QUOTE(audrona @ 2006 12 15, 00:16)
O Rimmel kompaktinę naudojat kas nors? Aprašyme parašyta,kad neleidžia atsirasti odos blizgesiui net 5 valandas. Gal verta išbandyti? Kaip galvojat?
na labai geras dalykas butu toms, kuriu odele nuolat blizga
Labutis visoms As norejau paklausti, gal kas ka girdejo apie pudra kunui, kuri atspindi sviesa. As vis ieskau, bet nerandu. Tai kainuoja 60lt, tai dar kas nors. Jei kas naudoja ar mate uz normalia kaina, parasykit, prasau.
loreal true match
QUOTE(julja @ 2006 12 21, 02:12)
Labutis visoms As norejau paklausti, gal kas ka girdejo apie pudra kunui, kuri atspindi sviesa. As vis ieskau, bet nerandu. Tai kainuoja 60lt, tai dar kas nors. Jei kas naudoja ar mate uz normalia kaina, parasykit, prasau.
Avone yra
QUOTE(Merkinga @ 2006 12 23, 15:11)
loreal true match
Aš šiandien šitą nusipirkau, tikiuosi bus gera
QUOTE(julja @ 2006 12 21, 01:12)
jei neklystu is maybelline ir manhatan yra tokios, specialus leidimai sventems
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 29, 19:17)
Tikrai yra, birios pudros, kainuoja apie 20Lt
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 29, 21:17)
aha, maciau Maybeline, tai jau tokia blizgi blizgi ...
Nusipirkau Isadoros kompaktine pudra Esu laaabai patenkinta
tokia mikroskopiskai smulki - ant veido nepalieka jokios zymes, tik panaikina blizgesi
tokia mikroskopiskai smulki - ant veido nepalieka jokios zymes, tik panaikina blizgesi
QUOTE(sanija @ 2007 01 01, 15:23)
Nusipirkau Isadoros kompaktine pudra Esu laaabai patenkinta
Kurią nusipirkai? Aš turėjau Isadoros Velvet touch- labai patiko
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 01 01, 14:27)
Kurią nusipirkai? Aš turėjau Isadoros Velvet touch- labai patiko
butent tą