Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 16:31)
tikrai suteikia matinį efektą. Maskuoti aišku per daug nemaskuoja jei tepsi pačią vieną. Rašo, kad visiems odos tipams tinka. Atrodo natūraliai  rolleyes.gif

Aciu!!! Na kadangi man svarbiausia ne maskavimas, o kad veidas neblizgetu ir kad nesimatytu kad priteptas pudros, tai itariu siandien ja ir pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 14, 15:35)
Aciu!!! Na kadangi man svarbiausia ne maskavimas, o kad veidas neblizgetu ir kad nesimatytu kad priteptas pudros, tai itariu siandien ja ir pirksiu  ax.gif

tikiuosi tiks ir patiks, kad paskui negaučiau pomidorai2.gif biggrin.gif
Papildyta:
kai išbandysi, aprašyk įspūdžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 16:46)
tikiuosi tiks ir patiks, kad paskui negaučiau  pomidorai2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
kai išbandysi, aprašyk įspūdžius ax.gif

Butinai aprasysiu smile.gif
Na jau baigiu darba ir lekiu pirkt tongue.gif
Atsakyti
Nusipikau ta Creme Puff ir siandien pirma karta pabandziau smile.gif
Patiko thumbup.gif
Lengva, nesijaucia ir nesimato ant veido, veidas atrodo naturaliai matinis... Kolkas labai patiko, ziuresiu ar ilgai islieka, kaip atrodo i dienos pabaiga...
Tik va man jos kvapas nepatinka, kazkoks aitrus, atseit kaip kvepalu, bet man toks fiu schmoll.gif na bet tiek gerai, kad jios neilgai jaucias, kol dazais, o po to isgaruoja.. Tai nieko tokio, jei pudra tikrai gera, tiek galima ir pakenteti smile.gif
Be to jos ten 21 gramas, o kainuoja nebrangiai, dabar Droge akcija, tai tik 25 Lt
Atsakyti
Esu išbandžius labai daug pudrų, išskyrus tas pačias brangiausias. Ilgesniam laikui buvau apsistojus ties Loreal, tačiau kai pabandžiau Maxfaktor nublanko visos naudotos iki tol thumbup.gif Kol kas ji man tiesiog tobula.. Tiesa turi ir trūkūmų - brangoka (66 lt) ir gan greitai baigiasi (man per tris mėnesius, nors kitos taip pat dažantis tempdavo ir pusmetį)
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 15, 16:54)
Esu išbandžius labai daug pudrų, išskyrus tas pačias  brangiausias. Ilgesniam laikui buvau apsistojus ties Loreal, tačiau kai pabandžiau Maxfaktor nublanko visos naudotos iki tol  thumbup.gif  Kol kas ji man tiesiog tobula.. Tiesa turi ir trūkūmų - brangoka (66 lt)  ir gan greitai baigiasi (man per tris mėnesius, nors kitos taip pat dažantis tempdavo ir pusmetį)

Hm, o tai kuri cia Max Factor? g.gif
As lyg ir nemaciau uz tokia kaina... ?
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 15, 15:57)
Hm, o tai kuri cia Max Factor?  g.gif
As lyg ir nemaciau uz tokia kaina... ?

as maniau kad Age renew yra brangiausia - bet uz ja siandien 52 su centais sumokejau...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 15, 18:12)
as maniau kad Age renew yra brangiausia - bet uz ja siandien 52 su centais sumokejau...

Čia kalbama apie kompaktines pudras, o Age Renew yra skysta kreminė pudra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 15, 11:05)
Nusipikau ta Creme Puff ir siandien pirma karta pabandziau smile.gif
Patiko  thumbup.gif
Lengva, nesijaucia ir nesimato ant veido, veidas atrodo naturaliai matinis... Kolkas labai patiko, ziuresiu ar ilgai islieka, kaip atrodo i dienos pabaiga...
Tik va man jos kvapas nepatinka, kazkoks aitrus, atseit kaip kvepalu, bet man toks fiu  schmoll.gif  na bet tiek gerai, kad jios neilgai jaucias, kol dazais, o po to isgaruoja.. Tai nieko tokio, jei pudra tikrai gera, tiek galima ir pakenteti  smile.gif
Be to jos ten 21 gramas, o kainuoja nebrangiai, dabar Droge akcija, tai tik 25 Lt

Na ir kaip ispudziai apie sita pudra po dienos naudojimo? Neblizga veidukas? ax.gif Mano kompaktine kaip tik prie pabaigos, tai galvoju, gal reikia pasinaudoti nuolaidom ir isigyti nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 03 15, 18:06)
Čia kalbama apie kompaktines pudras, o Age Renew yra skysta kreminė pudra. smile.gif

doh.gif nu vista vistiek, bile trigrasi iterpt.
o tai apie kokia pudra cia kalba vistiek nesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 16, 11:21)
doh.gif nu vista vistiek, bile trigrasi iterpt.
o tai apie kokia pudra cia kalba vistiek nesuprantu..

Tai kompaktinė pudra, įdedu nuoroda

http://www.maxfactor...ity_compact.jsp
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 11:20)
Tai kompaktinė pudra, įdedu nuoroda
http://www.maxfactor...ity_compact.jsp

vaaa dabar aisku, as ja irgi turejau, ja is slapia galima naudot - bus kaip krempudra. wink.gif
Atsakyti