Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Lalaa @ 2006 12 07, 11:33)
Labai nusivyliau ta Manhattan antibakterine pudra, nepatinka ji man  schmoll.gif

Negrazus veidukas su ja, reikes kam nors ja atiduoti  unsure.gif

O sau pirksiu Loreal True Match, su ja veidukas grazesnis ir oda svelnesne  wub.gif

kodel negrazus? man atiduok cool.gif
idomu kur dingusios translucide kompaktines? vietoj ju stende prideta ture mach g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 12 07, 15:01)
Taip jau yra, kad skupas visad du kartus moka  biggrin.gif

tai, kad anksciau vis norejau ta manhattan isbandyti rolleyes.gif visos tai gyre .... dar gydomoji, nes mane kartais spuogai uzpola ... o cia bac ir visiskai man netinka, netgi sakyciau sausina mano oda g.gif

Atiduosiu draugei, jai viskas visada sueina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 07, 00:57)
na man ji storai netepa, tiesiog reikia idealiai veida paruosti- nuwalyti toniku wisus riebalus, patepti kremuko, palaukti pora min wisa jo pertekliu nusausinti servetele, kieno oda labai riebi, iswis kremo nereik ir tepi su kempinele wos wos paimdama, o jei pritrini tiek nuo dezutes kad po to net nuo kempineles byra, tai tikrai kauke galima pasidaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
Sendien uzkliuwo uz akiu Manhattan antibakterine kompaktine pudra, taciau be atspalwiu, tik wienas yra, tipo atspindintis sviesa, veidas atrodo skaistesnis, atspalwis universalus wisoms, net be numerio g.gif  gal kuri naudojot? g.gif

mane irgi domina sita pudryte, gal nuo jos labai sviesus veidelis bus?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 07, 14:13)
mane irgi domina sita pudryte, gal nuo jos labai sviesus veidelis bus?

na faktas turbut, kad jei baltaveide, tai tokia ir liks, tik va baisu kad ir tamsesnio veidelio nenubalintu, helouvynas jau praejo.. biggrin.gif
Atsakyti
Taj kad jos tikria ne vienas atspalvis yra..
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 12 07, 20:55)
Taj kad jos tikria ne vienas atspalvis yra..

jeigu tu cia apie antibakterine ta, tai taip jos yra daug atspalwiu, bet yra ir antibakterine, su sviesa atspindinciom dalelem tai jos yra tik wienas atspalwis, wat, bent jau as maciau keliose parduotuwese tik wiena ax.gif
Atsakyti
as naudojau bigsmile.gif nepatiko, o tiksliau nebuvo kur pritaikyti. nei i darbus nei mokslus blizgeti nesinorejo
Atsakyti
sendien pirkau is manhattan toky gera dalykely-toks storas piestukas 3in1, tipo pudra, maskuoklis ir riebalu reguliuotojas. tai pasitepeu, labai graziai weidukas wiskas uzsimaskawo, daugeu nieko tepti nereikia, tik gaila su atspalwiu nepataikeu doh.gif pirkau atspalwy 02 beige nes tik toks buwo, cia sviesiai odai labiau tiktu, jei kuri noretu is manes perimti ar daugeu suzinoti i a.z. prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 08, 20:33)
sendien pirkau is manhattan toky gera dalykely-toks storas piestukas 3in1, tipo pudra, maskuoklis ir riebalu reguliuotojas. tai pasitepeu, labai graziai weidukas wiskas uzsimaskawo, daugeu nieko tepti nereikia, tik gaila su atspalwiu nepataikeu doh.gif  pirkau atspalwy 02 beige nes tik toks buwo, cia sviesiai odai labiau tiktu, jei kuri noretu is manes perimti ar daugeu suzinoti i a.z. prasom 4u.gif

o kur pirkai ir kiek kainavo? as tokio nerandu ax.gif mano oda sviesi... ax.gif gal perpirkciau g.gif jei butu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 12 09, 00:07)
o kur pirkai ir kiek kainavo? as tokio nerandu  ax.gif mano oda sviesi... ax.gif  gal perpirkciau g.gif  jei butu foto blush2.gif

Maciau Vilniaus Cupo Sarmoj,kaina apie 22LT jei neklystu,yra kelios spalvos smile.gif
Atsakyti
yra vi spalvos, ir abi netinka vidutinio tamsumo odai. jie visada padeti prie kitu manhattan odos prieziuros priemoniu bet ne stende
Atsakyti
naudoju manhattan presuota pudra neantibakterine - man patinka kaip dengia, siek tiek maskuoja trukumus ir labai faina veideli palika - toki aksomini ir matini wub.gif
Atsakyti