Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

O Rimmel kompaktinę naudojat kas nors? Aprašyme parašyta,kad neleidžia atsirasti odos blizgesiui net 5 valandas. Gal verta išbandyti? Kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(audrona @ 2006 12 15, 00:16)
O Rimmel kompaktinę naudojat kas nors? Aprašyme parašyta,kad neleidžia atsirasti odos blizgesiui net 5 valandas. Gal verta išbandyti? Kaip galvojat?

na labai geras dalykas butu toms, kuriu odele nuolat blizga bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif As norejau paklausti, gal kas ka girdejo apie pudra kunui, kuri atspindi sviesa. As vis ieskau, bet nerandu. Tai kainuoja 60lt, tai dar kas nors. Jei kas naudoja ar mate uz normalia kaina, parasykit, prasau.
Atsakyti
loreal true match first.gif
Atsakyti
QUOTE(julja @ 2006 12 21, 02:12)
Labutis visoms smile.gif As norejau paklausti, gal kas ka girdejo apie pudra kunui, kuri atspindi sviesa. As vis ieskau, bet nerandu. Tai kainuoja 60lt, tai dar kas nors. Jei kas naudoja ar mate uz normalia kaina, parasykit, prasau.

Avone yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2006 12 23, 15:11)
loreal true match  first.gif

Aš šiandien šitą nusipirkau, tikiuosi bus gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julja @ 2006 12 21, 01:12)

jei neklystu is maybelline ir manhatan yra tokios, specialus leidimai sventems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 29, 19:17)
jei neklystu is maybelline ir manhatan yra tokios, specialus leidimai sventems bigsmile.gif

Tikrai yra, birios pudros, kainuoja apie 20Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 29, 21:17)

aha, maciau Maybeline, tai jau tokia blizgi blizgi ... smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Isadoros kompaktine pudra thumbup.gif Esu laaabai patenkinta thumbup.gif
tokia mikroskopiskai smulki - ant veido nepalieka jokios zymes, tik panaikina blizgesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2007 01 01, 15:23)
Nusipirkau Isadoros kompaktine pudra  thumbup.gif  Esu laaabai patenkinta  thumbup.gif 
tokia mikroskopiskai smulki - ant veido nepalieka jokios zymes, tik panaikina blizgesi  thumbup.gif

Kurią nusipirkai? Aš turėjau Isadoros Velvet touch- labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 01 01, 14:27)
Kurią nusipirkai? Aš turėjau Isadoros Velvet touch- labai patiko smile.gif

butent tą
thumbup.gif
Atsakyti