Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

Nusipirkau TBS kompaktine pudra,labai patiko,graziai dengiasi,riebaliakas neprasimusa,su spalva irgi neprasoviau,lygiai tokia kaip mano krempudros ax.gif
Dar taikausi i Gyvenchy Prisme Again!Visage,pabandziau tai labai paskaistina,atgaivina veideli,belieka tik spalva issirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
ar egzistuoja tokia pudra, kuri ne tik veida matini daro, bet ir maskuoja dyyydeles poras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 05, 21:21)
Kaip tau Maxfactor "Creme puff" ?  blush2.gif

ir aš ją turiu ax.gif man patinka, oda gražiai atrodo ir neblizga.
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2007 05 06, 15:10)
  Gyvenchy  Prisme Again! Visage,pabandziau tai labai paskaistina,atgaivina veideli,belieka tik spalva issirinkti  bigsmile.gif

Kokia bandei? Mane tai domina nr. 01 zydra-ruzava-gelsva-zalsva spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 gegužės 2007 - 17:25
As tik sita ir bandziau blush2.gif ax.gif ,bet va pries perkant galvoju gal dar reik ir kitus atspalvius patikrint biggrin.gif .Sephoros tinklapyje pasiziurejau,kad gal dar ir chick white varianta noreciau pamegint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2007 05 06, 19:59)
As tik sita ir bandziau blush2.gif  ax.gif ,bet va pries perkant galvoju gal dar reik ir kitus atspalvius patikrint biggrin.gif .Sephoros tinklapyje pasiziurejau,kad gal dar ir chick white varianta noreciau pamegint ax.gif

Sita irgi pasiziurejau inete, idomu, kaip ji atrodytu ant veido.
Va, ebay radau dar tokia, limituotas leidinys, labai isskirtine ir reta, bet kazkokia labai jau balsva, gal labai isbalintu veida g.gif
http://cgi.ebay.com/...6QQcmdZViewItem

Kita savaite skrendu i uzsieni, tai duty free apziuresiu visas, pabandysiu, gal kuria ir nugriebsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 gegužės 2007 - 21:00
Tokios ne nebuvau macius bigsmile.gif bet man ji irgi kazko sviesoka isrodo,nors velnias ja zino kaip ant veido ziuretusi g.gif As dar white chick "nelimituota" pracekinsiu ir kazkuria ciupsiu ax.gif
AZURA, kai nugriebsi butinai parasyk kaip tau ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 06 gegužės 2007 - 22:25
QUOTE(Baltija @ 2007 05 06, 16:17)
ir aš ją turiu  ax.gif  man patinka, oda gražiai atrodo  ir neblizga.

Vis gundaus ją nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 06, 23:26)
Vis gundaus ją nusipirkt  blush2.gif

tai susigundyk galų gale bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 07, 09:25)
tai susigundyk galų gale  bigsmile.gif

O su kuo ją tepi? Ir ar ant krempudros? ax.gif
Nenusipirkau dar, nes nesu tokio dalyko turėjus, ir nelabai žinau, kaip reiktų atspalvį atsitaikyti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 07, 13:08)
O su kuo ją tepi? Ir ar ant krempudros?  ax.gif
Nenusipirkau dar, nes nesu tokio dalyko turėjus, ir nelabai žinau, kaip reiktų atspalvį atsitaikyti  blush2.gif  g.gif

tepu arba su kempinėle, kuri kartu būna, arba su šepetėliu. Su šepetėliu išeina natūraliau ir gražiau ax.gif Jei nėra ko maskuoti, tai tepu ant kremo. O jei bna paraudimų kokių, tai ant krempudros. O atspavį atitaikyk patepdama tos pudros ant veido, arba kad būtų tiksliau, uždėk ant rankos lašelį naudojamos krempudros ir sulygink su kompaktinės spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 08, 07:48)
tepu arba su kempinėle, kuri kartu būna, arba su šepetėliu. Su šepetėliu išeina natūraliau ir gražiau  ax.gif  Jei nėra ko maskuoti, tai tepu ant kremo. O jei bna paraudimų kokių, tai ant krempudros. O atspavį atitaikyk patepdama tos pudros ant veido, arba kad būtų tiksliau, uždėk ant rankos lašelį naudojamos krempudros ir sulygink su kompaktinės spalva  rolleyes.gif

O kokia pas tave oda: sausa, riebi....? ax.gif
Atsakyti