Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Dasha @ 2007 03 16, 12:25)
vaaa dabar aisku, as ja irgi turejau, ja is slapia galima naudot - bus kaip krempudra. wink.gif

Ne ne, tu vėl kažką maišai, ta kur ir šlapią galima naudoti yra 3 in 1 Complete Make-up, o čia visai kita......
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 14, 12:10)
nebijok ne tau vienai laugh.gif man ir ji nepatiko, nei krempudra, nei kompaktine  schmoll.gif  gal tiesiog musu veido odai ji netiko ir tiek - man irgi nelygiai tepes, demem tokiom, labai matesi ant veido, nors atspalvis berods tiko... vnzo nepatenkinta as ja ir daugiau nepirksiu.

taip,taip ir man jinai nelabai,tepasi keistai,veidas pradeda blizgeti dienos begyje
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 11:28)
Ne ne, tu vėl kažką maišai, ta kur ir šlapią galima naudoti yra 3 in 1 Complete Make-up, o čia visai kita......

hm, nu gal, nesigincysiu nes senokai buvo. tai cia sausa krempudra ar ji ner visai sausa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 16, 12:45)
hm, nu gal, nesigincysiu nes senokai buvo. tai cia sausa krempudra ar ji ner visai sausa?  g.gif

Dasha, čia gi tema apie kompaktinės pudras, o ne apie krempudras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 16, 09:04)
Na ir kaip ispudziai apie sita pudra po dienos naudojimo? Neblizga veidukas?  ax.gif  Mano kompaktine kaip tik prie pabaigos, tai galvoju, gal reikia pasinaudoti nuolaidom ir isigyti nauja smile.gif

Nu jau antra diena kaip naudoju ir nenusivyliau smile.gif
Veidas matinis islieka pakankamai ilgai, na aisku i vakara jau ne tas pats kaip ryte, bet vistiek man ilgiau neblizga nei su kitom pudrom. Po pietu dar truputi atnaujinu pudros sluoksniuka lengvai papudruodama su sepeteliu, o ne kempinele kaip ryte, tai tada vel nebelizga ir graziai atrodo smile.gif
Patenkinta esu, bet va paskaiciau kad ta Face finity ar kaip ten giria... g.gif Jau aisku irgi sudomino... Na bet sita sunaudot reik, gera gi, va kai ja baigsiu tada ir galvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 12:21)
Dasha, čia gi tema apie kompaktinės pudras, o ne apie krempudras  doh.gif

tfu, sorry, ten turejo but kompaktine. jau man dabar ant liezuvio pinas. norejau paklaust ar ji visai sausa, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 15, 12:05)
Nusipikau ta Creme Puff ir siandien pirma karta pabandziau smile.gif
Patiko  thumbup.gif
Lengva, nesijaucia ir nesimato ant veido, veidas atrodo naturaliai matinis... Kolkas labai patiko, ziuresiu ar ilgai islieka, kaip atrodo i dienos pabaiga...
Tik va man jos kvapas nepatinka, kazkoks aitrus, atseit kaip kvepalu, bet man toks fiu  schmoll.gif  na bet tiek gerai, kad jios neilgai jaucias, kol dazais, o po to isgaruoja.. Tai nieko tokio, jei pudra tikrai gera, tiek galima ir pakenteti  smile.gif
Be to jos ten 21 gramas, o kainuoja nebrangiai, dabar Droge akcija, tai tik 25 Lt

turejau Creme Puff, kaip dengesi tai patiko, bet jos kvapas man nepatiko, tai daugiau ir nebepirkau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 03 16, 14:26)
turejau Creme Puff, kaip dengesi tai patiko, bet jos kvapas man nepatiko, tai daugiau ir nebepirkau..

aš jokio kvapo neužuodžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 16, 15:34)
aš jokio kvapo neužuodžiu  g.gif

cia su tais kvapais, tai gal kaip kam biggrin.gif as tai jautri kvapams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 12:41)
man tai max factor kompaktinė patinka  ax.gif  nesimato miltukų ant veido

O tu ją tepi tiesiai ant veido, ar ant kreminės pudros
mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 03 16, 14:58)
cia su tais kvapais, tai gal kaip kam biggrin.gif as tai jautri kvapams  blush2.gif

jos kvapas tai tikrai labai stiprus ir man nelabai patiko g.gif
Papildyta:
ESLAUDA ( ir visos kitos zinancios), kokia patartum isigyti kompaktine pudra, kad efektas butu panasus kaip meteoritu? Na kad pudra butu kompaktine, bet duotu tokio skaistaus veiduko ispudi? Nes meteoritu nesiotis su savim neiseina, o diena norisi nuimti veiduko blizdesi nesugadinant meteoritu efekto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 14:36)
O tu ją tepi tiesiai ant veido, ar ant kreminės pudros
mastau.gif

ant kreminės pudros ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2007 03 18, 19:40)
jos kvapas tai tikrai labai stiprus ir man nelabai patiko g.gif

kai pačią pudrą pauosčiau, tai užuodžiau, bet kai pasipudruoju veidą, neužuodžiu jokio kvapo schmoll.gif
Atsakyti