmentai bei perlų mikrodalelės suteikia pdai unikalaus švytėjimo.

139 Lt user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 25, 20:33)
o kaip tau artdeco? ar patenkinta?

nelabai, nes demeliu nemaskuoja blush2.gif
Atsakyti