Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Baltija @ 2007 03 19, 10:39)
ant kreminės pudros  ax.gif
kai pačią pudrą pauosčiau, tai užuodžiau, bet kai pasipudruoju veidą, neužuodžiu jokio kvapo  schmoll.gif

Nu man irgi labai fui, toks aitrus kvapas, bet kadangi pati pudra gera man, tai pakentesiu ta kvapa. O jis man jauciasi labai kol tepiesi ir dar kokias 10 minuciu po to, o paskui nebesijaucia.
Atsakyti
gal kas naudojot IsaDoros velvet touch kompaktine? ciupinejau, tokia visai nieko man ji atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 19, 17:24)
gal kas naudojot IsaDoros velvet touch kompaktine? ciupinejau, tokia visai nieko man ji atrodo...  ax.gif

va atsiliepimų šiek tiek ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2005 08 30, 09:32)
man labiausiai patinka ir tinka Isadoros kompaktinė pudrytė Velvet touch biggrin.gif O krempudrą naudojų Biotherm Light. O bruožus pakoreguoju egipto žeme  thumbup.gif

QUOTE(sanija @ 2007 01 01, 14:23)
Nusipirkau Isadoros kompaktine pudra  thumbup.gif  Esu laaabai patenkinta  thumbup.gif 
tokia mikroskopiskai smulki - ant veido nepalieka jokios zymes, tik panaikina blizgesi  thumbup.gif

QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 01 01, 14:27)
Kurią nusipirkai? Aš turėjau Isadoros Velvet touch- labai patiko smile.gif

QUOTE(sanija @ 2007 01 01, 14:34)
butent tą
thumbup.gif

Atsakyti
As naudoju Lancome kompaktine Dual Finish thumbup.gif geresnes nesu turejusi smile.gif tepu ant krempudros, bet labai graziai atrodo jei ir viena naudoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 19, 18:34)
va atsiliepimų šiek tiek  ax.gif

as tau labaaaai dekinga 4u.gif ir net apsigedinau blush2.gif uz tingejima pasiskaitinet atgal
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 21, 17:32)
as tau labaaaai dekinga  4u.gif  ir net apsigedinau  blush2.gif uz tingejima pasiskaitinet atgal

nieko tokio irnesakyk.gif man patinka knaisiotis po SM rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 03 20, 19:58)
As naudoju Lancome kompaktine Dual Finish  thumbup.gif  geresnes nesu turejusi  smile.gif  tepu ant krempudros, bet labai graziai atrodo jei ir viena naudoji  4u.gif

o ji tinka misriai odeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 27, 07:42)
o ji tinka misriai odeliai g.gif

Taip tikrai tinka, nes mano misri ir yra 4u.gif
Atsakyti
Tai niekas naujosios bourjois nebande? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal kuri jau bandet naujaja Chanel Poudre Douce? Aprasymas is Kristianos puslapio:
"Spindesio suteikianti bei koreguojanti kompaktinė pudra. Oda tampa tiesiog švytinti ir atrodo visiškai natūraliai. Šviesą atspindintys pigmentai padeda optiškai išlyginti veido trūkumus, raukšleles ir kitus nelygumus."
Vat tokia:

user posted image

Man atrodo, nebloga turetu but - ir sutvirtina makiaza, ir veiduka spindinti padaro....
Atsakyti
o kokia galetumet patarti kompaktine pudra, kuri suteiktu siek tiek bronzinio efekto? nes jau mano baiginejasi tai norisi kokia pameginti nauja, bet kai nueini i parduotuve net nezinai kuria ziuret 4u.gif tai noretusi patarimu is jusu blush2.gif mirksiukas.gif ziurinejau ir Chanel ir Dior is tos bronzinio efekto linijos bet nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 29, 16:30)
o kokia galetumet patarti kompaktine pudra, kuri suteiktu siek tiek bronzinio efekto? nes jau mano baiginejasi tai norisi kokia pameginti nauja, bet kai nueini i parduotuve net nezinai kuria ziuret  4u.gif tai noretusi patarimu is jusu  blush2.gif  mirksiukas.gif ziurinejau ir Chanel ir Dior is tos bronzinio efekto linijos bet nezinau  smile.gif

noreciau labai isgirti ir parekomenduoti chanelio " sokolado plytele" saules pudra irreelle soleil ji fantastiska ir rauksleles slepia, turi truputi blizgiu daleliu tai visas veidukas, ar tik skruostukai ziurint ka tepi labai graziai sveikai gaiviai atrodo thumbup.gif
Atsakyti