Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(sanija @ 2007 01 01, 15:34)
butent tą
thumbup.gif

Tuomet sveikinu su geru pasirinkimu biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Tik pasistenk, kad dėžutė nenukristų ant žemės, nes vos vos stipresnis smūgis ir pudra subyra į gabalėlius verysad.gif Čia vienintelis minusas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltaJuoda: 01 sausio 2007 - 14:40
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 29, 20:17)
jei neklystu is maybelline ir manhatan yra tokios, specialus leidimai sventems bigsmile.gif

Taip,Maybeline yra,galiu parduot jei reikia,nes nenaudoju.dailiai blizga,itin mazai tereikia thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Lalaa,2006 12 07, 14:10]
tai, kad anksciau vis norejau ta manhattan isbandyti rolleyes.gif visos tai gyre .... dar gydomoji, nes mane kartais spuogai uzpola ... o cia bac ir visiskai man netinka, netgi sakyciau sausina mano oda g.gif

man manhattan irgi netiko g.gif ieskau ka ja padovanoti, bet zmogutis su sausa oda nepasidziaugtu blush2.gif
Atsakyti
Mielosios, patarkit, kokia kompaktinę pudrą rinktis, kad veidas neblizgėtų? O gal geriau tiktų biri? Tik, kad nebrangi būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2007 01 03, 19:25)
Mielosios, patarkit, kokia kompaktinę pudrą rinktis, kad veidas neblizgėtų? O gal geriau tiktų biri? Tik, kad nebrangi būtų 4u.gif

Man tai su manhattan antibakterine veidas neblizga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 01 03, 19:29)
Man tai su manhattan antibakterine veidas neblizga wink.gif

Va šita tai seniai jau mane gundo nusipirkt, bet vis dvejoju smile.gif nes naudoju ir tą pačią krempudrą, tai man visai patinka, tai gal ir kompaktinė nieko rolleyes.gif Bet kaži ar tikrai neišlenda tas blizgesys greit, nes jau mano oda labai staigiai blizgėt pradeda g.gif
Atsakyti
Kiek spejau isbandyti Loreal true match pudryte tai tikrai nebloga pasirode ir neblisga veidelis ja naudojant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 03, 22:06)
Kiek spejau isbandyti Loreal true match pudryte tai tikrai nebloga pasirode ir neblisga veidelis ja naudojant  bigsmile.gif

O kiek ji kainuoja? Nebrangi?
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2007 01 03, 23:36)
O kiek ji kainuoja? Nebrangi?

Droge apie 36Lt
Atsakyti
Antibakterinė 23 lt,aš tai mokėjau 19 lt,nes padarė nuolaidą kosmetikos parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 04, 10:28)
Antibakterinė 23 lt,aš tai mokėjau 19 lt,nes padarė nuolaidą kosmetikos parduotuvėje smile.gif

Kokią nuolaidą? Aš ir noriu! biggrin.gif
Atsakyti
man labai patinka lorealio translucide kompaktine pudra bigsmile.gif
Atsakyti