Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(lanaa @ 2006 12 02, 13:32)
na mano irgi riebi veido oda. kadangi nemegstu stipriai prispakliuoto veido, tai naudoju arba vien krempudra (tfu tfu tfu man poru neuzkemsa). naudoju lancome "adaptive" krempudra, kuri man neblizga, suteikia veidui matiskumo. na as ja labai patenkinta. kai netepu krempudros, naudoju vien kompaktine pudra Guerlain Divinora Teint Expert Comfort, tik vietoj pagrindo tepu iprasta dienini krema. va ir viskas  smile.gif

Turiu Guerlain Teint Expert comfort, tai man pasirode, kad ji tokia kaip krempudra pasidaro, kazkaip ja pasitepus, veidas toks dregnas, be to, po jos i vakara kazkaip kakta susiriebaluoja. Dar turiu YSL kompaktine - eclat et matite. Su ja oda matine matine ir nesausina veiduko:bigsmile:
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 12 06, 03:08)
Turiu Guerlain Teint Expert comfort, tai man pasirode, kad ji tokia kaip krempudra pasidaro, kazkaip ja pasitepus, veidas toks dregnas, be to, po jos i vakara kazkaip kakta susiriebaluoja. Dar turiu YSL kompaktine - eclat et matite. Su ja oda matine matine ir nesausina veiduko:bigsmile:

keista. nu man tfu tfu tfu nei kakta, nei nosis, nei pabarzde nesiriebaluoja, nors ten ir riebi oda schmoll.gif o tu ja sausa kempinele tepi ar dregna g.gif o siaip kaip ten bebutu, kiekviena kosmetika yra labai individualus dalykas. kas tinka vienam, gali visiskai netikti kitam rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien ejau pirkti kompaktines Loreal True Match, bet suviliojo Manhattan antibakterine, tai ja ir isigyjau ax.gif

jau isbandziau blush2.gif kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 06, 14:59)
Siandien ejau pirkti kompaktines Loreal True Match, bet suviliojo Manhattan antibakterine, tai ja ir isigyjau  ax.gif

jau isbandziau  blush2.gif  kol kas  thumbup.gif

o as ja meciau lauk, nes taip storai tepe doh.gif baisu, kaip su kauke kokia....
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 12 06, 16:03)
o as ja meciau lauk, nes taip storai tepe doh.gif  baisu, kaip su kauke kokia....

Lorealio tai ploniau tepa, bet manau todel, kad ten kitokia kempinele rolleyes.gif

Na rytoj dar issamiau parasysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 12 06, 15:03)
o as ja meciau lauk, nes taip storai tepe doh.gif  baisu, kaip su kauke kokia....

na man ji storai netepa, tiesiog reikia idealiai veida paruosti- nuwalyti toniku wisus riebalus, patepti kremuko, palaukti pora min wisa jo pertekliu nusausinti servetele, kieno oda labai riebi, iswis kremo nereik ir tepi su kempinele wos wos paimdama, o jei pritrini tiek nuo dezutes kad po to net nuo kempineles byra, tai tikrai kauke galima pasidaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
Sendien uzkliuwo uz akiu Manhattan antibakterine kompaktine pudra, taciau be atspalwiu, tik wienas yra, tipo atspindintis sviesa, veidas atrodo skaistesnis, atspalwis universalus wisoms, net be numerio g.gif gal kuri naudojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 12 06, 11:49)
keista. nu man tfu tfu tfu nei kakta, nei nosis, nei pabarzde nesiriebaluoja, nors  ten ir riebi oda  schmoll.gif o tu ja sausa kempinele tepi ar dregna  g.gif  o siaip kaip ten bebutu, kiekviena kosmetika yra labai individualus dalykas. kas tinka vienam, gali visiskai netikti kitam  rolleyes.gif

Dazniausiai tepu sausa kempinele, esu bandzius ir su slapia, bet man su sausa kazkaip labiau patinka. Siaip si pudra tai labai graziai pudruoja, veidukas toks lygutelis wub.gif
Atsakyti
as kompaktine dedu tik su sepeteliu, be jokiu kempineliu, todel man nesigauna jokio sluoksnio ir lengviau paskirstyti
Atsakyti
Labai nusivyliau ta Manhattan antibakterine pudra, nepatinka ji man schmoll.gif

Negrazus veidukas su ja, reikes kam nors ja atiduoti unsure.gif

O sau pirksiu Loreal True Match, su ja veidukas grazesnis ir oda svelnesne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 07, 13:33)
Labai nusivyliau ta Manhattan antibakterine pudra, nepatinka ji man  schmoll.gif

Negrazus veidukas su ja, reikes kam nors ja atiduoti  unsure.gif

O sau pirksiu Loreal True Match, su ja veidukas grazesnis ir oda svelnesne  wub.gif

sakiau...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 12 07, 14:44)
sakiau...... unsure.gif

aga unsure.gif as ja ivairiais budais bandziau tepti ant odos, bet vistiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 07, 12:33)
Labai nusivyliau ta Manhattan antibakterine pudra, nepatinka ji man  schmoll.gif

Negrazus veidukas su ja, reikes kam nors ja atiduoti  unsure.gif

O sau pirksiu Loreal True Match, su ja veidukas grazesnis ir oda svelnesne  wub.gif

Taip jau yra, kad skupas visad du kartus moka biggrin.gif
Atsakyti