Nusipirkau TBS kompaktine pudra,labai patiko,graziai dengiasi,riebaliakas neprasimusa,su spalva irgi neprasoviau,lygiai tokia kaip mano krempudros
Dar taikausi i Gyvenchy Prisme Again!Visage,pabandziau tai labai paskaistina,atgaivina veideli,belieka tik spalva issirinkti
ar egzistuoja tokia pudra, kuri ne tik veida matini daro, bet ir maskuoja dyyydeles poras?
QUOTE(vita82 @ 2007 05 05, 21:21)
Kaip tau Maxfactor "Creme puff" ?
ir aš ją turiu man patinka, oda gražiai atrodo ir neblizga.
QUOTE(asilisa @ 2007 05 06, 15:10)
Gyvenchy Prisme Again! Visage,pabandziau tai labai paskaistina,atgaivina veideli,belieka tik spalva issirinkti
Kokia bandei? Mane tai domina nr. 01 zydra-ruzava-gelsva-zalsva spalvos
As tik sita ir bandziau ,bet va pries perkant galvoju gal dar reik ir kitus atspalvius patikrint .Sephoros tinklapyje pasiziurejau,kad gal dar ir chick white varianta noreciau pamegint
QUOTE(asilisa @ 2007 05 06, 19:59)
As tik sita ir bandziau ,bet va pries perkant galvoju gal dar reik ir kitus atspalvius patikrint .Sephoros tinklapyje pasiziurejau,kad gal dar ir chick white varianta noreciau pamegint
Sita irgi pasiziurejau inete, idomu, kaip ji atrodytu ant veido.
Va, ebay radau dar tokia, limituotas leidinys, labai isskirtine ir reta, bet kazkokia labai jau balsva, gal labai isbalintu veida
http://cgi.ebay.com/...6QQcmdZViewItem
Kita savaite skrendu i uzsieni, tai duty free apziuresiu visas, pabandysiu, gal kuria ir nugriebsiu
Tokios ne nebuvau macius bet man ji irgi kazko sviesoka isrodo,nors velnias ja zino kaip ant veido ziuretusi As dar white chick "nelimituota" pracekinsiu ir kazkuria ciupsiu
AZURA, kai nugriebsi butinai parasyk kaip tau ji
AZURA, kai nugriebsi butinai parasyk kaip tau ji
QUOTE(Baltija @ 2007 05 06, 16:17)
ir aš ją turiu man patinka, oda gražiai atrodo ir neblizga.
Vis gundaus ją nusipirkt
QUOTE(vita82 @ 2007 05 06, 23:26)
Vis gundaus ją nusipirkt
tai susigundyk galų gale
QUOTE(Baltija @ 2007 05 07, 09:25)
tai susigundyk galų gale
O su kuo ją tepi? Ir ar ant krempudros?
Nenusipirkau dar, nes nesu tokio dalyko turėjus, ir nelabai žinau, kaip reiktų atspalvį atsitaikyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 07, 13:08)
O su kuo ją tepi? Ir ar ant krempudros?
Nenusipirkau dar, nes nesu tokio dalyko turėjus, ir nelabai žinau, kaip reiktų atspalvį atsitaikyti
tepu arba su kempinėle, kuri kartu būna, arba su šepetėliu. Su šepetėliu išeina natūraliau ir gražiau Jei nėra ko maskuoti, tai tepu ant kremo. O jei bna paraudimų kokių, tai ant krempudros. O atspavį atitaikyk patepdama tos pudros ant veido, arba kad būtų tiksliau, uždėk ant rankos lašelį naudojamos krempudros ir sulygink su kompaktinės spalva
QUOTE(Baltija @ 2007 05 08, 07:48)
tepu arba su kempinėle, kuri kartu būna, arba su šepetėliu. Su šepetėliu išeina natūraliau ir gražiau Jei nėra ko maskuoti, tai tepu ant kremo. O jei bna paraudimų kokių, tai ant krempudros. O atspavį atitaikyk patepdama tos pudros ant veido, arba kad būtų tiksliau, uždėk ant rankos lašelį naudojamos krempudros ir sulygink su kompaktinės spalva
O kokia pas tave oda: sausa, riebi....?