Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 13:20)
ir kaip ji tau? pas viena forumiete galvoaju pirkti estee lauder bronzata bet pas ja kazkokia kt nei kristianoje nzn kaip ten kas tai db niekaip negaliu apsisprest ar meteoritus beige ar bronzata koki geraiu nusipirkus g.gif  schmoll.gif

nieko tas bronzantas, juk guerlain klasika taip sakant, pirmasis isrado saules pudras smile.gif
dabar baigiu jau, tai pirksiu Chanel IRREELLE SOLEIL saules pudra -bronzanta, labai gundo.
maciau, kad lyg turi, jei nesumaisiau?ar patiko?
as tai manau jeigu veido oda riebesne geriau bronzantas, nes meteoritai vis tiek blizgesio duoda daugiau..
na cia mano subjektyvi nuomone, nes nesu bandzius meteoritu.
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 19, 16:28)
nieko tas bronzantas, juk guerlain klasika taip sakant, pirmasis isrado saules pudras  smile.gif
dabar baigiu jau, tai pirksiu Chanel IRREELLE SOLEIL saules pudra -bronzanta, labai gundo.
maciau, kad lyg turi, jei nesumaisiau?ar patiko?
as tai manau jeigu veido oda riebesne geriau bronzantas, nes meteoritai vis tiek blizgesio duoda daugiau..
na cia mano subjektyvi nuomone, nes nesu bandzius meteoritu.

taip esu turejusi chanelio irreelle soleil saules pudryte 21 nr. tai patiko bet ji ir blizguciu turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 04 19, 08:16)
Kokios firmos pudrytė,ar tikrai atlieka savo funkciją? Aprašyk kai daugiau išbandysi 4u.gif

Kol kas galiu tik pasakyt, kad buvo palete su kokiais 6 ar 8 atspalviais ir spalva pagal ja galima buvo rinktis. Ant veido labai maloni, o ar raukslytes mazina dar negaliu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2007 04 20, 08:47)
Kol kas galiu tik pasakyt, kad buvo palete su kokiais 6 ar 8 atspalviais ir spalva pagal ja galima buvo rinktis. Ant veido labai maloni, o ar raukslytes mazina dar negaliu pasakyt smile.gif

O firma kokia? g.gif
Atsakyti
Meteoritus priespaskutines kolekcijos Perles De Velours galima naudoti kaip bronzine pudra
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2007 04 21, 01:56)
Meteoritus priespaskutines kolekcijos Perles De Velours galima naudoti kaip bronzine pudra

oho cia tai super! o cia tie kur cia kazkur nuotraukyte ikelta yra?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 19, 17:13)
taip esu turejusi chanelio irreelle soleil saules pudryte 21 nr. tai patiko bet ji ir blizguciu turi smile.gif

Chanelio irreelle soleil saules pudryte tikrai faina wub.gif
QUOTE(moliugelis @ 2007 04 21, 01:56)

Perles de Velours visai netinka kaip bronzantas, nebent nori buti bordine kaip burokas ir dar blizgi kaip eglute biggrin.gif O zandukams tai jie super wub.gif
Atrodo taip - user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 22 balandžio 2007 - 22:52
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 22, 23:50)
Chanelio irreelle soleil saules pudryte tikrai faina wub.gif

Perles de Velours visai netinka kaip bronzantas, nebent nori buti bordine kaip burokas ir dar blizgi kaip eglute  biggrin.gif  O zandukams tai jie super wub.gif
Atrodo taip - user posted image

na taip chaneliuko faina pudryte ir tas jos blizgumas neikyrus o as vat galvoju kaip cia su naujaisiais limituoto leidimo meteoritais pucci idomios spalvu kombinacijos g.gif gal ka nors jau apie juos zinai ar bandei? bet turbut tokia naujiena gal dar nepasieke musu lietuvele biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri esate isbandzius lancome toki bronzata sepetelyje g.gif ir jei taip ka gero ar blogo galite apie je pasakyti nes pas 1 mergina gal galvoju pirkti buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 04 20, 11:44)
O firma kokia? g.gif

covermark. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 19, 16:13)

faina sita chanel pudra, bet siek tiek daugiau blizga nei guerlain.
Atsakyti
db nebesurandu tos zinutes bet cia kazkas prase palyginti chanelio ir ez saules pudrytes na tai va lyginu ez man patiko labiau bent jau pirma karta ja uzsitepus o patiko tuo kad naturalaiau atrodo ir daugiau uzdejus tokio ryzumo neduoda kaip dave chanelio pas man buvo 21 nr
Atsakyti