Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(bellty @ 2006 02 07, 20:00)
O ka patartumet riebiai odai? Naudoju krempudra, bet veidas blizga  g.gif  tai kokia tiktu ta blizgesi pasalinti? Biri ar kompaktine? Tik nelabai brangoka ax.gif

riebiai geriausia krenpudra oil free ir dar kompaktine pudra ar skaistalais reikia sutvirtinti makiaza. o jei blizga veidas (o dazniausiai antroje dienos puseje vistiek blizga) tai l. geros Body Shop pudrines serveteles! toks popieriukas su pudra issiimi lapeli ir patapsnoji per veiduka doh.gif salina blizgesi ir makiazo nenuvalo. Dar kiek zinau jie turi serveteliu ir be pudros, nuimti blizgesi.
Atsakyti
labai gera pudra lorealio true match thumbup.gif dabar dar lorealio produkcijai sarmoje nuo 10iki berods 20procentų nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
labai gera chanelio vitalumiere kremine-kompaktine. o gal kas bandete chanel skaistalus "sokolado plyteles" gundausi jas pirkti, laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Maciau atsirado bourjois nauja kompaktine pudra,gal kas pabandykit,pasakysit ar faina lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau true mach, super pudryte.... visiskai nesimato, ir blizgesi nuima... thumbup.gif
Atsakyti
Net keista man skaityt kad visos taip giria True match.. g.gif As irgi ja turiu, kelis kartus bandziau naudot, bet man ji taip plemais uzsitepa, kad negaliu... Nors as itariu kad cia ne pudra kalta, bet man kazkokia keista ta kempinele kuri prie jos prideta yra, man itarimas kyla, kad cia ta kempinele negerai uztepa.. Ar tos, kuriom patinka True match, su ta kempinele ir tepat? O gal kokia kita naudojat? Gal pakeitus kempinele ir man ta pudra pagaliau tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 14, 10:49)
Net keista man skaityt kad visos taip giria True match..  g.gif  As irgi ja turiu, kelis kartus bandziau naudot, bet man ji taip plemais uzsitepa, kad negaliu... Nors as itariu kad cia ne pudra kalta, bet man kazkokia keista ta kempinele kuri prie jos prideta yra, man itarimas kyla, kad cia ta kempinele negerai uztepa.. Ar tos, kuriom patinka True match, su ta kempinele ir tepat? O gal kokia kita naudojat? Gal pakeitus kempinele ir man ta pudra pagaliau tiktu?
nebijok ne tau vienai laugh.gif man ir ji nepatiko, nei krempudra, nei kompaktine schmoll.gif gal tiesiog musu veido odai ji netiko ir tiek - man irgi nelygiai tepes, demem tokiom, labai matesi ant veido, nors atspalvis berods tiko... vnzo nepatenkinta as ja ir daugiau nepirksiu.
Atsakyti
man tai max factor kompaktinė patinka ax.gif nesimato miltukų ant veido
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 11:41)
man tai max factor kompaktinė patinka  ax.gif  nesimato miltukų ant veido

kokia cia? gal fotke gali surast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 14, 12:03)
kokia cia? gal fotke gali surast? g.gif

va tokia user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 15:07)

O, as kaip tik sita vakar ziurinejau parduotuvej, norejau pirkt, nes ta true match tikrai ne man schmoll.gif
Bet kolkas nepirkau, tai gal gali papasakot kuo ji tau patinka? Ar tiktu riebesnei odai, kad kuo ilgiau suteiktu matini efekta? Ir ar naturaliai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 03 14, 14:56)
O, as kaip tik sita vakar ziurinejau parduotuvej, norejau pirkt, nes ta true match tikrai ne man  schmoll.gif
Bet kolkas nepirkau, tai gal gali papasakot kuo ji tau patinka? Ar tiktu riebesnei odai, kad kuo ilgiau suteiktu matini efekta? Ir ar naturaliai atrodo?

tikrai suteikia matinį efektą. Maskuoti aišku per daug nemaskuoja jei tepsi pačią vieną. Rašo, kad visiems odos tipams tinka. Atrodo natūraliai rolleyes.gif
Atsakyti