buvau kazkada nusipirkusi manhattan antibakterine krempudra, tai buvo baisiai tirsta, baisiai tamsi (parinko pardaveja !!!) teko padovanoti draugei, kuri buvo tamsios odos..bet tekstura tai buvo nelabai....
aisku, tai buvo pries kokius 5mj ir gal dabar situacija pasikeite?
...........Siaubas,o ne pudra! Nutariau pabandyt,kazkaip spuogai uzpuole,siaip visada Lorealio naudoju,tai va man "Sarmoj" kaip nupasakojo,kad viena is populiariausiu ir perkamiausiu,tai nusipirkau ,kosmaras,dar baisesnes nesu naudojus,kita diena nusipirkau Maxfactor Colour Adapt(kur prisitaiko prie odos)nu fantastiska
Kažkada pirkau krempudrą, prieš kokius 6 metus, tai pritariu LauraiB, kad tiršta ir "sunki" o kompaktinė irgi ne stebuklai, nors jos privalumas tas, kad nėra brangi.
Manhattan kompaktines pudros man geriausios ir tik jas naudoju:) Kiek kitu teko bandyti, sita pati
kokią kompaktinę gerą pudrą žinote? kokią galėtumėt pasiūlyti įsigyti? niekaip neišsirenku:/~ krempudros nelabai noriu, bet jei žinote kokią tikrai gerą irgi siūlykit.
neesu as grozio experte..
bet kompaktine pudra naudoju makiazui uztvirtinti, butent ant krem pudros ar makiazo pagrindo ..
vien pasipudravus, makiazas neatrodys pilnai uzbaigtas ..
bet kompaktine pudra naudoju makiazui uztvirtinti, butent ant krem pudros ar makiazo pagrindo ..
vien pasipudravus, makiazas neatrodys pilnai uzbaigtas ..
Miaw,as zinau tikrai gera kremine pudra-Clarins Pati naudoju ultra-matte-misriai odai,o va mama nesenai isigijo "True Radiance",skirta visiems odos tipams irgi superine ir kvepia labai maloniai.
siūlyčiau šalia siūlomos pudros ir kainą parašyti
QUOTE(Baltija @ 2004 12 18, 17:41)
siūlyčiau šalia siūlomos pudros ir kainą parašyti
129lt-True Radiance,o ultra-matte pirkau kiek anksciau irgi tiek pat mokejau(129lt),gal pries sventes papigo
As turejau Christian Dior kompaktine pudra,tai buvo trys viename.Labai patiko.Bet jos nebegamina.Maciau nauja is CD,bet nezinau ar ji tokia pat gera,kaip mano buvusioji
Girdejau, kad yra tokia kompaktine pudra, kuri veidui suteikia siek tiek blizgesio, gal kuri bandet Atsimenu man per vestuves su kazuo patepe makiazo uztvirtinimui, kad labai veidas skaisciai atrode