O man True Match
Gal kuri nors bande tokia http://www.strawberr...l...66&goChar=R ?
Butu labai idomu suzinot ka ji daro, ko nedaro..
Butu labai idomu suzinot ka ji daro, ko nedaro..
Aš šiandien nusipirkau štai tokią:
My Webpage
O jau kvapas, toks švelnus rožių, ir l. lengvai padengia veidą, tokį kaip aksominįpadaro ir visai nesuteikia kaukės efekto. Nu žodžiu nemoku apraašyt, bet jau kaip patiko
My Webpage
O jau kvapas, toks švelnus rožių, ir l. lengvai padengia veidą, tokį kaip aksominįpadaro ir visai nesuteikia kaukės efekto. Nu žodžiu nemoku apraašyt, bet jau kaip patiko
man labai Max factor patinka, jau ne vieną esu pirkusi
as jau daug metu manhattan kompaktine is antibakterial serijos naudoju,man tikrai ji super karts nuo karto vis kazka naujo pabandau bet vis tiek prie manhatan griztu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 01 25, 16:47)
as jau daug metu manhattan kompaktine is antibakterial serijos naudoju,man tikrai ji super karts nuo karto vis kazka naujo pabandau bet vis tiek prie manhatan griztu
man asmeniškai tai buvo viena blogiausių kompaktinių. kažkokie miltai... ale aš laaaabai seniai ją bandžiau, gal pagerėjo
QUOTE(Lalaa)
O man True Match
aga, šita man ir fain. Turiu ją
QUOTE(astisius @ 2007 01 13, 23:04)
Aš šiandien nusipirkau štai tokią:
My Webpage
My Webpage
As, kaip tik siandien sita bandziau, nebloga, visai patiko, jei ne naujoji Lancome IDEAL, kuri man dar labiau patiko, galbut ir as ja buciau isigijus
dabar naudoju IsaDora kompaktine pudra - velvet touch, tai labai patenkinta esu pries tai turejau Deborach tai nepatiko kai pasidengia tai plemais.. nu nepatiko kazkaip..
Per viena rusu kanala rode laida,kur dare tyrimus kokia kompaktine pudra yra geriausia,t.y.gerai pasidengia,neuzkemsa poru ir t.t. Tyre tokias pudras kaip l'oreal,revlon,manhattan,max factor...Laimejo REVLON kompaktine pudryte!
O gal galėtumėte man patarti, kokią kompaktinę pudrą įsigyti, kad ji ne matinį efektą duotų, o tokį "iš savęs švytintį" - kad nebūtų sunki, tiesiog kreminės užfiksavimui. Šiuo metu Egipto žemę turiu , bet norėtųsi kažko daugiau.
o Loreal True Match atspalvis tamsiausias yra beige?
kokia kompkatine suteikia spindesio? noreciau konkreciu variantu