Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Mylia @ 2007 04 12, 14:41)
tikrai nebus smile.gif nes egipto zemes tamsumas priklauso ne nuo to, kokios spalvos pati pudra atrodo dezuteje, o nuo to, kiek tos pudros i veida itrini. Gali itrinti labai mazai ir gausi labai lengva sviesiaodei puikiai tinkanti rusvuma  ax.gif

man paranoja dėl EŽ prasidėjo. negyvensiu ramiai, kol nenusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
dėl tos egipto žemės...
tai as žmogus skeptiškas, stebuklingom pudrom nelabai tikiu ax.gif
kaina didelė ir kyla klausimas ar už ja gausi atitinkamai
šiaip gal kvailai nuskambės pažiūrėjau kažkuri buvo įmetusi linka į EŽ foto kaip atrodo
tai man atrodo kaip eurokos asortimento lygio daikčiukas ir tas šepetukas pudrai kur šalia padėtas, toki kažka senai esu pirkus iš bobutės nuo gatvės, tikrai toks pat lygiai taip pat gudriai į vieną "pieštuką" susistumia g.gif
na iš tikro aš nenoriu nieko nei paneigti nei patvirtinti, galiu pilnai būti neteisi
čia tik mano subjektyvi nuomonė, džiaugsiuos jei yra kitaip ir dar pati tada stebuklingos žemelės lėksiu pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 12, 18:30)
dėl tos egipto žemės...
tai as žmogus skeptiškas, stebuklingom pudrom nelabai tikiu ax.gif
kaina didelė ir kyla klausimas ar už ja gausi atitinkamai
šiaip gal kvailai nuskambės pažiūrėjau kažkuri buvo įmetusi linka į EŽ foto kaip atrodo
tai man atrodo kaip eurokos asortimento lygio daikčiukas ir tas šepetukas pudrai kur šalia padėtas, toki kažka senai esu pirkus iš bobutės nuo gatvės, tikrai toks pat lygiai taip pat gudriai į vieną "pieštuką" susistumia g.gif
na iš tikro aš nenoriu nieko nei paneigti nei patvirtinti, galiu pilnai būti neteisi
čia tik mano subjektyvi nuomonė, džiaugsiuos jei yra kitaip ir dar pati tada stebuklingos žemelės lėksiu pirkti lotuliukas.gif

dėl kainos, tai įvertinant kaip ilgai jos užtenka (po kelis metus), ji tikrai nėra brangi. Aš kitom pudrytėm daugiau sumoku mirksiukas.gif
o dėl teptuko, tai geriausias kie žinau 436A nors man tai norėtūsi turėt sudedamą g.gif šiaip galvojau, kad natūralių šerių daugiau kainuos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 12 balandžio 2007 - 16:46
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 30, 16:14)
Jetau kaip aš jos noriu, ji man taip skaniai atrodo  ax.gif
Papildyta:
Ai tiesa, kiek ji kainuoja?

ji kainuoja 149lt
Atsakyti
"o dėl teptuko, tai geriausias kie žinau 436A nors man tai norėtūsi turėt sudedamą g.gif šiaip galvojau, kad natūralių šerių daugiau kainuos"

turiu toki teptuka (gal labai panasus) tik kotuko spalva kita
jei cia tas pats tai toks bajeris kai ispakavau klaikiai smirdejo klaikiai!!!
bet po 3ju plovimu sampunu isnyko kvapas lotuliukas.gif
nu gal cia ne tas droge pirkau
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 12, 20:14)
"o dėl teptuko, tai geriausias kie žinau 436A nors man tai norėtūsi turėt sudedamą g.gif šiaip galvojau, kad natūralių šerių daugiau kainuos"
turiu toki teptuka (gal labai panasus) tik kotuko spalva kita
jei cia tas pats tai toks bajeris kai ispakavau klaikiai smirdejo klaikiai!!!
bet po 3ju plovimu sampunu isnyko kvapas lotuliukas.gif
nu gal cia ne tas droge pirkau

sitas sepetukas tikrai nesmirda biggrin.gif vienas jo minusas, kad seriasi, bet po poros pirmu panaudojimu nustoja. Dar kai kuriom nepatinka, kad duria ir jautriems labai veidukams netinka. Bet cia jau kaip kam, man jis visai patika, tuo labiau kaip uz tokia kaina (sutinku, kad TBS sepetelis gal ir geresnis, bet ir kainuoja atitinkamai, 60 Lt).
O kad EZ daro stebuklus tai niekas ir nesako smile.gif Apskritai, geriausia pirma tureti grazia ir ispuoseleta oda, tada visos priemones "darys stebuklus" mirksiukas.gif
Atsakyti
cia tai teisybe:D
Atsakyti
EŽ pas mūsų Sarmoje kainuoja 110 litų, o čia dabar sakote, kad 149 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 04 13, 14:09)
EŽ pas mūsų Sarmoje kainuoja 110 litų, o čia dabar sakote, kad 149 lt smile.gif

cia buvo kalbama kad 149lt kainuoja chanelio " sokolado plytele" saules pudryte o ež tai taip kainuoja netgi ne 110lt o 100lt na cia gal velgi kaip kur smile.gif
Atsakyti
Ups, persiprašau, kad nepastebėjau blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
nu as tai toj ez nieko stebuklingo nepamaciau... nepatiko man atspalvis kuri suteikia doh.gif kazkokia oranzine buvau, nors tikrai labai nedaug tepiausi... jus jau kaip norit bet tikrai niekip ruda pudra tepant, ant mano sviesios odos negausi gerai atitinkancio atspalvio. bet labai patiko tai kad net patrynus veiduka ji nenusitrina...
Atsakyti
jau koki pusmeti naudoju Loreal Tru Match kompaktine pudra ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti