Aš nusipirkau Manhatan pudrą natural atspalvį,kadangi krempudrą naudoju natural atspalvio
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 02, 14:14)
mano weido oda irgi riebi, bet as kremines pudros nebegaliu naudoti-po poros walandu wisas weidas "plaukia", blizga tragiskai ir spuogai prisirpsta wisi tai naudoju kompaktine pudra, truputy pasausina weido oda, kaip tik y nauda tokiai riebiai odai ir man tai jinai tikrai gerai maskuoja, cia jau kokia pasirinksi
ot tai kokia tu pasirinkus esi kompaktine...? zinok man irgi yra tas kad as kai pasitepu tonaliniu, ujuj kaip spuogai pradeda bresti vat todel ir manau kad geriau prie kompaktines reik priprasti..bet kol priprasiu reikia kad ir pasleptu man kelis spuodelius
QUOTE(lanaa @ 2006 12 02, 14:32)
na mano irgi riebi veido oda. kadangi nemegstu stipriai prispakliuoto veido, tai naudoju arba vien krempudra (tfu tfu tfu man poru neuzkemsa). naudoju lancome "adaptive" krempudra, kuri man neblizga, suteikia veidui matiskumo. na as ja labai patenkinta. kai netepu krempudros, naudoju vien kompaktine pudra Guerlain Divinora Teint Expert Comfort, tik vietoj pagrindo tepu iprasta dienini krema. va ir viskas
o tai ta Guerlain Divinora Teint Expert Comfort pudrike, ar ji maskuoja??kokia kaina jos?
as cia norejau truputi pasisakyti.mano oda tokia misri(na neissiaiskinu jinai cia normali skaitosi ar misri), kakta ,nosis, ir pasmakre riebi ,o visa kita sausa net traukia paprastai .tai as pvz kasdiena naudoju kompaktine pudra ,cia maciau pasisakymu kad kompaktine nemaskuoja nieko, nu cia gal tada man tiktai pasiseke ,kad man kaip tik maskuoja labai gerai viska ,net ir spuogus iskilusius ir veido spalva ,aplamai po jos mano veidas buna lygus lygus , net visos giria.Tai vat ,o man jinai labiau patinka nei krempudra ,nes labai greitai jinai uzsitepa , vos kelios minutes ir jau gerai atrodo(nereikia terliotis ir laukti kol nudzius), tik kad jinai ne taip gerai laikosi ,kaip krempudra.Vat o siaip kiek girdejau kad ,kaip tik geriau kompaktines naudoti kuriu oda riebesne, nes blizgesi maskuoja ir oda ne tokia riebi buna , ta prasme sausina kazkiek, o krempudra kaip tik rekomenduoja toms kuriu oda sausa ,kad visa diena butu dregna ar pan.ir dar pastebejau ,kad pvz po kompaktines nelieka tu pudros likuciu ant drabuziu (na rudu plemu nuo pudros kai persirengineji).O del to kuri labiau kenkia tai irgi sunku pasakyti ,man pvz po krempudru buvo pradeja atsiradineti spuogu ,nors ju ir taip nelabai daug turiu. o nuo kompaktines lyg nieko (jin kazkaip man lengvesne atrodo ,gal ne tiek isigeria i oda ir tas poras uzkemsa).Nu bet cia tik is mano patirties ,kas man tinka tas nebutinai tinka kitiems.
QUOTE(real_cat @ 2006 12 03, 00:03)
o tai ta Guerlain Divinora Teint Expert Comfort pudrike, ar ji maskuoja??kokia kaina jos?
na man maskuoja, bet pas mane to maskavomo kaip ir ner daug. kazkaip stengiuos kovot su tais spuogais.o smulkius spuogelius man uzmaskuoja gerai. kainos gerai neprisimenu, nes pirkau duty free. bet pardose kiek maciau kaina svyruoja kazkur 110-150lt
jei skaitai rusiskai, radau trumpa aprasyma:
http://www.parfumshi...amp;idv=1678374
http://www.parfumania.ru/v80525.html
QUOTE(sofili @ 2006 10 12, 19:38)
man tai labai patinka ir tinka shiseido kompaktine pudra, gerai maskuoja ir be to ja galima tepti tiek dregna kempinele, tiek sausa
sveikute, papasakok placiau apie sita pudryte gal cia is melynosios linijos Pureness
Norėjau paklaust,ar jūs tepate kompaktinę ant krempudros ar tiesiai ant kremu patepto veiduko?
As tai isbandziau pas sese, Loreal kompaktine pudra, tai likau suzaveta, rytoj leksiu ir as pirkti
Daktarienė B, as tai patepu veiduka kremu, o paskui siek tiek pudros, jei tai vakarinis makiazas, tai ant krempudros, ar veido kremo su atspalviu
Daktarienė B, as tai patepu veiduka kremu, o paskui siek tiek pudros, jei tai vakarinis makiazas, tai ant krempudros, ar veido kremo su atspalviu
[quote=Lalaa,2006 12 05, 19:46]
As tai isbandziau pas sese, Loreal kompaktine pudra, tai likau suzaveta, rytoj leksiu ir as pirkti
kokia?
kokia?
[quote=out of,2006 12 05, 21:58]
kokia?
[/quote]
True Match
tai, kad man atrodo Loreal tik tokia ir turi kompaktine
kokia?
[/quote]
True Match
tai, kad man atrodo Loreal tik tokia ir turi kompaktine
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 05, 21:07)
oi kaip as jos noriu, dabar turiu sita, tik kremine
o ji plonai tepa? ta prasme, ar naturaliai atrodo?
QUOTE(out of @ 2006 12 05, 22:10)
oi kaip as jos noriu, dabar turiu sita, tik kremine
Aga, labai naturaliai ir plonai, nes nesijaucia
QUOTE(real_cat @ 2006 12 03, 00:03)
ot tai kokia tu pasirinkus esi kompaktine...? zinok man irgi yra tas kad as kai pasitepu tonaliniu, ujuj kaip spuogai pradeda bresti vat todel ir manau kad geriau prie kompaktines reik priprasti..bet kol priprasiu reikia kad ir pasleptu man kelis spuodelius
As daugiausiai naudoju is Manhattan - tai antibakterine, tai 3 in 1, kazkaip pamegau sitos firmos pudryte, manau daugiausiai yra is ko pasirinkti turinciai riebia oda, kol geresnes neatradau, tinka labai ir sita