Turėjau kažkada manthaten(gal ne taip truputi paršiau:) tai man ji labai nepatiko,labai panašu kad bučiau su miltais tamsesniais pasitepus o patiko tai tik dvi: Cristian Dior ir pupa
as tai turiu manhatan antibakterine tai ji man visai normali... siaip labai retai naudoju ...
Aš pirkau tokią apvalią,permatomu dangteliu,o kempinėlė tokia ne apvali,bet stringu formos maždaug
tai gal spalva netinkama issirinkai, todel ir matosi? as labai ilgai naudoju butent manhattan ir keisti nesiuosiu, man ji labai
QUOTE(babarskas @ 2005 06 01, 15:01)
tai gal spalva netinkama issirinkai, todel ir matosi? as labai ilgai naudoju butent manhattan ir keisti nesiuosiu, man ji labai
o kokia tu naudoji?kokia dežute?ar tą kvadratine ar apvalia,ar dar kokia?
p.s gal ir ne tokia spalva...
QUOTE(France;) @ 2005 06 01, 13:09)
o kokia tu naudoji?kokia dežute?ar tą kvadratine ar apvalia,ar dar kokia?
apvalia dezute 76 arba 77 spalvas
QUOTE(babarskas @ 2005 06 01, 15:01)
Aš taipogi šitą naudoju. Man ji irgi. ir visai i miltus nepanašu
Sveikos Aš Manhatan naudoju rutuliukus, nieko blogo pasakyt negaliu, tik buvo per daug raudonos splavos, tai kelis išėmiau O dabar naudoju Prestige kompaktinę pudrą, tai esu labai patenkinta, užtenka labai ilgam, nes ta pakuotė labai didelė ir suteikia įdegio efektą (panašiai kaip Egipto žemė)
QUOTE(Burtininke @ 2005 06 01, 16:51)
Sveikos Aš Manhatan naudoju rutuliukus, nieko blogo pasakyt negaliu, tik buvo per daug raudonos splavos, tai kelis išėmiau O dabar naudoju Prestige kompaktinę pudrą, tai esu labai patenkinta, užtenka labai ilgam, nes ta pakuotė labai didelė ir suteikia įdegio efektą (panašiai kaip Egipto žemė)
o kokia kaina prestige?
turiu aš dvi kompaktines pudras, viena iš avono, kita manheteno. Kai žiema būnu šviesi, ta prasme neįdegus tai naudoju manheteno, o jau vasara tai beveik nesitepu jokios, kartais tą avono nes ji tokia tamsi.
As is Manhatan esu isbandzius ir kompaktine ir krempudra - ir abi jos man per storai denge - kad ir mazai bandytum pasipudruot, bet veidas vistiek kaip su kauke atrode - nors spalva buvau issirinkusi tinkamiausia... veliau turejau Lumene kompaktine pudra tai kaip diena nuo nakties skyresi - taip svelniai ir lygiai dengesi O va dabar tai isvis kompaktines pudros nebenaudoju - tik krempudra - taip veidas naturaliau atrodo...