jap krempudra mano tokia pati:) galėtų čiut čiut šviesenė būti bet nieko gerai:) yra panašaus šviesumo bet ta per šilto atspalvio man
o kompaktinė mano C2K2 rose vanila ir vėlgi yra lyg ir šviesesnė kita bet per "šilta"
šitą reikės pamėginti "14 clair (light) translucide"
kažkaip neatkreipiau dėmesio arba kaip visad sarmoj ir droge kas antro produkto išvis nebūna, ir kai klausi tai pradeda "konsultantės" pasakot kad jau nebegamina..... o kitoj parduotuvėj eilė sudėta:)
Papildyta:
jap krempudra mano tokia pati:) galėtų čiut čiut šviesenė būti bet nieko gerai:) yra panašaus šviesumo bet ta per šilto atspalvio man
o kompaktinė mano ne "visible lift" bet spalva C2K2 rose vanila ir vėlgi yra lyg ir šviesesnė kita bet per "šilta"
kažkaip neatkreipiau dėmesio arba kaip visad sarmoj ir droge kas antro produkto išvis nebūna, ir kai klausi tai pradeda "konsultantės" pasakot kad jau nebegamina..... o kitoj parduotuvėj eilė sudėta:)
Papildyta:
hmz kaip naujokė kazkokias nesamones čia primaigiau na tikiuos padėjo ten kur reikia:D
QUOTE(Odora @ 2007 04 11, 20:47)
o kompaktinė mano ne "visible lift" bet spalva C2K2 rose vanila ir vėlgi yra lyg ir šviesesnė kita bet per "šilta"
Kristianoj tai buvo. O man irgi siek tiek potamse krempudra. Bet vasara bus pati ta Tai jei tau tas pats nr. kremines pudros tinka, tada 14 nr. kompaktine bus Tik paieskok.
nu ačiū kai baigsiu dabartinę tai turėsiu vizija ko ieškoti:) loreal man visai patinka turiu ir kitų produktų
siaip esu išbandžius nuo pudrų už keturis litus(baltas tinkas) iki viso beveik sarmos ir drogo asortimento kiek kišenė leidžia.
tai visad jei spalva liux tai laiko pusvalandį, jei laiko ilgai lievai tepasi -per jėga vos ne ir tt...
siaip esu išbandžius nuo pudrų už keturis litus(baltas tinkas) iki viso beveik sarmos ir drogo asortimento kiek kišenė leidžia.
tai visad jei spalva liux tai laiko pusvalandį, jei laiko ilgai lievai tepasi -per jėga vos ne ir tt...
QUOTE(Odora @ 2007 04 11, 20:57)
nu ačiū kai baigsiu dabartinę tai turėsiu vizija ko ieškoti:) loreal man visai patinka turiu ir kitų produktų
as tai girdejau ,kad Loreal labai hemija
QUOTE(Indi @ 2007 04 11, 20:23)
deja taip del to tik lupu blizgesi pasilikau ir daugiau nebepirksiu nieko sios firmos
QUOTE(Indi @ 2007 04 11, 21:23)
As ir apie Lumene ta pati girdejau. Bet kas kompetentingas irodyt? Kas zino kaip yra is tiesu?
na man jau geriau chemija nei kremai su placentom...brrr:)
o jei rimtai tai visos kosmetinės priemonės gaminamos cheminiu budu arba apdorojamos chemikalais nes natūraliomis neišgauna efekto arba jos negali ilgai galioti: pūva rūgsta ir pan.
lietuviški kremukai lygiai taip pat sėkmingai apdorojami:)
o jei rimtai tai visos kosmetinės priemonės gaminamos cheminiu budu arba apdorojamos chemikalais nes natūraliomis neišgauna efekto arba jos negali ilgai galioti: pūva rūgsta ir pan.
lietuviški kremukai lygiai taip pat sėkmingai apdorojami:)
QUOTE(lialka @ 2007 04 11, 21:49)
As ir apie Lumene ta pati girdejau. Bet kas kompetentingas irodyt? Kas zino kaip yra is tiesu?
ir apie Avon as girdejau ta pati,mano drauge buvo pas kosmetologe ,tai pirmas klausimas buvo "ar naudoji Avon",o apie Loreal reikia dar patikslinti Vistiek baigsis true match reiks jeskoti ka nors kito,kazkoks "bzikas"uzejo viskas ko natur. noreciau ta EZ,bet man reikia kad salintu blizgesi
QUOTE(Odora @ 2007 04 12, 11:05)
man tai ne ko natūraliau, bet kad mažiau galvos skausmo
jei pudra per tamsi kakla labai durnai reikia tinkuot
ir šiaip diena oda pasiriebaluoja brukšteli kur nors ir lieka baltas ruožas
nelabai grožis:DDDD
Papildyta:
o kas tas "EZ"
jei pudra per tamsi kakla labai durnai reikia tinkuot
ir šiaip diena oda pasiriebaluoja brukšteli kur nors ir lieka baltas ruožas
nelabai grožis:DDDD
Papildyta:
o kas tas "EZ"
egipto zeme,o apie ka dabar kalbejai?
QUOTE(Odora @ 2007 04 12, 10:21)
egipto žemė kiek čia perskaičiau man greičiausiai bus per tamsi
tikrai nebus nes egipto zemes tamsumas priklauso ne nuo to, kokios spalvos pati pudra atrodo dezuteje, o nuo to, kiek tos pudros i veida itrini. Gali itrinti labai mazai ir gausi labai lengva sviesiaodei puikiai tinkanti rusvuma