Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Lalaa @ 2006 10 13, 17:10)
mano oda misri, dabar turiu net 3 mazus spuogus, taigi oda tikrai ne normali  ax.gif

oho bigsmile.gif net trys spuogai lotuliukas.gif (sorry bet tikrai juokinga nes as savuju net nesiryzciau suskaiciuoti) o del to kad misri/riebi/sausa ir pan as tai sito neitraukiu i mano nuomone nebe normalios odos sarasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 13, 19:36)
oho  bigsmile.gif net trys spuogai  lotuliukas.gif (sorry bet tikrai juokinga nes as savuju net nesiryzciau suskaiciuoti) o del to kad misri/riebi/sausa ir pan as tai sito neitraukiu i mano nuomone nebe normalios odos sarasa ax.gif

Man tai jau daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 13, 19:39)
Man tai jau daug  blush2.gif

tai as suprantu kad kai iprastai neturi spuogu tai ir tie trys baisi beda o va man kai visas veidas kasdien toks tai jau ipratau ir problemos tame nebematau bigsmile.gif (na aisku rupinuosi ir priziuriu ta savo veida belekaip tik kai jau ne pirmi metai niekas ka benaudociau ar ka bedaryciau nepadeda tai kazkaip ir rankos nusvyra bei jegos apleidzia unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 13, 20:54)
tai as suprantu kad kai iprastai neturi spuogu tai ir tie trys baisi beda o va man kai visas veidas kasdien toks tai jau ipratau ir problemos tame nebematau  bigsmile.gif (na aisku rupinuosi ir priziuriu ta savo veida belekaip tik kai jau ne pirmi metai niekas ka benaudociau ar ka bedaryciau nepadeda tai kazkaip ir rankos nusvyra bei jegos apleidzia unsure.gif )

del spuogu tai patariu pabandyti Proactiv rinkini, cia kur reklamuoja TV SHOP , nelabai zinau kokia jo kokybe lietuvoj ,bet ta kuri man atveza is amerikos ,tai thumbup.gif tikrai labai padejo man spuogu atsikratyti.jau po pirmo karto padejo.ir kiek daviau kam pabandyti tai jiem irgi labai padejo.tik kad jis va brangokai kainuoja gaila.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 10 14, 21:12)
del spuogu tai patariu pabandyti Proactiv rinkini, cia kur reklamuoja TV SHOP , nelabai zinau kokia jo kokybe lietuvoj ,bet ta kuri man atveza is amerikos ,tai  thumbup.gif tikrai labai padejo man spuogu atsikratyti.jau po pirmo karto padejo.ir kiek daviau kam pabandyti tai jiem irgi labai padejo.tik kad jis va brangokai kainuoja gaila.

aciu 4u.gif bet siaip esu pries tokius dalykus nusistaciusi (nu ta top shopa per tv) nes mano nuomone stumdo ten kazkokius neaiskius nieko nepadedancius ir nenaudingus dalykus ax.gif gal kada ir perlipsiu per savo "principus" g.gif o siaip tai apie proactiv labai daug dviprasmisku nuomoniu (vieniems (kaip tau) padeda kitiems tik issausina ir sudirgina oda unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 15, 08:59)
aciu  4u.gif bet siaip esu pries tokius dalykus nusistaciusi (nu ta top shopa per tv) nes mano nuomone stumdo ten kazkokius neaiskius nieko nepadedancius ir nenaudingus dalykus ax.gif gal kada ir perlipsiu per savo "principus"  g.gif o siaip tai apie proactiv labai daug dviprasmisku nuomoniu (vieniems (kaip tau) padeda kitiems tik issausina ir sudirgina oda  unsure.gif )

nu jo siaip realiai ir as nelabai pasitikiu tuo tv shop uztai ir prasau giminiu kad atveztu is kitur.tik tiek kad yra ,kiek zinau kaune parduotuve megoje ,tv shop kur gali viska apziureti. ir gal net meginuku ten galetu duoti pabandymam.o del odos sausinimo tai jis realiai taip ir veikia sausina spuogus uztai jie ir mazeja.bet nzn yra ten toj serijoj kremai ,jie turetu drekinti.
Atsakyti
Nusprendžiau atsisakyti krem. pudros nes pas mane spuogiuką pamatysi kartą į savaitę, tai mieliau pasirinkčiau kompaktinę pudrą nors niekada dar nenaudojau bigsmile.gif g.gif Ir nenusprendžiu ar taikyt pagal savo odą ar pirkt bronzinę kurios kažkaip man labiau norisi blush2.gif
Atsakyti
naudoju CLINIQUE STAY MATTE SHEER PRESSED POWDER, vienintele, nuo kurios neberia ir kuri idealiai maskuoja .su sita pudra veidas nebeatrodo kaip kauke bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 17 spalio 2006 - 19:50
QUOTE(micietta @ 2006 10 17, 20:49)
naudoju CLINIQUE STAY MATTE SHEER PRESSED POWDER,  vienintele, nuo kurios neberia ir kuri idealiai maskuoja .su sita pudra veidas nebeatrodo kaip kauke  bigsmile.gif

Noooriu wub.gif kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 10 18, 17:34)
Noooriu wub.gif  kiek kainuoja?

apie 100 lt man jos labai ilgam uztenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 18 spalio 2006 - 21:32
QUOTE(micietta @ 2006 10 18, 22:32)
apie 100 lt  man jos labai ilgam uztenka biggrin.gif
]

Aciu,biski daug blush2.gif
Atsakyti
va panaudojau manhaten atibaketrine ta ir galiu drasiai pasakyti ,kad labai nebloga pudra , na esu bandziusi palyginus labai mazai ,todel negaliu teigti ,kad geriausia ,bet uz ta kita kur apie 19lt kainuoja tai ryskiai geresne.ir odai nepakenke ir spuogu neatsirado,pirkau gal rugseji o dar net neipusejau naudoti (ta prasme dar daug liko,taupus dalykas) nu siaip esu patenkinta,ir atspalvi nebloga issirinkau .labai tinka (sand vadinasi skaiciu nzn) o pardaveja norejo iskisti man natural bet buvo per tamsi man jinai kazkaip .vat.
tik labai noretusi ,kokia pudra atrasti nebrangia kur laikytusi ilgai ,pvz visa diena o gal ilgiau net.
Atsakyti