Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(vita82 @ 2007 05 05, 21:21)
Kaip tau Maxfactor "Creme puff" ?  blush2.gif

Man labai patinka, katik antra nusipirkau. Atrodo labai naturaliai, veidas neblizga (na i dienos gala kazkiek pradeda, bet kazin ar yra pudra kuri visa diena islaikytu idealu makiaza, tai po pietu karts nuo karto dideliu sepeteliu perbraukiu pora kartu ir liuks), ir spalva issirinkau labai tinkancia.
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 08, 14:54)
Man labai patinka, katik antra nusipirkau. Atrodo labai naturaliai, veidas neblizga (na i dienos gala kazkiek pradeda, bet kazin ar yra pudra kuri visa diena islaikytu idealu makiaza, tai po pietu karts nuo karto dideliu sepeteliu perbraukiu pora kartu ir liuks), ir spalva issirinkau labai tinkancia.

Net ir antrą nusipirkai? bigsmile.gif Kokią spalvą turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 08, 09:52)
O kokia pas tave oda: sausa, riebi....?  ax.gif

nežinau blush2.gif normali lygtais, kartais į sausumą 4u.gif Šiaip ir aš jau du kartus ją pirkau, trečią irgi pirkčiau, bet norisi kažko naujo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 08, 17:29)
Net ir antrą nusipirkai?  bigsmile.gif  Kokią spalvą turi?  ax.gif

Nu jo, pabaigiau viena tai prigriebiau antra nes labai patenkinta esu, nors siaip megstu isbandyt naujus dalykus, bet baisoka rizikuot, kai atradai gera daikta smile.gif Labai man patinka kad atrodo naturaliai, veidas neatrodo pripudruotas smile.gif Tepu ryte ta kempinele kuri yra prideta, tai man ji ir pamaskuoja kazkiek, man pakankamai, graziai sulygina veido spalva. Mano oda misri - riebi, tai po kiek laiko truputi blizgesiukas list pradeda, tai vis karts nuo karto perbraukiu su dideliu sepeteliu ir vel graziai ir naturaliai odyte atrodo smile.gif Mano numeriukas 41.
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 09, 10:24)
Nu jo, pabaigiau viena tai prigriebiau antra nes labai patenkinta esu, nors siaip megstu isbandyt naujus dalykus, bet baisoka rizikuot, kai atradai gera daikta smile.gif Labai man patinka kad atrodo naturaliai, veidas neatrodo pripudruotas smile.gif Tepu ryte ta kempinele kuri yra prideta, tai man ji ir pamaskuoja kazkiek, man pakankamai, graziai sulygina veido spalva. Mano oda misri - riebi, tai po kiek laiko truputi blizgesiukas list pradeda, tai vis karts nuo karto perbraukiu su dideliu sepeteliu ir vel graziai ir naturaliai odyte atrodo smile.gif Mano numeriukas 41.

O kaip man atrodė, kad visai neseniai pirkai? Ar ji greitai pasibaigia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 09, 12:01)
O kaip man atrodė, kad visai neseniai pirkai? Ar ji greitai pasibaigia?  g.gif

Nu neatsimenu kada pirkau, nu gal pries pusantro menesio? Mazdaug... Nu jo, kadangi kasdien naudoju, ir po kelis kartus i diena pataisau makiaza, ypac jei vakare kur eit reikia, tai man ir baiginejas jau smile.gif Nors nauja nusipirkau, bet dar sia savaite senaja naudoju, dar jos kazkiek yra. na tai sakyciau ja naudojant kasdien uztenka porai menesiu..
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 08, 17:35)
nežinau  blush2.gif  normali lygtais, kartais į sausumą  4u.gif  Šiaip ir aš jau du kartus ją pirkau, trečią irgi pirkčiau, bet norisi kažko naujo  rolleyes.gif

QUOTE(Citrininė @ 2007 05 09, 13:27)
Nu neatsimenu kada pirkau, nu gal pries pusantro menesio? Mazdaug... Nu jo, kadangi kasdien naudoju, ir po kelis kartus i diena pataisau makiaza, ypac jei vakare kur eit reikia, tai man ir baiginejas jau smile.gif Nors nauja nusipirkau, bet dar sia savaite senaja naudoju, dar jos kazkiek yra. na tai sakyciau ja naudojant kasdien uztenka porai menesiu..

Didelis dėkui aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 09, 15:32)
Didelis dėkui  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

I sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 09, 13:27)

tai labai greiiit baigias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 09, 16:22)
tai labai greiiit baigias  unsure.gif

Tai, man atrodo, tokia jo ir kaina tėra 27 Lt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 09, 17:22)
tai labai greiiit baigias  unsure.gif

aš irgi kasdien naudoju, bet man ne taip greit pasibaigia schmoll.gif Gal dėl to, kad teplioju šepetėliu g.gif
Atsakyti
Turbut as taupiai nemoku ax.gif
Atsakyti