Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Ugnia @ 2007 03 29, 16:30)
o kokia galetumet patarti kompaktine pudra, kuri suteiktu siek tiek bronzinio efekto?

man patiko maxfacor bronzinė pudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 29, 19:29)
noreciau labai isgirti ir parekomenduoti chanelio " sokolado plytele" saules pudra irreelle soleil ji fantastiska ir rauksleles slepia, turi truputi blizgiu daleliu tai visas veidukas, ar tik skruostukai ziurint ka tepi labai graziai sveikai gaiviai atrodo thumbup.gif

Jetau kaip aš jos noriu, ji man taip skaniai atrodo ax.gif
Papildyta:
Ai tiesa, kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 29, 21:29)
man patiko maxfacor bronzinė pudra  ax.gif

tai va kad maxfactor jau dvi sunaudojau, tai noretusi ko nors naujo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 29, 19:29)
noreciau labai isgirti ir parekomenduoti chanelio " sokolado plytele" saules pudra irreelle soleil ji fantastiska ir rauksleles slepia, turi truputi blizgiu daleliu tai visas veidukas, ar tik skruostukai ziurint ka tepi labai graziai sveikai gaiviai atrodo thumbup.gif

o ji ten keliu atspalviu yra? ar tik vieno?
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 29, 15:30)
o kokia galetumet patarti kompaktine pudra, kuri suteiktu siek tiek bronzinio efekto?

O Egipto zemes nenori pabandyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 31, 07:19)
O Egipto zemes nenori pabandyti? smile.gif

tai va kad ir dvejoju ar pirkt kokia siaip kompaktine pudra ar ta Egipto Zeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 30, 15:14)
Jetau kaip aš jos noriu, ji man taip skaniai atrodo  ax.gif
Papildyta:
Ai tiesa, kiek ji kainuoja?

as ja siandien isigijau, super thumbup.gif na tik kaina nemaza, bet kokybe kainuoja - 149 lt
Papildyta:
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 30, 23:00)
tai va kad maxfactor jau dvi sunaudojau, tai noretusi ko nors naujo  mirksiukas.gif
Papildyta:

triju atspalviu, as emiau berods sviesiausia, bet jis man naturaliausio idegio spalvos pasirode smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Lorealio true match kompaktine pudra, laaaabai gerai spalva atitaikiau ir siaip paliko gera ispudi. Ne tik nuima blizgesi ir veiduka matini padaro, bet ir neblogai maskuoja (net tepant tiesiai ant veido be kremines pudros), be to, yra labai smulki. Zodziu esu visiskai patenkinta pirkiniu smile.gif Tik tepu ja su savu dideliu sepeteliu, o ne su prideta kempinele, tai pasidengia labai lygiai be jokio plemu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 02 balandžio 2007 - 09:23
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 31, 00:00)
tai va kad maxfactor jau dvi sunaudojau, tai noretusi ko nors naujo  mirksiukas.gif
Papildyta:

ji keliu atspalviu nuo sviesios iki tamsiai rudos smile.gif super pudryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 15:57)
ji keliu atspalviu nuo sviesios iki tamsiai rudos smile.gif super pudryte thumbup.gif

O ji daug blizgučių turi, jaučiu. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rasajuz @ 2007 04 02, 16:47)
O ji daug blizgučių turi, jaučiu. Ar ne?

ne, blizgucio siek tiek turi chanelio bet tas blizgutis tik suteikia veidui skaistumo, atspindi uv spindulius
Atsakyti
sveikos visos,
skaičiau skaičiau ir gal kuri susidūrusi, mano oda labai šviesi (labai), kaip vadinama
su rausvu, melsvu atspalviu, kremine pudra aš dar išsirenku (loreal transclude)
bet oda riebi problematiška ir papildomai reikia kompaktinės, va čia ir prasideda bėdos
neįmanoma rasti tinkamos, ant manes visos pudros atrodo per tamsios arba oranžinės blink.gif dabar turiu loreal true match (pati šviesiausia) oranžinė ir nė velnio neprisitaiko ji prie mano odos.. schmoll.gif
gal yra šviesiaodžių galinčių patarti, ir tiesa "bronzintis" visai nenoriu man gražu - šviesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 11, 20:08)
sveikos visos,
skaičiau skaičiau ir gal kuri susidūrusi, mano oda labai šviesi (labai), kaip vadinama
su rausvu, melsvu atspalviu, kremine pudra aš dar išsirenku (loreal transclude)
bet oda riebi problematiška ir papildomai reikia kompaktinės, va čia ir prasideda bėdos
neįmanoma rasti tinkamos, ant manes visos pudros atrodo per tamsios arba oranžinės blink.gif dabar turiu loreal true match (pati šviesiausia) oranžinė ir nė velnio neprisitaiko ji prie mano odos.. schmoll.gif
gal yra šviesiaodžių galinčių patarti, ir tiesa "bronzintis" visai nenoriu man gražu - šviesu rolleyes.gif

Sveika. As is tokiu. 4u.gif Ir as naudoju L`oreal transclude. Ir prie js yra dar ir Visible lift (tokio pat atspalvio) kompaktine pudra. 4u.gif As pati pirkau. Gal gali parasyt kokia tavo spalva krempudros? Maniske tai 15 light beige (ziema net siek tiek tamsesne uz mano oda), o kompaktine pirkau sviesesne uz krempudra (bet tikrai ne beda), nes negavau tokios pat spalvos- buvo ispirkta. Tai toji, pati sviesiausia is tos serijos L`oreal Visible Lift- 14 clair (light) translucide (NEBLIZGI! ). Jei domina kaina (neseniai pirkau Kristianoj)- 45,14 Lt. mirksiukas.gif

O tavo true match spalva is kokios serijos- Visible lift? Ir koks tai butu nr. spalvos?

P.S. labai malonu sutikti ir dar tokiu sviesiaodziu kaip as. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 11 balandžio 2007 - 19:39