Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

O aš, kadangi sudaužiau savo EŽ ir jau pabaigiau naudoti jos trupinėlius verysad.gif , nusipirkau pabandymui naują L'oreal bronzinę pudrą "Glam bronze", naujiena čia. Pirkau ketvirtą nr, kuris yra visiškai be blizgučių ir vienspalvis - tikrai nenorėjau blizgėti. O man į akiratį pakliuvo ji todėl, kad maniau, jog efektas bus panašus į EŽ. Ir visai neblogai, sakyčiau. Toks pakankamai nebrangus daiktas (mokėjau 15 eurų), o efektas visai neblogas - duodą įdegio atspalvį, nelabai matinis. Žodžiu, sueis. O dar ji su SPF 10, tai visai gerai bigsmile.gif
Vat čia nuotrauka. Kadangi internete niekaip jos neradau, nufotkinau pati ax.gif

user posted image

Atsakyti
labai gundausi pas viena forumiete pirkti estee lauder saules pudryte gal kuri eata turejusi ir galite ka nors gero ar blogo apie ja pasakyti buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 16, 08:16)
labai gundausi pas viena forumiete pirkti estee lauder saules pudryte gal kuri eata turejusi ir galite ka nors gero ar blogo apie ja pasakyti buciau labai dekinga smile.gif

O kokia konkreciai? As esu turejus estee lauder amber bronze. Man patiko, bet dabar labiau guerlain patinka.
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 16, 10:42)
O kokia konkreciai? As esu turejus estee lauder amber bronze. Man patiko, bet dabar labiau guerlain patinka.

o kuri is guerlain? teracota gal?
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 16, 10:42)

O blizguciu Guerlain yra daug ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 16, 11:59)
o kuri is guerlain? teracota gal?

taip, teracota.

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 04 16, 15:39)
O blizguciu Guerlain yra daug ar nelabai?

ne, nera daug blizguciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bri: 16 balandžio 2007 - 18:07
QUOTE(Bri @ 2007 04 16, 19:03)
taip, teracota.
ne, nera daug blizguciu.

tai visgi kurie meteoritai gresni beige ar mysthic? niekaip neapsiprendziu kuriuos pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 13:03)
tai visgi kurie meteoritai gresni beige ar mysthic? niekaip neapsiprendziu kuriuos pirkti g.gif

as tai neturejau nei vienu meteoritu ir kol kas nesiruosiu pirkti. As naudojau guerlain bronzine pudra, teracota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 18, 14:08)
as tai neturejau nei vienu meteoritu ir kol kas nesiruosiu pirkti. As naudojau guerlain bronzine pudra, teracota 4u.gif

ir kaip ji tau? pas viena forumiete galvoaju pirkti estee lauder bronzata bet pas ja kazkokia kt nei kristianoje nzn kaip ten kas tai db niekaip negaliu apsisprest ar meteoritus beige ar bronzata koki geraiu nusipirkus g.gif schmoll.gif
Atsakyti
siandien pas savo kosmetologe pirkau pudra su botulinu, ir masakuoja ir kartu raukslytes mazina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2007 04 19, 00:17)
siandien pas savo kosmetologe pirkau pudra su botulinu, ir masakuoja ir kartu raukslytes mazina thumbup.gif

Kokios firmos pudrytė,ar tikrai atlieka savo funkciją? Aprašyk kai daugiau išbandysi 4u.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik mačiau Sarmoje Glam Bronze pudrą smile.gif Jei perki tušą L'Oreal teleskopic, ir šią pudrą, kosmetinė dovanų duoda blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti