Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(bird @ 2004 12 01, 21:47)
Ar esate naudojusios Manhattan firmos? Kaip ji jums? Norėčiau kokią nors nusipikrk, ir labai vilioja būtent šita. O gal šeip patarimų turit ta tema? smile.gif

Siaip man manhattan firmos produktai nepatinka, bet kompaktine pudra esu kazkada turejus, tai patiko visai
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 09 16, 10:47)
Siaip man manhattan firmos produktai nepatinka, bet kompaktine pudra esu kazkada turejus, tai patiko visai

kažkada senai ( kai buvo kokių 17-18 metų ) mano pirmosios pudros irgi buvo būtent manhattan firmos , tik rinkdavausi antibakterines, prisiminimai geri thumbup.gif
Atsakyti
na noreciau ir as pasidalinti savo patirtim.Kas del Manhattan ,tai turejau kazkada krempudra sidabrines spalvos buvo ,tai buvo labai liuxova, o va paskui pirkau antibakterine ar pan.(juodam )tai atidaviau draugei ,nes buvo man per sausa.Mano oda misri (skruostai sausi, o nosis ir kakta riebesne). tai zodziu susigerdavo per greitai.Turejau Rimmel firmos ,tai irgi padek dieve doh.gif atidaviau puseserei, nes nespedavau isitepti jinai susigerdavo( nors ir krema naudodavau pries tepant).O siaip db naudoju ir man labiausia patinka Nivea firmos krempudros jos riebesnes tokios ,ir labai graziai susigeria ,gerai isolygina viska.siulau visom pabandyt.
o del kompaktiniu tai esu bandziusi tik Manhateno ,nes ant kitu kazkaip pinigu gailejau.tai turejau 2in1ar panasiai ,tokioj kvadratinj dezutej,tai buvo nebloga man visai patiko.(nors realiai tai buna ir geriau), nors kaip uz 18lt. tai sakyciau neblogai. mano odai tiko.ir laike ilgai.tik kazkaip suteikdavo raudonesni atspalvi,tas ma ir nepatiko.o va siandien nusipirkau ta Antibakterine kompatine pudra, tai nzn ,reiks rytoj bandyt. nos mano drauges ja labai giria. smile.gif
Atsakyti
Bandžiau daug ir įvairių.
L'oreal True mach man tai visai nieko ypatingo.
Labai patiko Manhattan 2 in 1.
Dabar tepliojuos Chanell bet kažkaip norėtųsi man vėl to Manhatano, tik bijau, kad galbūt ji labiau poras užkemša doh.gif Bent jau mano kosmetologė siūlė rinktis brangesnės pudrytes g.gif
Atsakyti
Naudoju loreal translucide kompaktine pudra, tai labai faina wub.gif
Atsakyti
Gal kuri pasiulysit kokią kompaktinę bronzinę pudrytę? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi tema apie kompaktines pudras,tai .... turiu Oriflame T-Balance,nieko,bet antra kart tikrai nepirksiu.Noriu pabandyt kokia nauja,tik vat kokia nezinau g.gif
Atsakyti
gal kas bande/turejo ar naudojo loreal true match kompaktine?
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 10, 19:49)
gal kas bande/turejo ar naudojo loreal true match kompaktine?

matyt ka tik per tv reklama pamatei. biggrin.gif as irgi ka tik. mirksiukas.gif todel klausiu to paties. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 10 10, 12:51)
Gal kuri pasiulysit kokią kompaktinę bronzinę pudrytę? 4u.gif

turiu max factor, negaliu skųstis, patinka ax.gif
Atsakyti
NA as savo patirtimi apie Egipto žemę pasidalinsiu. Na man tai labai jinai patinka, thumbup.gif labai pasidažius natūraliai atrodo. Kaina irgi normali, nes jos užtenka labai ilgam. aš pati jau pusmetį naudojo ir vos vos jos sumažėjo. Šiaip aprūpinau šiuo produktu ir savo sesę ir jos bendradarbes, nes kas pabandė, tai niekas nenusivylė. O aš ją perku čia kur ant Gedimino gatvės kampo yra vaistinė, o toliau yra tos pačios vaistinės kosmetinis skyrius (veiksmas vyksta Kaune) biggrin.gif
Atsakyti
as irgi neseniai kompaktines pradejau naudot ir bandyt. turiu manhattan, tai nieko negaliu pasakyt cool.gif dar neseniai isigijau dior kompaktine, bet dar jos "nepagaunu" - nu nesuprantu ar gera ar bloga ji man. bet viena dalyka jau isbandziau - niekad netepu kompaktines su ta kempinele, man per sunkus veidas tada atrodo, tepu tik su sepetuku, nes kitaip doh.gif o kad uztvirtint krempudra pasipudruoju su guerlain meteoritais, nors ruozias nenueina ir veidas tada wub.gif niu nezinau, dar bandysiu ismokt elgtis su kompaktinem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 11 spalio 2006 - 12:11