Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

Asilisa, o kokį numeriuką turi tos TBS pudrytės? ax.gif smile.gif Mano tai šeštas,bet tamsoka jinai man šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Patarkit man blush2.gif jau baigiu naudot antra EZ ir noriu kazko kito, nes jau atsibodo doh.gif metausi tarp Dior, Chanel ir Lancome bronziniu pudryciu g.gif ir nezinau kuria pasirinkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liza @ 2007 05 14, 10:50)
Patarkit man  blush2.gif  jau baigiu naudot antra EZ ir noriu kazko kito, nes jau atsibodo  doh.gif  metausi tarp Dior, Chanel ir Lancome bronziniu pudryciu  g.gif  ir nezinau kuria pasirinkt  blush2.gif

na as esu turejusi chanelio bronzuojancia pudrike " sokolado plytele" na patiko ji man tik pas man buvo 21nr tai jei tik skruostus tai gerai o jei visa veida tai ryza budavau o vat 22nr jau rudumas gaunasi o dar labai neblogos yra dioro pussesere turi tai labai tokios svelnios silkines teksturos ji tokia labai lengvai tepasi thumbup.gif o ziurejau lancome tokia sepetelyje tai labai labai jau blizgi man tas labai nepatiko o db nusipirkau ez tai sakyciau nebloga tik kazkaip sunkiai tepasi ir as ja tik ant kremo dedu tai veidas blizga na bet nusipirksiu pudra kremine gal tada bus kitaip... g.gif o kaip ji jums ez?
Atsakyti
gal kas tokią naudoja? smile.gif
user posted image
kaip atsiliepimai? kaip čia tą 2 in 1 suprast? tipo dar ir kaip krempudra? gal kas paaiškins kaip naudojama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 14 gegužės 2007 - 22:04
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 14, 19:12)
na as esu turejusi chanelio bronzuojancia pudrike " sokolado plytele" na patiko ji man tik pas man buvo 21nr tai jei tik skruostus tai gerai o jei visa veida tai ryza budavau o vat 22nr jau rudumas gaunasi o dar labai neblogos yra dioro pussesere turi tai labai tokios svelnios silkines teksturos ji tokia labai lengvai tepasi  thumbup.gif  o ziurejau lancome tokia sepetelyje tai labai labai jau blizgi man tas labai nepatiko o db nusipirkau ez tai sakyciau nebloga tik kazkaip sunkiai tepasi ir as ja tik ant kremo dedu tai veidas blizga na bet nusipirksiu pudra kremine gal tada bus kitaip... g.gif  o kaip ji jums ez?

Aciu uz informacija 4u.gif
Man EZ labai gera, bet kaip pastovi puse metu jau efektas ne tas schmoll.gif daug sunkiau tepasi ir biresne pasidaro mirksiukas.gif draugei irgi taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 05 14, 23:02)
gal kas tokią naudoja?  smile.gif
user posted image
kaip atsiliepimai? kaip čia tą 2 in 1 suprast? tipo dar ir kaip krempudra? gal kas paaiškins kaip naudojama  blush2.gif

jei tepsi šlapia kempinėle, bus kaip krempudra, jei sausa- atliks kompaktinės funkcijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va greit viso EZ atsisakysit laugh.gif Man tai jos kokybe niekada neprilygo nei chaneliui nei guerlainui. Siu pudros bronzantai dabar man labiausiai patinka.
Atsakyti
as naudoju max factor bronzine pudra. labai sklalsiai naudojasi ir atrodo graziai
Atsakyti
Gal galima nuotraukytę bronzinės pudrikės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 16, 20:13)
Gal galima nuotraukytę bronzinės pudrikės? smile.gif

user posted image
Atsakyti
aha, butent sita, nr 2
Atsakyti
O ji veiduko nenuryžina?Turi blizgių dalelių, kurios tik vos vos matosi? smile.gif
Atsakyti