Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(puffy_ @ 2006 10 11, 14:10)
as irgi neseniai kompaktines pradejau naudot ir bandyt. turiu manhattan, tai nieko negaliu pasakyt  cool.gif dar neseniai isigijau dior kompaktine, bet dar jos "nepagaunu" - nu nesuprantu ar gera ar bloga ji man. bet viena dalyka jau isbandziau - niekad netepu kompaktines su ta kempinele, man per sunkus veidas tada atrodo, tepu tik su sepetuku, nes kitaip  doh.gif  o kad uztvirtint krempudra pasipudruoju su guerlain meteoritais, nors ruozias nenueina ir veidas tada  wub.gif  niu nezinau, dar bandysiu ismokt elgtis su kompaktinem  blush2.gif

O kokia tu manhettan naudoji, gal antibakterine (zidrame ipakavime), jei taip tai koki numeriuka as vis negaliu isisrinkti numeri 70 ar 75 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 11, 14:27)
O kokia tu manhettan naudoji, gal antibakterine (zidrame ipakavime), jei taip tai koki numeriuka as vis negaliu isisrinkti numeri 70 ar 75  g.gif

aha, zydram antibakterine. as numeriuko nezinau, tik zinau kad vadinas chocolate bigsmile.gif pirkau Vokietijoj - uz i eura lotuliukas.gif nejuokauju lotuliukas.gif gal ten koks ispardavimas buvo ar ka lotuliukas.gif as ja privengiu naudot, bet kiek bandziau, tai nemoku cool.gif o gal man kompaktines isvis nereikia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 11 spalio 2006 - 14:57
QUOTE(geneva @ 2006 10 10, 19:55)
matyt ka tik per tv reklama pamatei. biggrin.gif as irgi ka tik. mirksiukas.gif todel klausiu to paties. smile.gif

nea per tv reklamos nemaciau 4u.gif o sarmos kataloga kai varciau tai nerealiai suviliojo tas kad ji dvieju skyriu yra (vienam pudra kitam kempinele) bet tada kai nuejau jos pirkti atbaide mane tas kad jos dangtelis permatomas (o as kai nesiojuosi tasej nenoriu kad matytusi kiek nunaudojusi esu ir pan) tai ir klausiu atsiliepimu rolleyes.gif ir dar gal zinai ar jinai 39 ar 49lt kainuoja? nes jei pastarasis variantas tai gal geriau isadorine pirkti uz 50 ar 60lt g.gif nes nu vistiek mano nuomone isadora geresne firma ax.gif

bet siaip is lorealio esu turejusi ideal balance kompaktine tai ji man labai patiko nes tokia slapesne budavo (bet aisku anksciau buvau maziau visko isbandziusi tai gal dabar ja vel pabandziusi ir pakeisciau nuomone unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 11 spalio 2006 - 15:31
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 11, 15:27)
O kokia tu manhettan naudoji, gal antibakterine (zidrame ipakavime), jei taip tai koki numeriuka as vis negaliu isisrinkti numeri 70 ar 75  g.gif

As visa gyvenima tik Manhatan kompaktines naudojau(tik sia vasara Oriflame nusipirkau),tai esu turejus ir 70 ir 75,tai 70 ziemai daugiau,o 75 vasarai.Bet 75 ner labai tamsus,tikrai faina naturali spalvyte,as kadangi ziema i soliariuma varau,tai su 75 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 10 11, 17:08)
As visa gyvenima tik Manhatan kompaktines naudojau(tik sia vasara Oriflame nusipirkau),tai esu turejus ir 70 ir 75,tai 70 ziemai daugiau,o 75 vasarai.Bet 75 ner labai tamsus,tikrai faina naturali spalvyte,as kadangi ziema i soliariuma varau,tai su 75 smile.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 11, 15:57)
ir dar gal zinai ar jinai 39 ar 49lt kainuoja? nes jei pastarasis variantas tai gal geriau isadorine pirkti uz 50 ar 60lt  g.gif nes nu vistiek mano nuomone isadora geresne firma  ax.gif

Droge kainuoja 36,99 smile.gif tik ten kažkaip 4 spalvos, tai sunkoka priasiderinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 11, 16:57)
nea per tv reklamos nemaciau  4u.gif o sarmos kataloga kai varciau tai nerealiai suviliojo tas kad ji dvieju skyriu yra (vienam pudra kitam kempinele) bet tada kai nuejau jos pirkti atbaide mane tas kad jos dangtelis permatomas (o as kai nesiojuosi tasej nenoriu kad matytusi kiek nunaudojusi esu ir pan) tai ir klausiu atsiliepimu rolleyes.gif ir dar gal zinai ar jinai 39 ar 49lt kainuoja? nes jei pastarasis variantas tai gal geriau isadorine pirkti uz 50 ar 60lt  g.gif nes nu vistiek mano nuomone isadora geresne firma  ax.gif

bet siaip is lorealio esu turejusi ideal balance kompaktine tai ji man labai patiko nes tokia slapesne budavo (bet aisku anksciau buvau maziau visko isbandziusi tai gal dabar ja vel pabandziusi ir pakeisciau nuomone unsure.gif )

dabar Maximoje akcija, tai kompaktine pudra TrueMatch ~29lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 12, 16:03)
dabar Maximoje akcija, tai kompaktine pudra TrueMatch ~29lt  mirksiukas.gif

eeeee baikit su tom akcijom vilioti!!! negrazu sitaip! laugh.gif kol kas dar tik mastau kokia pirkti o ir siaip dar turiu kitos o ir dar vienas dalykas kad neapsisprendziau dar ar man tikrai jos reikia? g.gif (nes na tai priklauso nuo to kokia krempudra nusipirksiu)
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 12, 19:32)
eeeee baikit su tom akcijom vilioti!!! negrazu sitaip!  laugh.gif kol kas dar tik mastau kokia pirkti o ir siaip dar turiu kitos o ir dar vienas dalykas kad neapsisprendziau dar ar man tikrai jos reikia?  g.gif (nes na tai priklauso nuo to kokia krempudra nusipirksiu)

As irgi noriu kompaktines, bet negaliu apsispresti blush2.gif vakar isbandziau ant rankos ta lorealio pudryte, tai labai fainute, atspalvi labai naturalus, o ir tepasi svelniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 12, 18:44)
As irgi noriu kompaktines, bet negaliu apsispresti  blush2.gif  vakar isbandziau ant rankos ta lorealio pudryte, tai labai fainute, atspalvi labai naturalus, o ir tepasi svelniai  wub.gif

tavo kai oda yra normali ir kur nereikia nieko maskuoti tai tau tikrai tiktu kompaktine o stai man tai vien kompaktines juk neuztenka blush2.gif tai nezinau ar vel ieskoti naujos krempudros (nes atsargos jau baigias) ar pirkti koki maskuojamaji piestuka ir kokia kompaktine g.gif
Atsakyti
man tai labai patinka ir tinka shiseido kompaktine pudra, gerai maskuoja ir be to ja galima tepti tiek dregna kempinele, tiek sausa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 12, 19:56)
tavo kai oda yra normali ir kur nereikia nieko maskuoti tai tau tikrai tiktu kompaktine o stai man tai vien kompaktines juk neuztenka blush2.gif tai nezinau ar vel ieskoti naujos krempudros (nes atsargos jau baigias) ar pirkti koki maskuojamaji piestuka ir kokia kompaktine g.gif

mano oda misri, dabar turiu net 3 mazus spuogus, taigi oda tikrai ne normali ax.gif
Atsakyti