Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 27, 16:26)
db nebesurandu tos zinutes bet cia kazkas prase palyginti chanelio ir ez saules pudrytes na tai va lyginu ez man patiko labiau bent jau pirma karta ja uzsitepus o patiko tuo kad naturalaiau atrodo ir daugiau uzdejus tokio ryzumo neduoda kaip dave chanelio pas man buvo 21 nr

as klausiau bigsmile.gif pas mane irgi 21 numeriukas, na ka gi - teks ir EZ pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 27, 19:30)
as klausiau bigsmile.gif pas mane irgi 21 numeriukas, na ka gi - teks ir EZ pirkt  biggrin.gif

O pas mane 22 nr. jokio ryzumo nera ax.gif
Man chaneliukas labiau nei EZ patinka, keliais dalykais: naturaliau atrodo ir maziau tepa rubus.
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 28, 10:08)
O pas mane 22 nr. jokio ryzumo nera  ax.gif
Man chaneliukas labiau nei EZ patinka, keliais dalykais: naturaliau atrodo ir maziau tepa rubus.

na taip 22nr rudesnis na as kadangi chaneli jau turejau todel db nusprendziau ez pabandyti ir man ji super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 28, 13:06)
na taip 22nr rudesnis na as kadangi chaneli jau turejau todel db nusprendziau ez pabandyti ir man ji super thumbup.gif

o as kadangi ez turejau, tai perejau ant chanelio ir si man geresne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as neismanau apie jokias pudras, tik pora kartu esu bandzius tept skysta ir tai namie blush2.gif pries veidrodi pasistaipius nusivaliau, jauciausi kaip su kauke blush2.gif bet vat uzsimaniau kompaktines pudros ir rutuliuku kokiu blush2.gif , sakykit, ar uztenka ant veido naudot tik kompaktine pudra ir/arba rutuliukus, ar dar reikia ir tept kremine ax.gif blush2.gif nenoriu detis n sluoksniu schmoll.gif dar domintu atsiliepimai apie artdeco kompaktines pudras, ypac apie naujaja silk touch ir atrdeco rutuliukus, gal kas bandet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 28, 20:58)
as neismanau apie jokias pudras, tik pora kartu esu bandzius tept skysta ir tai namie blush2.gif  pries veidrodi pasistaipius nusivaliau, jauciausi kaip su kauke blush2.gif bet vat uzsimaniau kompaktines pudros ir rutuliuku kokiu blush2.gif , sakykit, ar uztenka ant veido naudot tik kompaktine pudra ir/arba rutuliukus, ar dar reikia ir tept kremine ax.gif  blush2.gif nenoriu detis n sluoksniu schmoll.gif dar domintu atsiliepimai apie artdeco kompaktines pudras, ypac apie naujaja silk touch ir atrdeco rutuliukus, gal kas bandet? 4u.gif

uztenka, gali naudot tik kompaktine arba rutuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 28, 21:58)
as neismanau apie jokias pudras, tik pora kartu esu bandzius tept skysta ir tai namie blush2.gif  pries veidrodi pasistaipius nusivaliau, jauciausi kaip su kauke blush2.gif bet vat uzsimaniau kompaktines pudros ir rutuliuku kokiu blush2.gif , sakykit, ar uztenka ant veido naudot tik kompaktine pudra ir/arba rutuliukus, ar dar reikia ir tept kremine ax.gif  blush2.gif nenoriu detis n sluoksniu schmoll.gif dar domintu atsiliepimai apie artdeco kompaktines pudras, ypac apie naujaja silk touch ir atrdeco rutuliukus, gal kas bandet? 4u.gif

na jai veidelis be jokiu trukumu kuriuos reiketu pamaskuoti tai krempudros tikrai nereikia na bet lengva krempudra kuri neuzkraus veiduko irgi turi savo + apsaugo nuo uv, tersalu, vejo, salcio...na o jei tik kompaktine kad veidas isliktu matinis ar kokia rudesne rinktis kad idegusi atrodyti na cia pagl poreikius....
Atsakyti
O gal kas nors šitokią pudrytę naudojote? Jei taip,ką galima apie ją pasakyti?
http://www.thebodysh...goryId=cat30038
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 28, 21:58)

As siltuoju metu laiku nenaudoju kremines. Pasitepu veido kremu, tada kompaktine blizgesiui pamaskuoti ir spalvai sulyginti, tada EZ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 28, 22:58)

aisku galima apsieiti be kremines pudros smile.gif as irgi dazniausiai kremas + kompaktine ir liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 05 04, 17:02)
aisku galima apsieiti be kremines pudros  smile.gif as irgi dazniausiai kremas + kompaktine ir liuks  smile.gif

jei oda normali, tai žinoma užtenka tik kompaktinės ax.gif O jei ne, tai kompaktinė nieko neužmaskuos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 04, 15:15)
As siltuoju metu laiku nenaudoju kremines. Pasitepu veido kremu, tada kompaktine blizgesiui pamaskuoti ir spalvai sulyginti, tada EZ  thumbup.gif

Kaip tau Maxfactor "Creme puff" ? blush2.gif
Atsakyti