Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

nancy, siulau tau vietoj krempudros Acnecolor kremuka naudoti, jis buten gydo nuo spogu + suteikia odai spalva, maskuoja.
Yra pirkti tik vaistinese, o ir kainuoja nedaug.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 11 25, 19:15)
va panaudojau manhaten atibaketrine ta ir galiu drasiai pasakyti ,kad labai nebloga pudra , na esu bandziusi palyginus labai mazai ,todel negaliu teigti ,kad geriausia ,bet uz ta kita kur apie  19lt kainuoja tai ryskiai geresne.ir odai nepakenke ir spuogu neatsirado,pirkau gal rugseji o dar net neipusejau naudoti (ta prasme dar daug liko,taupus dalykas) nu siaip esu patenkinta,ir atspalvi nebloga issirinkau .labai tinka (sand vadinasi skaiciu nzn) o pardaveja norejo iskisti man natural bet buvo per tamsi man jinai kazkaip .vat.
tik labai noretusi ,kokia pudra atrasti nebrangia kur laikytusi ilgai ,pvz visa diena o gal ilgiau net.

man sita pudra irgi labai patiko, spalvyte sand, ir maskuoj.piestukas sand spalvos thumbup.gif idealiai atitinka veido spalva. turiu ir natural, bet galiu naudot tik vasara, iki tol kol idegis laikosi
Atsakyti
o kaip jums loreal true match kompaktine? g.gif smile.gif

noriu tokios, kuri plonai teptusi, turejau avon prisitaikancia prie odos, bet noriu kazko naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 29, 16:50)
o kaip jums loreal true match kompaktine? g.gif  smile.gif

noriu tokios, kuri plonai teptusi, turejau avon prisitaikancia prie odos, bet noriu kazko naujo 4u.gif

pas mane jinai smile.gif nebloga tokia,bet antra karta turbut ja nepirksiu.man geriausia buvo lancome
Atsakyti
blink.gif vajej vajej prisiskaiciau , kad galvele apsisuko net

tik vat paaiskinkite man nesupratingai tokei ir nezinanciai nieko apie tas pudrikes, kam jos naudojamos? kuom jos geresnes nej krem pudros, ir ar jos uzkemsa poras? blink.gif Mat mano oda yra riebi ir su issipletusiom porom, plius dar ir nelygi...visad naudojau krem pudras, kad uzmaskuoti tuos trukumus ir spalva suteikti, bet dabar jau atsiboto tepliotis su tais kremais visais, noriu sausos odos doh.gif ot kad nezinau ka temp ir kaip..ar tos pudros man uzmaskuotu spuogelius mano? ir kokiu ju buna?
Gal kas ir turite rieboka oda ir naudojat kokia pudra? ex is tos nevilties net nezinau ka pirkti..o kai nueinu i kristiana, ten ka pataria, kad nesuprasi kas geriau, toks jausmas kad viskas tinka man ir tik man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 15:35)
blink.gif  vajej vajej prisiskaiciau , kad galvele apsisuko net

tik vat paaiskinkite man nesupratingai tokei ir nezinanciai nieko apie tas pudrikes, kam jos naudojamos? kuom jos geresnes nej krem pudros, ir ar jos uzkemsa poras?  blink.gif  Mat mano oda yra riebi ir su issipletusiom porom, plius dar ir nelygi...visad naudojau krem pudras, kad uzmaskuoti tuos trukumus ir spalva suteikti, bet dabar jau atsiboto tepliotis su tais kremais visais, noriu sausos odos  doh.gif  ot kad nezinau ka temp ir kaip..ar tos pudros man uzmaskuotu  spuogelius mano? ir kokiu ju buna?
Gal kas ir turite rieboka oda ir naudojat kokia pudra? ex is tos nevilties net nezinau ka pirkti..o kai nueinu i kristiana, ten ka pataria, kad nesuprasi kas geriau, toks jausmas kad viskas tinka man ir tik man  schmoll.gif

Kompaktinės nelabai ir maskuoja smile.gif
Dažniausiai tos kurios turi riebią nelygią odą pirmiausia tepasi krem pudra, o tada, kad nuimtų blizgesį ir dar pagražintų tepa kompaktinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 12 01, 17:13)
Kompaktinės nelabai ir maskuoja smile.gif
Dažniausiai tos kurios turi riebią nelygią odą pirmiausia tepasi krem pudra, o tada, kad nuimtų blizgesį ir dar pagražintų tepa kompaktinę  4u.gif

ojeeeejj..tai kaip tada isvis atrodyciau, nejausciau veido isvis tiek spakliaus uzsidejus blink.gif blink.gif blink.gif

a tai ner tokio varianto kad oda ir kvepuotu, poros neuszikimstu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 16:12)
ojeeeejj..tai kaip tada isvis atrodyciau, nejausciau veido isvis tiek spakliaus uzsidejus  blink.gif  blink.gif  blink.gif 

a tai ner tokio varianto kad oda ir kvepuotu, poros neuszikimstu ?  unsure.gif

Negali tiksliai atsakyt, nes pati riebios odos neturiu, net krem pudros nenaudoju ax.gif
Tačiau žinau jog yra kremų-pudrų parduodamų vaistinėse kurie ir maskuoja ir gydo. O taip pat šiam forume yra diskutuojama apie kompaktinę pudrą 'Egipto žemė' kuri suteikia įdegio efektą ir turi gydančių medžiagų. Pasiskaityt gali toje temoje gal sudomins 4u.gif
Atsakyti
aga girdejau apie ta zeme..ex nezinau ar tikrai ji taip maskuoja, da reik moket uzsitept..poto busiu ornamentuota... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 15:35)
blink.gif  vajej vajej prisiskaiciau , kad galvele apsisuko net

tik vat paaiskinkite man nesupratingai tokei ir nezinanciai nieko apie tas pudrikes, kam jos naudojamos? kuom jos geresnes nej krem pudros, ir ar jos uzkemsa poras?  blink.gif  Mat mano oda yra riebi ir su issipletusiom porom, plius dar ir nelygi...visad naudojau krem pudras, kad uzmaskuoti tuos trukumus ir spalva suteikti, bet dabar jau atsiboto tepliotis su tais kremais visais, noriu sausos odos  doh.gif  ot kad nezinau ka temp ir kaip..ar tos pudros man uzmaskuotu  spuogelius mano? ir kokiu ju buna?
Gal kas ir turite rieboka oda ir naudojat kokia pudra? ex is tos nevilties net nezinau ka pirkti..o kai nueinu i kristiana, ten ka pataria, kad nesuprasi kas geriau, toks jausmas kad viskas tinka man ir tik man  schmoll.gif

pas mane veido oda riebi verysad.gif tai naudoju as kremine pudra, o kompaktine naudoju tik tam kad dienos begyje panaikint blizgesi (bet kazkaip retokai as ja naudoju).. kompaktines pudros nemaskuoja nieko (nemanau kad ir tiketis reiketu kad maskuotu) schmoll.gif nebent galima daryti taip: ka reikia pamaskuoji su maskuojancia priemone, o po to su kompaktine pasipudruoji.. bet as taip nebandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 12 01, 18:05)
pas mane veido oda riebi  verysad.gif  tai naudoju as kremine pudra, o kompaktine naudoju tik tam kad dienos begyje panaikint blizgesi (bet kazkaip retokai as ja naudoju).. kompaktines pudros nemaskuoja nieko (nemanau kad ir tiketis reiketu kad maskuotu)  schmoll.gif  nebent galima daryti taip: ka reikia pamaskuoji su maskuojancia priemone, o po to su kompaktine pasipudruoji.. bet as taip nebandziau  blush2.gif

mano weido oda irgi riebi, bet as kremines pudros nebegaliu naudoti-po poros walandu wisas weidas "plaukia", blizga tragiskai ir spuogai prisirpsta wisi verysad.gif tai naudoju kompaktine pudra, truputy pasausina weido oda, kaip tik y nauda tokiai riebiai odai ir man tai jinai tikrai gerai maskuoja, cia jau kokia pasirinksi 4u.gif
Atsakyti
na mano irgi riebi veido oda. kadangi nemegstu stipriai prispakliuoto veido, tai naudoju arba vien krempudra (tfu tfu tfu man poru neuzkemsa). naudoju lancome "adaptive" krempudra, kuri man neblizga, suteikia veidui matiskumo. na as ja labai patenkinta. kai netepu krempudros, naudoju vien kompaktine pudra Guerlain Divinora Teint Expert Comfort, tik vietoj pagrindo tepu iprasta dienini krema. va ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 02 gruodžio 2006 - 12:37