na noreciau ir as pasidalinti savo patirtim.Kas del Manhattan ,tai turejau kazkada krempudra sidabrines spalvos buvo ,tai buvo labai liuxova, o va paskui pirkau antibakterine ar pan.(juodam )tai atidaviau draugei ,nes buvo man per sausa.Mano oda misri (skruostai sausi, o nosis ir kakta riebesne). tai zodziu susigerdavo per greitai.Turejau Rimmel firmos ,tai irgi padek dieve
atidaviau puseserei, nes nespedavau isitepti jinai susigerdavo( nors ir krema naudodavau pries tepant).O siaip db naudoju ir man labiausia patinka Nivea firmos krempudros jos riebesnes tokios ,ir labai graziai susigeria ,gerai isolygina viska.siulau visom pabandyt.
o del kompaktiniu tai esu bandziusi tik Manhateno ,nes ant kitu kazkaip pinigu gailejau.tai turejau 2in1ar panasiai ,tokioj kvadratinj dezutej,tai buvo nebloga man visai patiko.(nors realiai tai buna ir geriau), nors kaip uz 18lt. tai sakyciau neblogai. mano odai tiko.ir laike ilgai.tik kazkaip suteikdavo raudonesni atspalvi,tas ma ir nepatiko.o va siandien nusipirkau ta Antibakterine kompatine pudra, tai nzn ,reiks rytoj bandyt. nos mano drauges ja labai giria.